Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(KrioOo @ 2013 09 18, 07:53)
O dėl planavimo PO  verysad.gif , tai visos gydytojos sako skirtingai. Man va ligoninėje sakė pusmeti išlaukti, mano ginė liepė sulaukti pirmu mm, tada 3mėn. pagert KT(nes prieš tai turėjau hormonų bardaką), o tada bandyti. Ligoninėje kita daktarė  mergaitei iš mano palatos liepe bandyti iš karto, net nelaukti pirmų mm... Taip kad kiek daktarų - tiek nuomonių. Manau, kad kiekviena moteris turi tai jausti - kada jau galima. bent jau aš iš pradžiu norėjau spjaut į viską ir pradėti iš karto po pirmu atėjusių mm, bet kai jos atėjo - kordinaliai pakeičiau nuomonė, nes jutau, kad organizmas dar nepasiruošės. Pylė gausiai, virš savaitės, visą mėnesį jaučiausi baisiai pervargus, byrėjo plaukai (nors čia gal narkozės pasekmė), pykino, alpdavau ant kiekvieno kampo ir t.t. Kur čia jau apie pastojimą galvot... Taip kad įsiklausykit į savo organizmą, stebėkit jį, ir tada tiksliai žinosit, kada atėjo laikas  rolleyes.gif

va šitą ir aš jaučiu, plaukai slenka kaip išprotėję, net kirpėja pastebėjo, nebežinau ką daryt verysad.gif aš jau savo pirmųjų mmm sulaukiau, echo padarė, gleivinė atsistačius, kaip tik echo dieną vyko pasiruošimas ovuliacijai, buvo susiformavęs folikulas, dariausi citomegalo tyrimą ir chlamidijų tyrimą, kaip tik laukiu šią savaitę atsakymų ir vėl keliausiu pas ginę 4u.gif per šį mėnesį turbūt kokius 4 kartus jau pas ją buvau, tikiuosi visi atsakymai bus geri ir tada jau ramiai planuosiu. 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad kai kurios jau sulauket mmm po tu bjauriu ivykiu ir drasiai planuojat toliau, maniskes rodytis panasu net neplanuoja doh.gif Praejusia savaite nuejau pasidaryti mikoplazmu ir ureaplazmu tyrimu ir kai paskambinau suzinoti rezultatu, isgirdau tik tai, kad turiu ateiti vel, nes "yra problemu". Speju jau rado kazkuria is siu slykstyniu g.gif Sveikata mano kazkokia sugriuvusi, jei dar antibiotikai prisides, busiu pirmoji pretendente gripo sezono atidarymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 09 22, 21:53)
Kaip smagu, kad kai kurios jau sulauket mmm po tu bjauriu ivykiu ir drasiai planuojat toliau, maniskes rodytis panasu net neplanuoja  doh.gif  Praejusia savaite nuejau pasidaryti mikoplazmu ir ureaplazmu tyrimu ir kai paskambinau suzinoti rezultatu, isgirdau tik tai, kad turiu ateiti vel, nes "yra problemu". Speju jau rado kazkuria is siu slykstyniu  g.gif Sveikata mano kazkokia sugriuvusi, jei dar antibiotikai prisides, busiu pirmoji pretendente gripo sezono atidarymui  smile.gif

Butinai parasyk kaip sekesi
Atsakyti
Na va, as irgi pagaliau sulauksiu pagalbos. Tiek prasiau ir pagaliau isgirdo, tik manes lauks ne tik zarasu iekojimas, hormonai bet ir AFS tyrimas. Skelbiu kara persileidimams!
Atsakyti
Panos, o visus tuos svarbiausius tyrimus įmanoma pasidaryti per 1-2 kartus ar čia toks ilgas ir nuobodus procesas? Kažkaip maniau, kad nueini pas ginę, paima tepinėlį, priduodi kraują ir vsio ar dar čia kažkas paslėpta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 24, 11:26)
Panos, o visus tuos svarbiausius tyrimus įmanoma pasidaryti per 1-2 kartus ar čia toks ilgas ir nuobodus procesas? Kažkaip maniau, kad nueini pas ginę, paima tepinėlį, priduodi kraują ir vsio ar dar čia kažkas paslėpta? g.gif

jei nori hormonus, tai reikia eiti tam tikrom ciklo dienom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 09 24, 19:03)
jei nori hormonus, tai reikia eiti tam tikrom ciklo dienom smile.gif

Nebūtinai. Kiekvienai ciklo fazei yra visų hormonų normos. Ejau bilekuria diena ir ėmė iš karto visiems hormonams kraujo. Po to pagal skalė tikrino ar atitinka normai. Tik būtinai nurodyti reikia kuri ciklo diena
Atsakyti
Na va, as jau turbut zinau priezasti, del ko mano nestumas liudnai baigesi, rado ureaplazmu doh.gif dabar brangiausiasis zygiuos tirtis. Nors gydytoja iskart perspejo, kad si liga nebutinai lytiniu keliu plintanti, kadangi as nuolat "dziaugiuosi" grybeliu, tai sake gali buti susijes ir tu bjaurybiu atsiradimas. Zodziu, laukia antibiotikai, o ir mmm nesirodo + dar kruva nesekmiu istiko kitose srityse, stogas vaziuoja, bet stengiuosi tvardytis, ir po truputi lukstent visas bedeles.
Pati sau kalu i galva, kad viskas praeis, dabar reikia stiprint organizma ir planus atidet i sali smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites. labai optimistiškai nuteikia, kad kitos būsimos ar esamos mamytės planuoja iškart po nesėkmių. šaunuolės 4u.gif mano žirniukui buvo 1,5 mėn. kai staiga vakar ėmiau stipriai kraujuoti. lyg būtų atėjusios mėnesinės. supratau kad likau viena verysad.gif tik niekaip nesuprantu kaip tai galėjo nutikti, man 25 metai, esu sveika, bent jau jaučiuosi, ir kaip negalėjau jo išlaikyti? turiu biškeli problemų su kelėnu, bet negi tai galėjo paskatinti žirniuko išėjimą? nors lyg ir kraujuoju antra diena, krutinė vistiek labai jauti ir kieta. nėra apetito, lakstau i tualeta. kada tie nėštumo simptomai pranyks? tai po šio kraujavimo galiu vėl planuot? aišku pas daktara keliausiu pasibaigus mmm.
Atsakyti
QUOTE(TajaM @ 2013 09 25, 16:26)
sveikos mergaites. labai optimistiškai nuteikia, kad kitos būsimos ar esamos mamytės planuoja iškart po nesėkmių. šaunuolės  4u.gif  mano žirniukui buvo 1,5 mėn. kai staiga vakar ėmiau stipriai kraujuoti. lyg būtų atėjusios mėnesinės. supratau kad likau viena  verysad.gif  tik niekaip nesuprantu kaip tai galėjo nutikti, man 25 metai, esu sveika, bent jau jaučiuosi, ir kaip negalėjau jo išlaikyti? turiu biškeli problemų su kelėnu, bet negi tai galėjo paskatinti žirniuko išėjimą? nors lyg ir kraujuoju antra diena, krutinė vistiek labai jauti ir kieta. nėra apetito, lakstau i tualeta. kada tie nėštumo simptomai pranyks? tai po šio kraujavimo galiu vėl planuot? aišku pas daktara keliausiu pasibaigus mmm.

Taja, labai užjaučiu, pati persileidau būdama šešių savaičių, ištisai verkiau tris dienas, bet po dar kelių dienų grįžau į normalų gyvenimą, manau dar ir tie nėštumo hormonai daro savo. Su laiku, žinok, palengvės, kad ir kaip dabar atrodo, kad žemė slysta iš po kojų. Išsiverk, išsiliūdėk, jei norisi, palengvės. console.gif Tik nekaltink savęs, kaip man sakė gydytoja, veikiausiai įvyko gamtos atranka, Gal būt kažkokia klaida chromosomų lygmenyje. Tuo metu manęs neguodė jos žodžiai apie tai, kad gamta pati atsikrato silpnais, nesivystančiais organizmais, bet dabar suprantu, kad jei nebūtų tos atrankos, pasaulyje būtų labai daug apsigimimų. Stiprybės, mergyt.
Man asmeniškai, skausminga krūtinė buvo dar kažkur savaitę. O ginė man sakė neplanuoti 3 mėnesius. Bet nemanau, kad tiek lauksiu, sulauksiu pirmųjų mmm ir jei tyrimai nerodys nieko blogo, kibsim į darbus.
Atsakyti
QUOTE(TajaM @ 2013 09 25, 16:26)
sveikos mergaites. labai optimistiškai nuteikia, kad kitos būsimos ar esamos mamytės planuoja iškart po nesėkmių. šaunuolės  4u.gif  mano žirniukui buvo 1,5 mėn. kai staiga vakar ėmiau stipriai kraujuoti. lyg būtų atėjusios mėnesinės. supratau kad likau viena  verysad.gif  tik niekaip nesuprantu kaip tai galėjo nutikti, man 25 metai, esu sveika, bent jau jaučiuosi, ir kaip negalėjau jo išlaikyti? turiu biškeli problemų su kelėnu, bet negi tai galėjo paskatinti žirniuko išėjimą? nors lyg ir kraujuoju antra diena, krutinė vistiek labai jauti ir kieta. nėra apetito, lakstau i tualeta. kada tie nėštumo simptomai pranyks? tai po šio kraujavimo galiu vėl planuot? aišku pas daktara keliausiu pasibaigus mmm.

kiek gyd tiek ir nuomoniu, bet uzsienyje niekas nesako, kad reikia laukti 3men, o tu naturaliai persileidai, tao jei tik noro yra pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 09 25, 16:51)
kiek gyd tiek ir nuomoniu, bet uzsienyje niekas nesako, kad reikia laukti 3men, o tu naturaliai persileidai, tao jei tik noro yra pirmyn 4u.gif

Kiek skaitinėjau, tai būna, kad sako dar ir pusmetį palaukti, tai jei turi kokį pora nesėkmių, plius nepagauni iškart II tai gali ir pensijos sulaukti tokiais tempais (ypač jei pradedi planuot vėlai) unsure.gif
Atsakyti