QUOTE(KrioOo @ 2013 09 18, 07:53)
O dėl planavimo PO , tai visos gydytojos sako skirtingai. Man va ligoninėje sakė pusmeti išlaukti, mano ginė liepė sulaukti pirmu mm, tada 3mėn. pagert KT(nes prieš tai turėjau hormonų bardaką), o tada bandyti. Ligoninėje kita daktarė mergaitei iš mano palatos liepe bandyti iš karto, net nelaukti pirmų mm... Taip kad kiek daktarų - tiek nuomonių. Manau, kad kiekviena moteris turi tai jausti - kada jau galima. bent jau aš iš pradžiu norėjau spjaut į viską ir pradėti iš karto po pirmu atėjusių mm, bet kai jos atėjo - kordinaliai pakeičiau nuomonė, nes jutau, kad organizmas dar nepasiruošės. Pylė gausiai, virš savaitės, visą mėnesį jaučiausi baisiai pervargus, byrėjo plaukai (nors čia gal narkozės pasekmė), pykino, alpdavau ant kiekvieno kampo ir t.t. Kur čia jau apie pastojimą galvot... Taip kad įsiklausykit į savo organizmą, stebėkit jį, ir tada tiksliai žinosit, kada atėjo laikas
va šitą ir aš jaučiu, plaukai slenka kaip išprotėję, net kirpėja pastebėjo, nebežinau ką daryt aš jau savo pirmųjų mmm sulaukiau, echo padarė, gleivinė atsistačius, kaip tik echo dieną vyko pasiruošimas ovuliacijai, buvo susiformavęs folikulas, dariausi citomegalo tyrimą ir chlamidijų tyrimą, kaip tik laukiu šią savaitę atsakymų ir vėl keliausiu pas ginę per šį mėnesį turbūt kokius 4 kartus jau pas ją buvau, tikiuosi visi atsakymai bus geri ir tada jau ramiai planuosiu.