Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(labainelaiminga @ 2013 09 12, 14:15)
Sveiki. Nusprendžiau prisijungti prie planuojančių. Istorija ilga. Man sunki. Kai vaikelis neišeina 6 m., net negalvojau apie tai, nes ir nenorėjau. Bet kai pradėjome planuoti, susimasčiau, kad neišeina. Nuvykus pas ginekologę ši įtarė, kad dėl viršsvorio nėra ovuliacijos. Nukreipė pas endokrinologą. Per daug vyriškų hormonų.Gėriau tablėtes ir po 1,5 mėn. pastojau. Po to kai sužinojau, kad nėščia, pasidžiaugiua tik pora dienelių, nes mano vaisius nesivystė. Buvo 7 sav. Padarė valymą. Ne man aiškinti kiek skausmo buvo. Po mėn nuvažiavus pasitikrinti ir atlykus tyrimus, gydytojas pamatė, kad aš vis dar nėščia. Liko likučių po pirmo valymo. Jau praėjo 1,5 metų. Vis dar geriu endokrinologų skirtas tabletes. Buvau pas ginekolgę. Viskas gerai, bet pastoti vis neišeina. Man stogą rauna. Tiesiog trūksta žodžių.

Paaguoda:kazkada pastosi.su vyr hormonais kovoju jau 6 metus..pries metus susilaukiau sunelio.tad nenuleisk ranku!
Atsakyti
Sveikos, mergaites, as ir su prasta patirtim. Pastojau is pirmo planavimo ciklo, bet sesta savaite pradejo teplioti, lekiau pas gine, pasake kad veikiausiai nesivysto, buvau soke (nors pora dienu ikito pajauciau kad kazkas ne taip, nieko neskaudejo nei ka, bet tiesiog tokia nuojauta buvo). Zodziu nenoredama tuo tiketi, nulekiau I kita klinika, kita gydytoja pritare kad vaikelis nesivysto, nes vaisiaus dydis kaip 2 sav. Praverkiau visas asaras per tris dienas, paskui susitaikiau su tuo. Siandien atejo labai gausios ir skausmingos mmm, savotiskai palengvejo, kad pradesim is naujo. Noriu paklausti, jei nestumas buvo visai mazytis, ar gali buti traktuojamas kaip veluojancios mmm ir gal nebutina laukti sekanciu mmm? Ar turite kas nors panasios patirties, kad pastojot nesulaukusios sekanciu mmm?
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 15, 17:50)
Sveikos, mergaites, as ir su prasta patirtim. Pastojau is pirmo planavimo ciklo, bet sesta savaite pradejo teplioti, lekiau pas gine, pasake kad veikiausiai nesivysto, buvau soke (nors pora dienu ikito pajauciau kad kazkas ne taip, nieko neskaudejo nei ka, bet tiesiog tokia nuojauta buvo). Zodziu nenoredama tuo tiketi, nulekiau I kita klinika, kita gydytoja pritare kad vaikelis nesivysto, nes vaisiaus dydis kaip 2 sav. Praverkiau visas asaras per tris dienas, paskui susitaikiau su tuo. Siandien atejo labai gausios ir skausmingos mmm, savotiskai palengvejo, kad pradesim is naujo. Noriu paklausti, jei nestumas buvo visai mazytis, ar gali buti traktuojamas kaip veluojancios mmm ir gal nebutina laukti sekanciu mmm? Ar turite kas nors panasios patirties, kad pastojot nesulaukusios sekanciu mmm?

me ir cia susitikom bigsmile.gif mano 12sav ir taip traktuojamas kaip mazas nestumas po kurio organizmui atsigauti nereikia, taciau mano organizmas pats neissivale, o po medicininio isikysimo reikia sulaukt pirmuju mmm
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 15, 16:50)

Imbierinuk, geriausia leisti apie menesi pailseti organizmui ir pilnai isivalyti, vistiek nestumas buvo, puslyte augo. Bet aisku buna moteru kurios nelaukia ir kimba is karto ir pastoja ir isnesioja bei pasigimdo mirksiukas.gif Spresti tik tu pati gali, nes tik tu zinai ir jauti ar esi pasirengus naujam nestumui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viena gine sake, kad gerai būtų 2-3 men atsigauti, pailsėti, bet taip ir nesupratau nuo ko. Jei morališkai tai niekas labiau neatgaivins sielos kaip nėštumas. O jei fiziškai... įtariu kad nieko rimtai neseksiu, neplanuosiu, bet ir nesisaugosim, viskas išsispęs savaime. Nebent antradieni gine labai paprieštaraus tam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 15, 17:11)
Viena gine sake, kad gerai būtų 2-3 men atsigauti, pailsėti, bet taip ir nesupratau nuo ko. Jei morališkai tai niekas labiau neatgaivins sielos kaip nėštumas. O jei fiziškai... įtariu kad nieko rimtai neseksiu, neplanuosiu, bet ir nesisaugosim, viskas išsispęs savaime. Nebent antradieni gine labai paprieštaraus tam  ax.gif

Gines pacios daznai nesusitaria, nes kiek pas kuria eisi, tiek ir nuomoniu isgirsi. Bet ne joms per daug spresti. Spres tavo organizmas, jei jis nebus pasiruoses, tai net ir po triju menesiu nepastosi, kad ir kaip bandytum 4u.gif 4u.gif Taip, kad jei jauti, kad gali tai tik siunciu daug daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 09 15, 18:15)
Gines pacios daznai nesusitaria, nes kiek pas kuria eisi, tiek ir nuomoniu isgirsi. Bet ne joms per daug spresti. Spres tavo organizmas, jei jis nebus pasiruoses, tai net ir po triju menesiu nepastosi, kad ir kaip bandytum 4u.gif  4u.gif  Taip, kad jei jauti, kad gali tai tik siunciu daug daug daug 4u.gif  4u.gif  4u.gif

gaudau smile.gif
Atsakyti
Sveikos.. ir aš prieš trejetą dienų išgyvenau netektį sad.gif laukiausi 10sav, viskas buvo gerai, nejaučiau ir nenujaučiau nieko negero. 12d ėjau eiliniam vizitui pas ginekologę, ir apžiūrėjusi echo pasakė, kad mažiukas atitinka tik 7 sav, širdelė nebeplaka, nustojęs vystytis sad.gif Siuntimas į ligoninę ir 13d atliko abraziją.. sunkiausios tos dienos buvo, niekaip negalėjau patikėti, kad viskas...
Apie vėl bandymą pastoti kol kas negaliu ir nenoriu galvoti.. ir gydytoja ligoninėje rekomendavo bent 3mėn nepastoti. Aš dabar taip bijau, kad vėl viskas gali pasikartoti... sad.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruzhee: 16 rugsėjo 2013 - 14:20
QUOTE(Giedruzhee @ 2013 09 16, 14:16)
Sveikos.. ir aš prieš trejetą dienų išgyvenau netektį sad.gif laukiausi 10sav, viskas buvo gerai, nejaučiau ir nenujaučiau nieko negero. 12d ėjau eiliniam vizitui pas ginekologę, ir apžiūrėjusi echo pasakė, kad mažiukas atitinka tik 7 sav, širdelė nebeplaka, nustojęs vystytis sad.gif Siuntimas į ligoninę ir 13d atliko abraziją.. sunkiausios tos dienos buvo, niekaip negalėjau patikėti, kad viskas...
Apie vėl bandymą pastoti kol kas negaliu ir nenoriu galvoti.. ir gydytoja ligoninėje rekomendavo bent 3mėn nepastoti. Aš dabar taip bijau, kad vėl viskas gali pasikartoti... sad.gif
Papildyta:

Labai uzjauciu, pati zinau ka tai reiskia:( man taip pat dare abrazija , nes 10 sav nustate , kad vaikelis 8 sav nustojo vystytis...baisu ka isgyvenau..po pusmecio vel pastojau ir mano nelaimei 7 sav ivyko savaiminis persileidimas..jokiu tyrimu nieks nedare ir nesiule, nes neva turiu sveika dukryte ...vel planuojam, bijau beproto..
Atsakyti
laba 4u.gif

praradusioms siunciu supratimo balioneli 4u.gif

darbe patiriu tiek streso, jau su valerijonais gyvenu, kad tik maziau itampos jusciau. Kaip nepakenkti zirniukui? niekaip negali sau pasakyti "nesinervink"! Tai neimanoma. O gyvenu gerai ta prasme, kad jokiu blogumu nejauciu. Nors noreciau ... ax.gif kad kazkiek suprasciau, kad vis dar esu nestuke.gif Zinau, kad mano nestumai buna tokie ramus, bet si karta man tas nepatinka. Na tik pagal krutine jauciu, kad jautroka.
echo buvo 6 sav, dabar bus tik 11 sav., kai Prisca darysim, kaip sunku islaukti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 17 rugsėjo 2013 - 18:41
Visoms 4u.gif Nieko nebijokit, visos busim mamos - ankščiau ar vėliau, tai jau tikrai tongue.gif Aš apsiraminau, atsiribojau nuo visų baimių, nes tai ne į naudą. Ryt gersiu paskutinę KT tabletę ir lauksiu mm, o tada kibsim į darbus bigsmile.gif Jaučiu, kad organizmas jau pasiruošės cool.gif
O dėl planavimo PO verysad.gif , tai visos gydytojos sako skirtingai. Man va ligoninėje sakė pusmeti išlaukti, mano ginė liepė sulaukti pirmu mm, tada 3mėn. pagert KT(nes prieš tai turėjau hormonų bardaką), o tada bandyti. Ligoninėje kita daktarė mergaitei iš mano palatos liepe bandyti iš karto, net nelaukti pirmų mm... Taip kad kiek daktarų - tiek nuomonių. Manau, kad kiekviena moteris turi tai jausti - kada jau galima. bent jau aš iš pradžiu norėjau spjaut į viską ir pradėti iš karto po pirmu atėjusių mm, bet kai jos atėjo - kordinaliai pakeičiau nuomonė, nes jutau, kad organizmas dar nepasiruošės. Pylė gausiai, virš savaitės, visą mėnesį jaučiausi baisiai pervargus, byrėjo plaukai (nors čia gal narkozės pasekmė), pykino, alpdavau ant kiekvieno kampo ir t.t. Kur čia jau apie pastojimą galvot... Taip kad įsiklausykit į savo organizmą, stebėkit jį, ir tada tiksliai žinosit, kada atėjo laikas rolleyes.gif
Atsakyti
KrioOo, ačiū už tokį pozityvą smile.gif aš po to įvykio norėjau pulti stačia galva ir net nelaukti pirmųjų mmm, po vakarykščio vizito pas ginę, nusprendžiau palaukti pirmųjų mmm ir tada mėginti, per tą laiką dar gal spėsiu pasidaryti kelis tyrimukus. Nors ginė sakė laukti 3 mėnesius, bet bent jau dabar jaučiu, kad man viskas gerai, esu sveika ir stipri smile.gif
Atsakyti