Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(mybiglove7 @ 2013 09 09, 07:29)
Sveikinu, nuosirdziai linkiu, kad si karta viskas butu gerai  4u.gif mums, cia besilankancioms, labai reikia sekmingu istoriju. Kai paskaitau kitu mergaiciu patirti, kaip po nesekmes toliau viskas kuo puikiausiai klostesi, sumazeja mano baime vel bandyti pastoti.

aciu smile.gif
man istikruju pasiseke,kad antra karta iskart pastojau,nes tuiu policistiniu kiausidziu sindroma, iki pirmo nesekmingo nestumo daug metu negalejau pastot ...ir pagaliau pasiseke su stimuliacija.
Linkiu visoms kuo greiciau pamatyti tus du bruksniukus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2013 09 09, 09:55)
...
Gal gali pasakyt kur dareisi siuos tyrimus ir kiek mazdaug tai kainavo  blush2.gif

Kadangi mane taip pat domina visi šie tyrimai, tai teko truputi pasidomėti kainomis. Tai šiuo metu Sorpo turi tyrimų paketą (tiesa nelabai pigų) Planuojančioms nėštumą tyrimų paketas, taip pat Maxmeda Lytiškai plintančių infekcijų tyrimų paketai. Gal kam pravers ši informacija. mirksiukas.gif
Šiuos tyrimus atlieka dauguma privačių klinikų, o kaina maždaug iki 60 Lt už vieną tyrimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 09 rugsėjo 2013 - 12:26
sveikos merginos,
pasiguosiu ir as.liepos 27d.persileidau turejo buti 8sav bet vaikelis nustojo vystytis 3savaite ir as apie tai nezinojau.ir kol galu gale 8sav netiketai persileidau.viskas issivale naturaliai.tik vakar rugpjucio 8 sulaukiau pirmujuju mm po nelaimes.buvom pradeje planuotis sekanti nestuma bet kuo toliau tuo labiau atsirado baimiu kad nepavyks ir si karta.nors gydytoja nuteike labai optimistiskai taciau baime prarasti vis dar labai stipri.mastau darytis tyrimus bet gydytoja sake nera tikslo abu esam nauji ir sveiki skatina bandyti dar karta.bet kaip tam pasiryzti,nes vyras beprotiskai nori vaikelio o man baisu verysad.gif
Atsakyti
Laba

suprantu jusu baimes pastoti ir netekti, as dabar keiciu mastyma, ir nestuke.gif vadinu "bandymais", kol neuzauginsiu pilvinuko iki kokiu 22 sav. tol nemastau labai, kad kuo maziau prisiristi. Suprantu, kad tai neimanoma, bet...na kazkiek maziau.
Cia kaip loterijoje istrauki bilieta ir parasyta "bandykite dar karta" cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
rugsėjo 3 d. ir mes su MV apturėjom šią nelaimę, ėjo 7 sav, nustojo vystytis 5 sav. Turim sveiką gražią ir nuostabią mergytę, todėl neabejojau, kad ir šį kartą viskas gerai. deja...
išsivalė viskas savaime, dar per dieną keli tamsųs patepliojimai yra. susitaikėm. nors ir labai skaudi, tačiau suprantu, kad tai natūrali atranka. matyt kažkas negerai buvo. žodžiu išverkiau savo nelaimę ir susitaikiau.
po savaitės reikia eiti pasitikrinti ar viskas išsivalė. tikiuosi leis iš karto bandyti, nes dabar dar labiau norim.
kaip paskaičius suprantu, tai reikia sulaukti pirmų mmm, taęiau kaip čia jas dabar skaičiuoti, kaip skaičiuoti ciklą. persileidimo data?
Atsakyti
QUOTE(ingrai @ 2013 09 10, 10:33)
Sveikos 4u.gif
rugsėjo 3 d. ir mes su MV apturėjom šią nelaimę, ėjo 7 sav, nustojo vystytis 5 sav. Turim sveiką gražią ir nuostabią mergytę, todėl neabejojau, kad ir šį kartą viskas gerai. deja...
išsivalė viskas savaime, dar per dieną keli tamsųs patepliojimai yra. susitaikėm. nors ir labai skaudi, tačiau suprantu, kad tai natūrali atranka. matyt kažkas negerai buvo. žodžiu išverkiau savo nelaimę ir susitaikiau.
po savaitės reikia eiti pasitikrinti ar viskas išsivalė. tikiuosi leis iš karto bandyti, nes dabar dar labiau norim.
kaip paskaičius suprantu, tai reikia sulaukti pirmų mmm, taęiau kaip čia jas dabar skaičiuoti, kaip skaičiuoti ciklą. persileidimo data?

uzjauciu verysad.gif pati tai patyriau, tik man nesavaime issivale,reikejo daryt abrazija. gydytojas patare sulaukt pirmu mmm ir veikti,bet tai mano atveju.
skaiciuojama nuo persileidimo dienos, man mmm pasiode uz pusantro menesio. pas visas skirtingai.viskas pas jus bus gerai smile.gif tuo labiau kad jau turit dukryte
Atsakyti
DonAngel, as vis ateinu i sita skyreli paziuret, kaip tavo liniuote auga smile.gif Kai as pagimdysiu, tu jau busi daugmaz "saugioj" zonoj smile.gif
Atsakyti
Labuka

QUOTE(ingrai @ 2013 09 10, 10:33)
Sveikos 4u.gif
žodžiu išverkiau savo nelaimę ir susitaikiau.

Uzjauciu! Tikrai jums pavyks visa tai primirsti ir vel naujom jegom planuoti! Daugiausiai nuo taves priklauso, vyrai mums tik pritaria ir daro savo darba.
Zinok man irgi azartas jau -sakau "nu negali taip buti, turi pasisekti kazkada, bandysiu, kol pavyks"

QUOTE(biti atskrend @ 2013 09 10, 19:00)
DonAngel, as vis ateinu i sita skyreli paziuret, kaip tavo liniuote auga smile.gif Kai as pagimdysiu, tu jau busi daugmaz "saugioj" zonoj smile.gif

Oi kaip pamaloninai, kad rupiu kazkam wub.gif ACiu.
Jauciuosi palyginus puikiai, echo dare pries sav.,o kita darys tik, kai Prisca darys - 11 sav, Ilgas tarpas, bet gal istversiu. JUk nieko tas nepakeistu, jei echo kas sav, daryciau, ane?
Kaip tu jautiesi?
Atsakyti
Labas rytas. Kiek čia visk prirašėt jau thumbup.gif 4u.gif
Kaip aš jau laukių artėjančių mm, kai vėl galesim bandyti. Baimių, aišku, pilna, ypač jų pagausėjo, kai pradėjo vėl pykinti non stop ir galva suktis. Jau išsigandau, kad užkibo kas begeriant KT (praeita menėsį pamečiau viena tabletę ir kelias geriau vėliau nei reikia), bet NT neigiamas. unsure.gif
Ir dar vėl keliskart sapnavau dantis. Supūvusias, kaip ir prieš praeitą nesekmę. Dabar baisiai bijau, kad vėl kas nenutiktu. Kaip apsiribot nuo to visko, patarkit... Jau pradedu iš proto eiti. Vyrui nieko nesakau, nes jis pas mane ne itin jautrus, ir tikriausiai pasuks pirštu prie galvos, ir sakys kad protelis pasimaišė man doh.gif
Atsakyti
ko jus cia baiminates del antrojo karto??juk nera taip baisu.tiesiog gyveni gyvenima ir tiek,,o su nestumu kaip duos... nera cia ko stresuoti ir mastyti kiekviena minute"NORIU PASTOTI"
Atsakyti
DonAngel, tikrai taip, nieko kassavaitiniai echo nepakeistu... sirdy ramybe tegu gyvena, ir kazkoks susitaikymas-bus kaip lemta 4u.gif O as-gerai smile.gif Auginu pilva smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Nusprendžiau prisijungti prie planuojančių. Istorija ilga. Man sunki. Kai vaikelis neišeina 6 m., net negalvojau apie tai, nes ir nenorėjau. Bet kai pradėjome planuoti, susimasčiau, kad neišeina. Nuvykus pas ginekologę ši įtarė, kad dėl viršsvorio nėra ovuliacijos. Nukreipė pas endokrinologą. Per daug vyriškų hormonų.Gėriau tablėtes ir po 1,5 mėn. pastojau. Po to kai sužinojau, kad nėščia, pasidžiaugiua tik pora dienelių, nes mano vaisius nesivystė. Buvo 7 sav. Padarė valymą. Ne man aiškinti kiek skausmo buvo. Po mėn nuvažiavus pasitikrinti ir atlykus tyrimus, gydytojas pamatė, kad aš vis dar nėščia. Liko likučių po pirmo valymo. Jau praėjo 1,5 metų. Vis dar geriu endokrinologų skirtas tabletes. Buvau pas ginekolgę. Viskas gerai, bet pastoti vis neišeina. Man stogą rauna. Tiesiog trūksta žodžių.
Atsakyti