Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(mybiglove7 @ 2013 09 05, 10:19)
Prigasdino gydytoja mane, kad nestumai dazniausiai ankstyvoje stadijoje nutruksta del chromosomu patologiju, zinoma dar apie tai internete pasiskaiciau ir atsirado baime, kad jei vienas buvo kazkoks netoks, tai tikimybe, kad kitas toks bus su panasiomis patologijomis juk nemenka  g.gif Bandau nusiteikt planavimui, bet atsirado nemazai baimiu - kad situacija vel pasikartos, kad galbut gims neigalus vaikas ir pan  doh.gif kaip isvaikyt sitas mintis is galvos?

tiesiog nemastyti apie tai.cia jau kaip auksciausiasis duos

Atsakyti
Sveikos, mergaites! Turejau tokia situacija: kuri tai laika nepavyko pastoti, ginekologe diagnozavo polypa ir isvesejusia gleivine, sake del to ir nepavyksta. Buvo padaryta gimdos abrazija. Labai idomu, gal kam is jusu taip buvo ir gal kam pavyko pastoti po to, po kiek laiko? Gydytoja sake galesim vel bandyti jau po dvieju savaiciu (nuo siandien). Baisiai nekantrauju... doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif Senokai cia nesilankiau,turbut nuo tada ,kai man buvo atlikta abrazija.Tai buvo birzelio men. po ilga laika trukusiu pastangu tada pastojau ir 9 savaiciu vaikiuko vystymasis sustojo...buvo sunkus tas laukimas pirmuju menesiniu ir zinoma iskart planavimas ....ir stai vakar pamaciau ankstyvojo nestumo teste du bruksniukus thumbup.gif ir dziaugiuosi ir bijau, vel netekti..... kolkas jokiu ypatingu pojuciu,nei krutine,nei pykinimu jokiu tik maudzia kartkartem pilvo apacia. nesitikejau taip iskart pastoti, bet tai ivyko nestuke.gif Liko tik issaugot savo dziaugsmeli...
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 09 07, 20:30)
sveikutes smile.gif  Senokai cia nesilankiau,turbut  nuo tada ,kai man buvo atlikta abrazija.Tai buvo birzelio men. po ilga laika trukusiu pastangu tada pastojau ir 9 savaiciu vaikiuko vystymasis sustojo...buvo sunkus tas laukimas pirmuju menesiniu ir zinoma iskart planavimas ....ir stai vakar pamaciau ankstyvojo nestumo teste du bruksniukus thumbup.gif  ir dziaugiuosi ir bijau, vel netekti..... kolkas jokiu ypatingu pojuciu,nei krutine,nei pykinimu jokiu tik maudzia kartkartem pilvo apacia. nesitikejau taip iskart pastoti, bet tai ivyko nestuke.gif Liko tik issaugot savo dziaugsmeli...

sveikinu 4u.gif man atliko liepa, sulaukiau savo pirmu mmm ir dabar tokia baime nora stumia, kad net nzn ar kas cia man daros, o noras buvo toks didelis uzpildyt ta tustuma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 09 08, 08:55)
sveikinu 4u.gif man atliko liepa, sulaukiau savo pirmu mmm ir dabar tokia baime nora stumia, kad net nzn ar kas cia man daros, o noras buvo toks didelis uzpildyt ta tustuma verysad.gif

o ka gydytojai sako,kada vel galit veikt? man tai vienas daktaras patare iskart po pirmu mmm ,o kitas po antru, visgi paklausiau pirmo,to kuris padejo man pastot smile.gif dabar bus sunkiausi 3 men. islaikyt nestuma...
o tau gal dar nelaikas,jei tokia baime yra....nes turi buti ir psichologinis pasiruosimas, todel gal tai skirtingai ir pataria gydytojai del pastojimo, vienom iskart kitom veliau.....
as tai norejau kuo greiciau, tuo labiau ir amzius spaudzia
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 09 07, 20:30)
sveikutes smile.gif  Senokai cia nesilankiau,turbut  nuo tada ,kai man buvo atlikta abrazija.Tai buvo birzelio men. po ilga laika trukusiu pastangu tada pastojau ir 9 savaiciu vaikiuko vystymasis sustojo...buvo sunkus tas laukimas pirmuju menesiniu ir zinoma iskart planavimas ....ir stai vakar pamaciau ankstyvojo nestumo teste du bruksniukus thumbup.gif  ir dziaugiuosi ir bijau, vel netekti..... kolkas jokiu ypatingu pojuciu,nei krutine,nei pykinimu jokiu tik maudzia kartkartem pilvo apacia. nesitikejau taip iskart pastoti, bet tai ivyko nestuke.gif Liko tik issaugot savo dziaugsmeli...

4u.gif 4u.gif laikom kumscius!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 08 rugsėjo 2013 - 10:12
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 09 08, 11:12)
4u.gif  4u.gif  laikom kumscius!

aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 09 07, 19:30)

Sveikinu, nuosirdziai linkiu, kad si karta viskas butu gerai 4u.gif mums, cia besilankancioms, labai reikia sekmingu istoriju. Kai paskaitau kitu mergaiciu patirti, kaip po nesekmes toliau viskas kuo puikiausiai klostesi, sumazeja mano baime vel bandyti pastoti.
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif jungiuosi ir aš prie planuojančių nėštumą po nesėkmės...rugpjūčio 5d. turėjau persileidimą dėl nesivystančio nėštumo, kuriam turėjo būti 8 savaitės..Buvau palūžusi, bet jau atsigaunu, stengiuosi galvoti optimistiškai. Deja, gydytoja, jokių tyrimų dėl ko nutrūko nėštumas neskyrė, tačiau aš labai norėjau save nuraminti prieš planuojant kitą nėštumą, todėl savo noru pasidariau toksoplazmozės ir citomegalo tyrimus. Šiandien gavau atsakymus, tačiau nesu tikra ar teisingai juos suprantu, gal susidūrusios gali pakomentuoti. Ačiū 4u.gif
Citomegalo IgM - neigiamas
Toksoplazmozės igG - teigiama
Toksoplazmozės IgM - neigiama
Citomegalo IgG - teigiamas

Atsakyti
Tu tikra mano likimo sese console.gif , as lygiai ta pacia diena patyriau persileidima kaip ir tu verysad.gif , man jau ejo 9 savaitele verysad.gif . Man gydytoja skyre issitirti tik del lytiskai plintaciu ligu venerologiniam, issitirsiu, kad jei butu ramiau, nors praktiskai esu tikra, kad nieko panasaus pas mane nesras. O del toksoplazmozes ir citomegalo viruso manau gerai kad issityrei, as irgi ta planuoju padaryt. Kiek as domejausi ir jei gerai suprantu, tai tavo atsakymai rodo, kad esi jomis abejomis persirgusi anksciau, siuo metu umia forma nebesergi, bet aisku siulyciau pasikonsultuot bent jau su savo ginekologe, jeigu kas nors pasirodys itartino gal tave ji dar pas infektologa nusius tolimesnei konsultacijai.
Gal gali pasakyt kur dareisi siuos tyrimus ir kiek mazdaug tai kainavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2013 09 09, 09:55)
Kiek as domejausi ir jei gerai suprantu, tai tavo atsakymai rodo, kad esi jomis abejomis persirgusi anksciau, siuo metu umia forma nebesergi, bet aisku siulyciau pasikonsultuot bent jau su savo ginekologe, jeigu kas nors pasirodys itartino gal tave ji dar pas infektologa nusius tolimesnei konsultacijai.

O man atvirksciai atrodo, jei rodo viska neigiama, tai vadinas nesi jomis nei sirgusi anksciau, nei dabar sergi g.gif
Atsakyti
Aš ir taip suprantu, kad esu sirgusi, bet šiuo metu nesergu. Tyrimus dariausi Endemik klinikoje, už citomegalo, toksoplazmozės ir bendrą kraujo tyrimą sumokėjau apie 150 Lt. Prisiskaičiau visokios informacijos, kad prasirgus šiomis ligomis įgyjamas imunitetas, bet tyrimus dariusi moteris pakomentavo, kad jie gali suaktyvėti bet kada ir vėl taip neramu.
Atsakyti