Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(starrgirl @ 2013 08 29, 08:05)
Daktaras nusiunte tyrima darytis, jis apie 34 lt kainuoja. Daugiau nieko ir nesidariau. Po antibiotiku kurso dingo ir temperatura. O pasigaut ja galima bet kur: autobuse, ypac dirbant mokykloj, nes si bakterija ikvepiama.

O liga monokleoze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 29, 08:50)
O liga monokleoze? g.gif

Ne, mikoplazma.
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 08 19, 21:52)
vylabusle, labai smagu girdeti kad jau dziaugiesi savo angeleliu wub.gif  daznai apie tave pagalvodavau kaip tau sekasi  blush2.gif  labai smagu kad puikiai  bigsmile.gif nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif  wub.gif

o mums va nepavyksta, nors jau rugseji bus metai po p...  unsure.gif  daktarai sako viskas kaip ir nera lb blogai tad planuojam toliau... ax.gif

Vylabusles zinute dziaugsmo asara isspaude. Vencija - tavo nicas matytas. Laikykis - tikrai pasiseks wink.gif man pavyko pastot su puses metu BT matavimais, po netekties praejus beveik metams. Mano ziogui vakar menuo sukako...
Ir visoms kitoms mergaitems stiprybes ! As irgi bandymus pradejauis katt po pirmu mm. Juk laikas nelaukia;)
Nezinancioms - gimdziau 17 nestumo savaite...Genetika pakiso koja....o sielai pasveikt padejo tik kitas nestumas, si karta as apgavau genetika wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulka: 31 rugpjūčio 2013 - 15:06
QUOTE(Bobulka @ 2013 08 31, 16:03)
Vylabusles zinute dziaugsmo asara isspaude. Vencija - tavo nicas matytas. Laikykis - tikrai pasiseks wink.gif man pavyko pastot su puses metu BT matavimais, po netekties praejus beveik metams. Mano ziogui vakar menuo sukako...
Ir visoms kitoms mergaitems stiprybes ! As irgi bandymus pradejauis katt po pirmu mm. Juk laikas nelaukia;)
Nezinancioms - gimdziau 17 nestumo savaite...Genetika pakiso koja....o sielai pasveikt padejo tik kitas nestumas, si karta as apgavau genetika wink.gif

o nestumas jau buvo nutrukes?
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 31, 16:03)
o nestumas jau buvo nutrukes?

Ne. verysad.gif
Atsakyti
praejo tos 2 savaites mm laukimo ir vis nieko,tad jau pradejau NT gadinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 09 03, 13:52)
praejo tos 2 savaites mm laukimo ir vis nieko,tad jau pradejau NT gadinti g.gif

na ir ka NT ? gal matai II ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 09 03, 13:54)
na ir ka NT ? gal matai II ?smile.gif

dar vis nieko
bet lyg jauciu tuos nestumo pozymius,tik vis dar mastau ar tiketi tuo..
planuoju dar palaukti iki spalio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sharoonas: 03 rugsėjo 2013 - 12:01
QUOTE(sharoonas @ 2013 09 03, 14:00)
dar vis nieko

tik nt jau nerodyt gali spali, tada reiks darytis kraujo tyrima smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif o man pasirodė pirmosios mm, po A, pavėlavusios tik pora dienelių...
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 09 03, 13:00)
dar vis nieko

kiek laiko jau praejo nuo abrazijos?
Papildyta:
QUOTE(LaRosa @ 2013 09 03, 13:30)
sveikos smile.gif o man pasirodė pirmosios mm, po A, pavėlavusios tik pora dienelių...

mano pirmosios jau baiginejasi, taip ju laukiua, o dabar nzn ar jau pradeti leliuka ar dar paluketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 09 03, 14:14)

mano pirmosios jau baiginejasi, taip ju laukiua, o dabar nzn ar jau pradeti leliuka ar dar paluketi ax.gif

o kodėl dvejoji?
Atsakyti