QUOTE(LaRosa @ 2013 08 26, 09:55)
SVEIKOS
prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę
Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti
merginos, kurios jau tą išgyvenot, po kiek laiko vėl pradėjot planuoti?kokius tyrimus darėtės?
Papildyta:
Sveikos, as irgi kaip ir jus visos esu netekusi lialio
niekad gyvenime negalvojau, kad gali taip nutikti, bet ... Balandzio pradzioje nuvaziavom su visa seima i privacia klinika susitikimui su musu naujuoju nariu, man buvo 12 sav. bet deja pranese, ziauria naujiena, kad ten nieko ner:( na yra uzuomazgele, kuri nustojo vystytis 5-6 sav:( niekas nesuprato kodel neivyko persileidimas man
visi
pojuciai buvo, bet.. Tad padare abrazija ir sake , kad galim bandyt po pirmu normaliu mmm. Kraujavau labai nedaug, gal pora dienu, bet va mmm laukiau 7 sav
jau visokiu minciu buvo, bet jos atejo, ginekologe patikrino, viskas ten tvarkoj ir dabar bandom dar syki
tikiuosi si syki musu sunus tures broli ar sese
na ir tikiuosi, kad greit pastosiu - sekmingai
beja gyvenu NO, cia i tai reaguoja saltai, man padare kazkokius paselio tyrimus, sake viskas gerai, greiciausiai taip buvo lemta