Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 27, 09:33)
nieko mes netaip nepadarem 4u.gif as du vaikelius pagimdziau ir tikrai nieko ypatingai nesisaugojau, su antru dar savo maze ant ranku migdydavau beveik 2m, o pilvas jau didelis buvo, si kart sumaniau labiau pasisaugot, nekelnot, negert kavos ir ...............

aš irgi kavą mečiau gert, su vyru alkoholio iš vis nevartojam nuo sausio mėn, abu sportavom ir ką-vistiek nepavyko verysad.gif
Atsakyti
mergytes pagaliau sulaukiau savo pirmuju mm po abrazijos ciklas pailgejo 7 dienom, tai kaip dabar su amno vaisingom dienom, seniau tiksliai zinodavau jas g.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 27, 09:42)
mergytes pagaliau sulaukiau savo pirmuju mm po abrazijos ciklas pailgejo 7 dienom, tai kaip dabar su amno vaisingom dienom, seniau tiksliai zinodavau jas g.gif

aš anksčiau jausdavau O, nes skaudėdavo šoną, šį mėnesį kažkaip keistai ilgokai maudena kairį šoną, bet manau kad O jau įvykus man 4u.gif laukiu mm šios savaitės gale, kitos pradžioje, tik va įdomu kokio ilgumo ciklas bus db, nes įprastai būdavo 26 dienos.
jei nori gali pabandyt pasekt ciklą su OT, o gal čia tik pirmasis po A toks, o kitas ciklas bus toks kaip įprastai būdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaRosa @ 2013 08 27, 09:45)
aš anksčiau jausdavau O, nes skaudėdavo šoną, šį mėnesį kažkaip keistai ilgokai maudena kairį šoną, bet manau kad O jau įvykus man  4u.gif laukiu mm šios savaitės gale, kitos pradžioje, tik va įdomu kokio ilgumo ciklas bus db, nes įprastai būdavo 26 dienos.
jei nori gali pabandyt pasekt ciklą su OT, o gal čia tik pirmasis po A toks, o kitas ciklas bus toks kaip įprastai būdavo 4u.gif

tikiuos pirmas ir paskutinis ilgam, nes noreciau kad zirniukas pas mane pilvelyje apsigyventu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 27, 09:49)
tikiuos pirmas ir paskutinis ilgam, nes noreciau kad zirniukas pas mane pilvelyje apsigyventu blush2.gif

atlikit ND kas antrą dieną ir viskas bus gerai 4u.gif
aš irgi sulaukiu mmm, nueinu pas ginę pasikonsultuot, gal zarazas dar kokias išsitirsiu ir kibsim į darbus ir mes, nenoriu laukt tų pusės metų, kaip ginė rekomenduoja, labai jau daug. man atrodo kad organizmas atsitato po pirmųjų mmm jau. o kaip bus lemta taip, jei žirniukas bus nepasiruošęs dar, ar organizmas bus nepasiruošęs, tai ir neužkibs 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, prašau jūsų, gal padesit atsakyti į klausima, kadangi skiepų tema jau uždaryta, nusprendžiau paklausti čia. rugsėjo 2d turiu pakartotinai (ir netiketai, nes turėjau traumą) skiepytis nuo stabligės, ar galėčiau per tą laiką planuoti nėštumą? viename internetiniame skaičiau, kokie skiepai rekomenduojami , tai nuo stabligės buvo įrašyti, tačiau jei prieš planavimą tai gal nieko tokio, nes kitame straipsnyje skaičiau, kad būtent jie gamina antikūnius ir gali trukdyti vaisiui prisitvirtinti.o jei jau planuojant?
ar geriau palaukt kito mėn.
o laukti taip nesinori, nes jau metai laiko kai vis kartais pabandom paplanuoti ir nieko , o pirmieji du vaikučiai pavyko iš pirmo karto...(antrąjąm jau 13)
Atsakyti
QUOTE(LaRosa @ 2013 08 26, 09:55)
SVEIKOS  4u.gif prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę  verysad.gif Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti  verysad.gif

merginos, kurios jau tą išgyvenot, po kiek laiko vėl pradėjot planuoti?kokius tyrimus darėtės?

Papildyta:
Sveikos, as irgi kaip ir jus visos esu netekusi lialio sad.gif niekad gyvenime negalvojau, kad gali taip nutikti, bet ... Balandzio pradzioje nuvaziavom su visa seima i privacia klinika susitikimui su musu naujuoju nariu, man buvo 12 sav. bet deja pranese, ziauria naujiena, kad ten nieko ner:( na yra uzuomazgele, kuri nustojo vystytis 5-6 sav:( niekas nesuprato kodel neivyko persileidimas man sad.gif visi nestuke.gif pojuciai buvo, bet.. Tad padare abrazija ir sake , kad galim bandyt po pirmu normaliu mmm. Kraujavau labai nedaug, gal pora dienu, bet va mmm laukiau 7 sav blink.gif jau visokiu minciu buvo, bet jos atejo, ginekologe patikrino, viskas ten tvarkoj ir dabar bandom dar syki smile.gif tikiuosi si syki musu sunus tures broli ar sese smile.gif na ir tikiuosi, kad greit pastosiu - sekmingai smile.gif beja gyvenu NO, cia i tai reaguoja saltai, man padare kazkokius paselio tyrimus, sake viskas gerai, greiciausiai taip buvo lemta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutelytux: 28 rugpjūčio 2013 - 12:09
QUOTE(Witch @ 2013 08 27, 10:18)
Sveikutes, prašau jūsų, gal padesit atsakyti į klausima, kadangi skiepų tema jau uždaryta, nusprendžiau paklausti čia. rugsėjo 2d turiu pakartotinai (ir netiketai, nes turėjau traumą) skiepytis nuo stabligės, ar galėčiau per tą laiką planuoti nėštumą? viename internetiniame skaičiau, kokie skiepai rekomenduojami , tai nuo stabligės buvo įrašyti, tačiau jei prieš planavimą tai gal nieko tokio, nes kitame straipsnyje skaičiau, kad būtent jie gamina antikūnius ir gali trukdyti vaisiui prisitvirtinti.o jei jau planuojant?
ar geriau palaukt kito mėn?

Atsakyti
QUOTE(rutelytux @ 2013 08 28, 13:04)
Papildyta:
Sveikos, as irgi kaip ir jus visos esu netekusi lialio sad.gif niekad gyvenime negalvojau, kad gali taip nutikti, bet ... Balandzio pradzioje nuvaziavom su visa seima i privacia klinika susitikimui su musu naujuoju nariu, man buvo 12 sav. bet deja pranese, ziauria naujiena, kad ten nieko ner:( na yra uzuomazgele, kuri nustojo vystytis 5-6 sav:(  niekas nesuprato kodel neivyko persileidimas man sad.gif visi  nestuke.gif pojuciai buvo, bet..  Tad padare abrazija ir sake , kad galim bandyt po pirmu normaliu mmm. Kraujavau labai nedaug, gal  pora dienu, bet va mmm laukiau 7 sav blink.gif

man persileidimas irgi neįvyko, kai ligoninėj liepė rinktis, vaistai ar abrazija, pasirinkau abraziją, nes gydytojas sakė, kad gimdos kaklelis mano buvo ilgas ir uždaras, pati valytis gimda nežinia kada būtų pradėjus, o su tabletėmis būtų buvę labai labai skausminga...o aš kraujavau ilgokai, gal 11 dienų, ne tai kad kraujavau, bet tai pateplioja, tai nustoja, paskui vieną dieną nuėjus į wc iškrito toks didokas krešulys, po to visi templiojimai baigėsi. pasėlio tyrimą darė ir man, tik dar ats nežinau, laukiu mmm kitą savaitę db ir eisiu pas ginę pasitikrinti, tikiuosi viskas bus gerai ir galėsim toliau planuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaRosa: 28 rugpjūčio 2013 - 14:30
QUOTE(rutelytux @ 2013 08 28, 13:04)
Papildyta:
Sveikos, as irgi kaip ir jus visos esu netekusi lialio sad.gif niekad gyvenime negalvojau, kad gali taip nutikti, bet ... Balandzio pradzioje nuvaziavom su visa seima i privacia klinika susitikimui su musu naujuoju nariu, man buvo 12 sav. bet deja pranese, ziauria naujiena, kad ten nieko ner:( na yra uzuomazgele, kuri nustojo vystytis 5-6 sav:(  niekas nesuprato kodel neivyko persileidimas man sad.gif visi  nestuke.gif pojuciai buvo, bet..  Tad padare abrazija ir sake , kad galim bandyt po pirmu normaliu mmm. Kraujavau labai nedaug, gal  pora dienu, bet va mmm laukiau 7 sav blink.gif jau visokiu minciu buvo, bet jos atejo, ginekologe patikrino, viskas ten tvarkoj ir dabar bandom dar syki smile.gif tikiuosi si syki musu sunus tures broli ar sese smile.gif na ir tikiuosi, kad greit pastosiu - sekmingai smile.gif beja gyvenu NO, cia i tai reaguoja saltai, man padare kazkokius paselio tyrimus, sake viskas gerai, greiciausiai taip buvo lemta sad.gif

man tai pat 12 sav buvo 4u.gif suprantu ka tai reiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 28, 14:48)
man tai pat 12 sav buvo 4u.gif suprantu ka tai reiskia 4u.gif

pas mane irgi panasiai, nestumas vystesi, tik kad leliukas ne.

Deje mano istorija liudnesne, as turejus du persileidimus. Atsibodo viskas, tai skrendu i Lietuva issitirti, kodel man taip atsitiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaRosa @ 2013 08 27, 08:49)
Džiugu, kad Jums viskas db gerai, aukit, stiprėkit  4u.gif o kaip Jums rado mikoplazmą plaučiuose? dar kokius nors tyrimus darėtės?

Daktaras nusiunte tyrima darytis, jis apie 34 lt kainuoja. Daugiau nieko ir nesidariau. Po antibiotiku kurso dingo ir temperatura. O pasigaut ja galima bet kur: autobuse, ypac dirbant mokykloj, nes si bakterija ikvepiama.
Atsakyti