Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikos merginos. Ar priimsit i savo gretas? Juk niekas kitas geriau nesupras skausmo to, kurio pats neisgyveno. Vis dar slegia praradimo skausmas, tai jau musu 3-asis prarastas negimes mazylis... Nzn. sirdyje didziule praraja, skaumas, netektis... Nzn.kaip reiks vel atsitiesti, vyro jau nebenoriu kankinti, abu kenciame praradimo skausma... O taip norisi skausma islieti kazkur... Kodel ir vel? Rodos pasaulis vel po kojom slista... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anitsi @ 2013 08 25, 22:14)
Sveikos merginos. Ar priimsit i savo gretas? Juk niekas kitas geriau nesupras skausmo to, kurio pats neisgyveno. Vis dar slegia praradimo skausmas, tai jau musu 3-asis prarastas negimes mazylis... Nzn. sirdyje didziule praraja, skaumas, netektis... Nzn.kaip reiks vel atsitiesti, vyro jau nebenoriu kankinti, abu kenciame praradimo skausma... O taip norisi skausma islieti kazkur... Kodel ir vel? Rodos pasaulis vel po kojom slista...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sveika, o kokios priezatys? kiek laiko buvo? 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę verysad.gif Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti verysad.gif

merginos, kurios jau tą išgyvenot, po kiek laiko vėl pradėjot planuoti?kokius tyrimus darėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaRosa: 26 rugpjūčio 2013 - 07:57
QUOTE(LaRosa @ 2013 08 26, 08:55)
SVEIKOS  4u.gif prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę  verysad.gif Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti  verysad.gif

merginos, kurios jau tą išgyvenot, po kiek laiko vėl pradėjot planuoti?kokius tyrimus darėtės?

as tai isgyvenau liepos 19d, nuejau paziureti savo noru labai norejos isgirs sirdele 12sav buvo, bet deja. Suprantu ka tai reiskia, bet skausmas praeis patikek 4u.gif , verkdama gyd klausiau kas buvo sunelis ar dukryte, o jis atsake, kad kunelis jau buvo per dau suires, dar labiau suspaude sirdy.... as tyrimu nesidariau, nei vienas is 3 ginekologu pas kuriuos buvau nepatere gal todel kad du mazius jau turiu, planuot leido po pirmo ciklo tik va, kad tos mm dar neateina, o jau men ir sav praejo
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 26, 10:29)
as tai isgyvenau liepos 19d, nuejau paziureti savo noru labai norejos isgirs sirdele 12sav  buvo, bet deja. Suprantu ka tai reiskia, bet skausmas praeis patikek 4u.gif , verkdama gyd klausiau kas buvo sunelis ar dukryte, o jis atsake, kad kunelis jau buvo per dau suires, dar labiau suspaude sirdy.... as tyrimu nesidariau, nei vienas is 3 ginekologu pas kuriuos buvau nepatere gal todel kad du mazius jau turiu, planuot leido po pirmo ciklo tik va, kad tos mm dar neateina, o jau men ir sav praejo

aš galvoju, gal bakterijas išsitirti, tas ureplazmas visokias, nes mano buvo blogi šlapimo tyrimai, rado dvi bakterijas, augino pasėlį, tik va dar kas išaugo nežinau, grįš ginė po atostogų tada keliausiu pas ją. man taip greit viskas įvyko, padarė šlapimo tyrimus, blogi, liepė pasidaryt kitą dieną, dar blogesni, tada dar sekančią dieną padarė echo, o dar sekančią padarė abraziją. po to daugiau ir nebuvau pas savo ginę. tik va žinau, kad ji po tokių atvejų nerekomenduoja pastoti 6 mėn., bet man atrodo čia baisiai ilgas laiko tarpas.
Atsakyti
sveikos
po A praejo 46 dienos,ale vis dar nesulaukiu mmm.. buvau pas gine rugpj 19,sako ateis matau..ale iki siandienos sedziu kaip ant adatu..
o gali taip buti,kad per A padare kazka tokio kad isvis gali nepasirodyti mmm aisku jei nera nestumo? g.gif

semiuosi jegu is savo sunelio pirmagymio ir tiesiog esu paskendusi mintyse apie antraji vaikeli,jauciuosi psichologiskai stipri ir pasiruosusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sharoonas: 26 rugpjūčio 2013 - 12:17
QUOTE(sharoonas @ 2013 08 26, 13:10)
sveikos
po A praejo 46 dienos,ale vis dar nesulaukiu mmm.. buvau pas gine rugpj 19,sako ateis matau..ale iki siandienos sedziu kaip ant adatu..
o gali taip buti,kad per A padare kazka tokio kad isvis gali nepasirodyti mmm? g.gif

man sake kas neisigasciau jei nesusirgsiu po men, nes gali but ir pusantro men, draugei nebuvo net 3 men bet veliau atejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaRosa @ 2013 08 26, 12:40)
aš galvoju, gal bakterijas išsitirti, tas ureplazmas visokias, nes mano buvo blogi šlapimo tyrimai, rado dvi bakterijas, augino pasėlį, tik va dar kas išaugo nežinau, grįš ginė po atostogų tada keliausiu pas ją. man taip greit viskas įvyko, padarė šlapimo tyrimus, blogi, liepė pasidaryt kitą dieną, dar blogesni, tada dar sekančią dieną padarė echo, o dar sekančią padarė abraziją. po to daugiau ir nebuvau pas savo ginę. tik va žinau, kad ji po tokių atvejų nerekomenduoja pastoti 6 mėn., bet man atrodo čia baisiai ilgas laiko tarpas.

man abu nestumus buvo blogi slapimo tyrimai, ir paskutini karta jau rode 20leukocitu, as kaip atsibosdavo kartot tyrimus, savaitele pries pradedavau gert spanguoliu sultys ir tyrimai budavo geri, jei tik neisgeriu ir vel tas pats g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDILĖ83: 26 rugpjūčio 2013 - 12:26
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 26, 13:21)
man sake kas neisigasciau jei nesusirgsiu po men, nes gali but ir pusantro men, draugei nebuvo net 3 men bet veliau atejo 4u.gif
Papildyta:

man abu nestumus buvo blogi slapimo tyrimai, ir paskutini karta jau rode 20leukocitu, as kaip atsibosdavo kartot tyrimus, savaitele pries pradedavau gert spanguoliu sultys ir tyrimai budavo geri, jei tik neisgeriu ir vel tas pats g.gif

mano buvo 500 leukocitų, pagėrus spanguolių sultis sumažėjo iki 25 ir bakterijų jau neberado, bet tas jau nepadėjo...dėja... verysad.gif vis ieškau, bandau surast atsakymą, kas buvo negerai, kad nėštumas nesivystė. vis tik manau, kad su šlapimo sistema pas mane kažkas negerai buvo. mane dar ginė buvo sunervinus, du kartus kai dariau tyrimus šlapimo, kurie buvo labai blogi, tai gine sugebėjo man pasakyti, kad gal aš blogai paėmiau šlapimo mėginį, todėl yra bakterijų doh.gif kaip galima blogai paimti, nesuprantu doh.gif o va trečias šlapimo mėginys po spanguolių buvo geras, leukocitų tik 25, bakterijų nėra, bet dėja...
Papildyta:
QUOTE(sharoonas @ 2013 08 26, 13:10)
sveikos
o gali taip buti,kad per A padare kazka tokio kad isvis gali nepasirodyti mmm aisku jei nera nestumo? g.gif

semiuosi jegu is savo sunelio pirmagymio ir tiesiog esu paskendusi mintyse apie antraji vaikeli,jauciuosi psichologiskai stipri ir pasiruosusi...

aš pirmųjų mm po A laukiu irgi šios savaitės pabaigoje, jei ciklas bus toks, koks įprastai, vis tik manau kad mm vėluos, nes 17CD pradėjo skaudėti kairį šoną, manau kad vyko O 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaRosa @ 2013 08 26, 08:55)
SVEIKOS  4u.gif prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę  verysad.gif Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti  verysad.gif

Užjaučiu visas, kuriom teko ateit į šią temą 4u.gif
Viskas, ką parašei, lygiai taip kaip buvo man.. Ir savaitės visiškai atitinka.. Tik aš pasirinkau vaistus, o ne A. Galvojom leliuką vėl planuot, kai sulauksiu mmm, bet tada buvo žiema, susirgau gripu, tik tada sužinojau, kad plaučiuos turiu mikoplazmą, ją išsigydžiau ir balandį vėl pradėjom planuot. Dabar viskas gerai, mažiukas auga puikiai ir visom linkiu greičiau atsigauti ir sulaukti mažo stebuklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 08 26, 18:20)

Džiugu, kad Jums viskas db gerai, aukit, stiprėkit 4u.gif o kaip Jums rado mikoplazmą plaučiuose? dar kokius nors tyrimus darėtės?
Atsakyti
Man jokiu tyrimu liepe nesidaryt, bet manau bent jau tu -plazmu nueisiu paieskot, cia taip forumuose jomis gasdina. g.gif
Bet kaip tycia dabar visur pastebiu nestuke.gif ir susimastau, ka jos dare kitaip, kad sugebejo issaugot. Va tokia va mintis vis sukirba, kad kazka padariau netaip.
mmm tikiuosi sulaukti rugsejo pradzioje, tikiuosi nebekvailios tas mano organizmas.

Visoms isgyvenancioms si bjauru etapa 4u.gif mums vis tiek pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mybiglove7: 27 rugpjūčio 2013 - 08:31
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 08 27, 09:30)
Man jokiu tyrimu liepe nesidaryt, bet manau bent jau tu -plazmu nueisiu paieskot, cia taip forumuose jomis gasdina.  g.gif
Bet kaip tycia dabar visur pastebiu  nestuke.gif  ir susimastau, ka jos dare kitaip, kad sugebejo issaugot. Va tokia va mintis vis sukirba, kad kazka padariau netaip.

Visoms isgyvenancioms si bjauru etapa  4u.gif mums vis tiek pavyks  mirksiukas.gif

nieko mes netaip nepadarem 4u.gif as du vaikelius pagimdziau ir tikrai nieko ypatingai nesisaugojau, su antru dar savo maze ant ranku migdydavau beveik 2m, o pilvas jau didelis buvo, si kart sumaniau labiau pasisaugot, nekelnot, negert kavos ir ...............
Atsakyti