QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 20, 11:29)
o kokius tyrimus daret po persileidimo?
as pasidraiu visus hormonus, viskas kaip ir nieko tik TSH buvo didokas, bet jis lengvai mazinamas vaistais tai jau normalus
vyras pasidare spermograma, na viskas netgi labai puikiai, tik va normaliu formu mazokai... bet kiekis labai didelis, tai atperka mano akimis viska, buvom ir pas daktarus net vitaminu jam neisrase
tai geriam wellman conception ir viskas planuojam toliau
pas daktarus irgi stengdavausi eiti per O, tai viska mato viskas vyksta
nesidarem del bacilu tai gal po keliu men dar pasidarysim... nes siuo momentu namus isirenginejam tai reikia labai dideliu sumu tai tiesiog atsipaleidave planuojam toliau
QUOTE(vylabusle @ 2013 08 20, 12:46)
Svarbiausia nepalūžti
Jeigu sako, kad galite susilaukti - reiškia, susilauksite
O tie metai sunkių išgyvenimų tikrai pasimirš, kai ant ankų supsite savo džiaugsmą...
ne dar iki paluzimo man toli
planuojam toliau, plius aisku lengviau kad va miega pasoneje jau angelas
tai manau kad suplanuosim ir dar viena
zinoma noretusi greiciau, bet kaip dievas duos taip ir bus
per sia O leliuka gaminom miske su vaizdu i jura tai gal ta jura mums pades
Papildyta:
QUOTE(mireja @ 2013 08 20, 15:49)
Naturalu, kad bijai, cia manau visos kurios patyre persileidima bijo, kad taip gali atsitikiti ir vel...Bet kazkuriam forume perskaiciau truma bet itikinama pasisakyma..."Noras tureti vaiku stipresnis uz bet kokia baime" .
Manau turi praeiti laiko, man pirmos dvi savaites buvo baisiai sunkios psichologiskai, dabar jau siek tiek lengviau, bet fiziskai deja negaliu atsigaut, vis pilva maudzia........
Kaip bebutu, laikas apgydys zaizdas, tiek fizines tiek dvasines, o vienintelis budas baime nugalet, per ja "pereiti", o ne nuo jos begti
Manau ateis laikas, kai ir vel galesi ir noresi pradet viska is naujo
o man buvo atvirksciai, as iskarto norejau planuoti toliau, norejau leliaus cia ir dabar ir kadangi P ivyko anksti as pries O po P buvau jau pas du ginekologus ir abu leido planuoti toliau, viena net sudvejojo kad buvau
nes viskas atrode kaip po mm
deja va jau planuojam metai laiko ir kolkas rezultatu jokiu, as esu uztikrinta kad isnesiosiu ir kad tikrai viskas bus gerai, tik va pastoti reikia
bet jau buvau du kartus pastojus manau pastosiu ir dar viena karta