Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(starrgirl @ 2013 04 21, 21:01)
Nors dar ir tyliai,bet ateinu pranešti,kad matau vaiduokliuką wub.gif Jei viskas bus gerai,tai ateinantys Naujieji metai atneš džiaugmą, kurį praradau kaip tik prieš pat Naujuosius smile.gif

wub.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 21, 21:01)
Nors dar ir tyliai,bet ateinu pranešti,kad matau vaiduokliuką wub.gif Jei viskas bus gerai,tai ateinantys Naujieji metai atneš džiaugmą, kurį praradau kaip tik prieš pat Naujuosius smile.gif

o jei, pagaliau kažkas džiugesnio mūsų fronte!!!!!! thumbup.gif

kaip jautiesi, kaip viskas klojasi?

mums šie metai jau neatneš laukto stebuklo.
Ir skamba mintyse vienos merginos užrašas.. "tavęs aš šioms kalėdoms paprašiau"..
et.. gal dar kitoms bus....
Laikomės, panos, kuriai dabar gal jau NT gadinimo laikas ateina?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man darbymetis dabar biggrin.gif . Bent jau turėtų būt, o ant vyro esu persiutus labiau, nei ant velnio . Bet gal kaip išsispręs ax.gif
Sveikinimai starrgirl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 04 24, 12:40)

man irgi dabar darbo laikas.. pastebėjau,kad kas mėnesį tokiu metu įtampa santykiuose padidėja.
Moteris tampa agresyviai reikalaujanti, vyras tampa kaip įrankis,kuris nelabai nori būt naudojamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį kartą ne tai, teises pragėrė padla. Reikia atsileist, o negaliu, užmušt noriu.
Atsakyti
Ai merginos, šį kartą mistinė situacija buvo man.. Arba sekmadienį įvyko labai ankstyvas persileidimas,arba nesuprantu kas buvo blink.gif Padirbėjus pradėjo maust pilvo apačią, atrodė,kad kažkoks pliūpsnis buvo nuėjus į tualetą,ant popieriaus pasirodė kraujingos išskyros,tada vakare atsileido ir sumažėjo krūtinė. Ryte ir BT nukrito, kojos nebešąla, net kvapai nebeerzina.. Jei ne visi požymiai ir NT,galvočiau,kad net nebuvau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 24, 13:45)
Ai merginos, šį kartą mistinė situacija buvo man.. Arba sekmadienį įvyko labai ankstyvas persileidimas,arba nesuprantu kas buvo blink.gif Padirbėjus pradėjo maust pilvo apačią, atrodė,kad kažkoks pliūpsnis buvo nuėjus į tualetą,ant popieriaus pasirodė kraujingos išskyros,tada vakare atsileido ir sumažėjo krūtinė. Ryte ir BT nukrito, kojos nebešąla, net kvapai nebeerzina.. Jei ne visi požymiai ir NT,galvočiau,kad net nebuvau nestuke.gif

Labai gaila, bet geriau jau dabar nei,kad paauginus ir pamacius echo 4u.gif 4u.gif 4u.gif o mmm normalios?
Atsakyti
Nenusimink 4u.gif . Čia kaip loterijoj - bandykit dar kartą, užknisa nerealiai, ale nu ką daryt, bandai...
Atsakyti
Nesijaudink, jei buvo nestumas, tai turbut neuzsikabino ir paspruko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
praiti metai kazkokie nalabai vyke buvo, bet siais metais pastosime ir kitais metais jau dziaugsimes savo kleckais ir kleckaitem 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 24, 13:45)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jūs visos geriau nei bet kas kitas mane suprantat,ačiū 4u.gif
Markata,pati pradėjau galvoti,kad tiesiog neįsitvirtino,todėl taip ir nutiko smile.gif
Pikčiurna, ne mmm tikrai nėra normalios. Laukiau krešulių ir daug kraujo.. Bet kaip tik per dieną tik vieno tampono reikia,kažkaip keista g.gif
Šiais metais nenori žirniukas pas mus ateit ir viskas. Bet dabar tikrai nieko nelauksim,po mmm planuosim toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 24, 14:50)
Jūs visos geriau nei bet kas kitas mane suprantat,ačiū 4u.gif
Markata,pati pradėjau galvoti,kad tiesiog neįsitvirtino,todėl taip ir nutiko smile.gif
Pikčiurna, ne mmm tikrai nėra normalios. Laukiau krešulių ir daug kraujo.. Bet kaip tik per dieną tik vieno tampono reikia,kažkaip keista g.gif
Šiais metais nenori žirniukas pas mus ateit ir viskas. Bet  dabar tikrai nieko nelauksim,po mmm planuosim toliau smile.gif

O gal tik menamos mmm? Nebandei NT darytis dar?
Atsakyti