Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

as jau prisipirkau NT testuku, dabr reikai sulaukt rugsejo, kad galeciau juos ismegint blush2.gif
Atsakyti
As irgi praeita men. prisipirkau OV ir NT testu koki 20 ir kaip tycia su jais pavyko, nors ir be ju zinau, kad OV kaip laikrodukas veikia, bet taip sirdziai ramiau buvo, ir NT negaila buvo gadinti jau sav. po OV ax.gif
Atsakyti
*DonAngel* jau pagavo savo zirniuka, as dar tik ruosiuosi, kur kitos musu mergytes 4u.gif

po kiek laiko po abrazijos mergytes atkeliavo mm?
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 19, 16:38)
*DonAngel* jau pagavo savo zirniuka, as dar tik ruosiuosi, kur kitos musu mergytes 4u.gif
po kiek laiko po abrazijos mergytes atkeliavo mm?

lygiai po menesio
Atsakyti
labai laukiu, jau ryt bus men, nes tada gal pradesim plaanuot wub.gif
Atsakyti
Nebematau šioje temoje pažįstamų nickų, ir labai tuo džiaugiuosi: reiškia, visos atsigauna po nelaimių ir kraustosi į linksmesnes besilaukiančiųjų temas smile.gif

Jau savaitę švenčiu savo istorijos laimingą pabaigą.

Planuoti vaikelį su vyru pradėjome iš karto po vestuvių - per daug nesistengėm, netaikėm, bet apsaugas metėm. Rezultatas - po penkių mėnesių teigiamas nėštumo testas, didžiulis džiaugsmas, visiems paskelbtas ir anonsuotas... Bet vos prasidėjus 6-ai savaitei, kelionėje, prasidėjo stiprus kraujavimas... Neaprašinėsiu tuometinių jausmų, visoms čia jie pažįstami.

Nors ginekologė sakė, kad tai tiesiog gamtos atranka, puoliau ieškoti priežasčių ir pirmiausia - vaisingumo klausimais padėsiančios ginekologės. Šiame forume man rekomendavo Rimą Sapon Centro poliklinikoje. Esu jai labai dėkinga. Ji nukreipė išsitirti chlamidijas, ureplasmas ir mikroplasmas. Pasirodo, turėjau ureaplasmą. Gydėmės.

Praėjus porai mėn. po gydymosi kurso pastojau vėl. Deja, suėjus lygiai 8 savaitėms, radau lašą kraujo ir supratau, kad mūsų svajonė vėl žlunga... Tuomet sekė progesterono, antifosfolipidinio sindromo tyrimai ir pakartotinai ureaplasma, kuri, pasirodo, liko neišgydyta... Dar vienas antibiotikų kursas ir dar vienas meilės, vilčių ir dvejonių sezonas.

Ką gi, trečias kartas nemelavo. smile.gif Rašau, o šalia parpia mažylis - gražiausias pasaulyje vaikas, pilnai išnešiotas, sveikutis, turintis gerą apetitą ir nuostabius bruožus... wub.gif

Visoms šią temą paskaitančioms ir patyrusioms skaudžią netektį linkiu sulaukti sveikų šaunių vaikučių bei nuoširdžiai patariu ieškoti persileidimų priežasčių. Jeigu tai tik gamtos atranka - išsityrusios bent geriau pažinsite savo kūną, turėsite daugiau pasitikėjimo savo sveikata, o jeigu kokia problema - kuo anksčiau imsite gydyti, tuo greičiau gražus motinystės siekis išsipildys. 4u.gif
Atsakyti
vylabusle, labai smagu girdeti kad jau dziaugiesi savo angeleliu wub.gif daznai apie tave pagalvodavau kaip tau sekasi blush2.gif labai smagu kad puikiai bigsmile.gif nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif

o mums va nepavyksta, nors jau rugseji bus metai po p... unsure.gif daktarai sako viskas kaip ir nera lb blogai tad planuojam toliau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 19 rugpjūčio 2013 - 21:54
Vylabusle wub.gif kaip gera skaityt!!
Atsakyti
Vylabusle, sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi prie jusu, nes turiu tokios pat patirties.
NT dvi juosteles parode antraji planavimo cikla, labai dziaugiausi, kad taip greit pavyko, jau planavau savo ateiti, bet viduje kazkas neramino. Pirmiausia tai, kad nejutau jokiu nestuke.gif pozymiu, isskyrus padidejusia krutine, galiausiai dar labiau neramu pasidare, kai atkreipiau demesi, kad per kelias dienas NT antroji juostele nei kiek neparyskejo, o kai atleido krutine, dar labiau issigandau. Pirmoji mane apziurejusi gydytoja pasake, kad gimdoje nestumo nemato, taciau kazkas yra salia gimdos ir greiciausiai tai negimdinis nestumas. Kita diena lekiau pas kita gine, kuri eme aiskinti, kad galbut zirniukas iki gimdos neatejo, negimdinio ji nematanti, tiesiog paskyre viena HCG tyrima. Gautas rezultatas jos net nesudomino, bet man sukele nerimo, skaiciukai buvo labai zemi (172), o juk NT vaiduokliavo jau ilgiau nei savaite. Gine mane paleido namo, pasakiusi, kad lyg ir mato taskeli gimdoje, o panikuoti neturiu del ko, balandi gimdysi. Bet man vis tiek buvo neramu, kita diena pati nuejau pasidaryti HCG, vos grizusi pradejau kraujuoti, gana stipriai. Is karto pasidare aisku. Santariskese man konstatavo persileidima, vakare paskambinau del HCG, skaicius - 35 (su tuo mane pasveikino smile.gif ). Rytoj bus lygiai savaite, siandien keliausiu pasitikrinti, ar gimda issivale, nes vel jauciu itartina maudima desiniame sone....

Suprantu, kad mano situacija, lyginant su kitu cia aprasytomis, ne tokia jau skaudi, nes nestumas nutruko 6 savaite, bet mane tai isgasdino, kol kas apie planavima dar nemastau, as tiesiog bijau, kad vel bus kazkas ne taip. MB pasiryzes po poros menesiu testi planavimus, o as kol kas neturiu tam upo...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2013 08 19, 22:09)
Nebematau šioje temoje pažįstamų nickų, ir labai tuo džiaugiuosi: reiškia, visos atsigauna po nelaimių ir kraustosi į linksmesnes besilaukiančiųjų temas smile.gif

Jau savaitę švenčiu savo istorijos laimingą pabaigą.

Planuoti vaikelį su vyru pradėjome iš karto po vestuvių - per daug nesistengėm, netaikėm, bet apsaugas metėm. Rezultatas - po penkių mėnesių teigiamas nėštumo testas, didžiulis džiaugsmas, visiems paskelbtas ir anonsuotas... Bet vos prasidėjus 6-ai savaitei, kelionėje, prasidėjo stiprus kraujavimas... Neaprašinėsiu tuometinių jausmų, visoms čia jie pažįstami.

Nors ginekologė sakė, kad tai tiesiog gamtos atranka, puoliau ieškoti priežasčių ir pirmiausia - vaisingumo klausimais padėsiančios ginekologės. Šiame forume man rekomendavo Rimą Sapon Centro poliklinikoje. Esu jai labai dėkinga. Ji nukreipė išsitirti chlamidijas, ureplasmas ir mikroplasmas. Pasirodo, turėjau ureaplasmą. Gydėmės.

Praėjus porai mėn. po gydymosi kurso pastojau vėl. Deja, suėjus lygiai 8 savaitėms, radau lašą kraujo ir supratau, kad mūsų svajonė vėl žlunga... Tuomet sekė progesterono, antifosfolipidinio sindromo tyrimai ir pakartotinai ureaplasma, kuri, pasirodo, liko neišgydyta... Dar vienas antibiotikų kursas ir dar vienas meilės, vilčių ir dvejonių sezonas.

Ką gi, trečias kartas nemelavo. smile.gif Rašau, o šalia parpia mažylis - gražiausias pasaulyje vaikas, pilnai išnešiotas, sveikutis, turintis gerą apetitą ir nuostabius bruožus...  wub.gif

Visoms šią temą paskaitančioms ir patyrusioms skaudžią netektį linkiu sulaukti sveikų šaunių vaikučių bei nuoširdžiai patariu ieškoti persileidimų priežasčių. Jeigu tai tik gamtos atranka - išsityrusios bent geriau pažinsite savo kūną, turėsite daugiau pasitikėjimo savo sveikata, o jeigu kokia problema - kuo anksčiau imsite gydyti, tuo greičiau gražus motinystės siekis išsipildys.  4u.gif

didziausi sveikinimai, as turiu du, si karta 3kartas buvo nelaimingas, apsilankiau pas 3 ginekologus ir nei vienas jokiu tyrimu daryt nepatere, nes pasak ju jie pavojingi uzsikretus nestumo pradzioje g.gif jau nieko nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 08 19, 22:52)
vylabusle, labai smagu girdeti kad jau dziaugiesi savo angeleliu wub.gif  daznai apie tave pagalvodavau kaip tau sekasi  blush2.gif  labai smagu kad puikiai  bigsmile.gif nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif  wub.gif

o mums va nepavyksta, nors jau rugseji bus metai po p...  unsure.gif  daktarai sako viskas kaip ir nera lb blogai tad planuojam toliau... ax.gif

o kokius tyrimus daret po persileidimo?
Atsakyti