Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

DonAngel, o tu nieko ir negali padaryt, tik sypsotis ir dziaugtis dar vienu sansu wub.gif nuosirdziausiai linkiu, kad nestumas butu sklandus!!!
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 08 16, 10:51)
iškarto po A planavome, praėjo jau pusė metų  ax.gif

Šiandien ryte dariausi du NT, viena Lietuvoje pirktą  kitą per Ebay. Antrasis greit paryškėjo (ryškiau nei vakar rolleyes.gif ), pirmasis - po ilgo ilgo laiko vaiduokliuką parodė labai neryškų.
Apie tuos ebay rašė, kad labai ankstyvūs  nestuke.gif parodo, net po dviejų d. po pastojimo.... ax.gif
Nežinau ką galvot, širdis virpa.... wub.gif

matau likimas jau jus ir taip nuskriaude, kaip suprantu turite skaudzios patirties, tai si karta tikrai bus viskas gerai ir vaiduokliukas pavirs mazu zmogeliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDILĖ83: 16 rugpjūčio 2013 - 10:24
Aga tikrai, laikom kumscius...Man su pirmu irgi kaip vaiduokliukas is pradziu buvo, kol suvaiksciojau iki vaistines ir kita NT nusipirkau, tai tas vaiduokliukas jau i ryscia amtra juostele pavirto...Tik dabar atsimenu tada buvo sokas, nes leliukas buvo netyciukas bigsmile.gif , o dabar jis mums vienintele paguoda smile.gif ax.gif
Prisidedu prie palaikymo komandos ir linkiu is visos sirdies, kad nestumas klostytusi kuo puikiausiai 4u.gif
Lauksim tolimeniu ziniu smile.gif
Atsakyti
as mergytes taip laukiu savo pirmu mmm po abrazijos ir kibsim i darbus, tik bijau, kad mano planus gali sugriaut kardiologas, taip norisi greiciau sulaukt vizito pas ji ax.gif
Atsakyti
Oi mergytės, kaip gerai, kad čia gali kiek nori išsisakyti, nes aplinkiniams dar nesisakai,o čia tave išklauso ir padrąsina!!!

Virpa širdelė, o jūs mane graudinate verysad.gif (jautri palikau - dar vienas požymis rolleyes.gif ). Dirbu su srautu klientų, o norisi verkti, kai skaitau...bet tai ir iš džiaugsmo turbūt ir iš susikaupusio skausmo, nervų ir NORO.... Noriu iki negalėjimo jau!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 16 rugpjūčio 2013 - 11:28
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 08 16, 12:22)
Oi mergytės, kaip gerai, kad čia gali kiek nori išsisakyti, nes aplinkiniams dar nesisakai,o čia tave išklauso ir padrąsina!!!
Virpa širdelė, o jūs mane graudinate verysad.gif (jautri palikau - dar vienas požymis  rolleyes.gif ).  Dirbu su srautu klientų, o norisi verkti, kai skaitau...bet tai ir iš džiaugsmo turbūt ir iš susikaupusio skausmo, nervų ir NORO.... Noriu iki negalėjimo jau!!

Ak, kad viskas gyvenime vyktu pagal mūsų norus... Gal Jūms ir reiktu išsivekrti, išgyventi ir apgalvoti viską, kad po to paleisti... Ne visiems padeda "persijungimas" į darbą ar dar ką, kartais reikia tiesiog laiko, laiko apgalvoti ir paleisti. Nemoku aš aprašyti gražiai, bet tikiuos supratot. Linkiu kad širdyje pasidarytu lengviau, o tada ir seksis kur kas geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas
pasirodau ax.gif paskutinis siandien darytas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 17 rugpjūčio 2013 - 09:16
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 08 17, 10:14)
labas rytas
pasirodau  ax.gif paskutinis siandien darytas.

user posted image

man geriausiai matosi antras ir paskutinis, bet ir man taip budavo, kad skirtingu firmu skirtingai rodydavo( ryskumu). Na net neabejokite kad nestuke.gif laukiates

keliu sav praradote zirniuka kurio pries tai laukiates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDILĖ83: 17 rugpjūčio 2013 - 09:28
DonAngel, sveikinimai didziausi! 4u.gif
Merginos, gal zinot kada po abrazijos galima sportuot pradet..., nors nesu as kazkokia ypatinga sporto megeja, bet siandien su sunum dviraciais pasivazinejom, ir jauciu busiu paskubejus...., pasirode vel kraujo, nors jau savaite kaip buvo svaru.... verysad.gif Siandien man 12 diena po A...bijau ar tik nebusiu sau pakenkus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 17, 10:27)
keliu sav praradote zirniuka kurio pries tai laukiates?

9 sav. verysad.gif

dabar dar tik 4 sav. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 08 17, 19:25)
9 sav.  verysad.gif

dabar dar tik 4 sav. wub.gif

daretes kokius nors tyrimus? ax.gif

mano brolio zmonai iki gimdymo liko 11 d, paskambino pasake kad guldo i ligonine nes per mazai juda leliukas, verysad.gif taip bijau bet tikiuos viskas bus gerai.
Atsakyti
Pavasari dariausi daug, visu pav. neatsimenu: ureaplazma, mikroplazma, raudoniuke, ZIV ir dar kokiu ten visokiu infekciniu ligu.
Atsakyti