QUOTE(mireja @ 2013 08 09, 14:35)
Man irgi sia savaite ivyko persileidimas, ejo 9 nestumo savaite
, dar praitoj savaitej dare echoskopija ir pati maciau kaip sirdute plaka
, tiesa sake, kad yra ir hematoma, matomai per savaite ji isplito ir mano zirniukas zuvo
, vilniaus gimdymo namuose padare, kaip israse parasyta, gimdos turinio atsiurbima...Tai vat dabar man iskilo toks klausimas, ar cia tas pats kas abrazija, ar ne visai, kazkaip gydytojos nesusipratau paklausti
. Nes visa sia savaite kol israso neturejau, galvojau kad man atliko abrazija, o dabar israse matau kad atsiurbima. Gal jus zinot, ar cia kuo nors skiriasi vienas nuo kito, ar tai yra vienas ir tas pats, tik pavadina kas kaip nori....
sveika, keik teko skaityti atsiurbimas daroma pirmosiomis sav, iki kelintos nepamenu, jis gali but daromas poliklinikoje, daromas be narkozes
Papildyta:
QUOTE(egasonka @ 2013 08 09, 15:19)
sveika, keik teko skaityti atsiurbimas daroma pirmosiomis sav, iki kelintos nepamenu, jis gali but daromas poliklinikoje, daromas be narkozes
zinokite kaip as nuekjau 12sav pirmiausiai pasake, akd yra didziulis kresulis, dabar jsu deka prisiminiau kaip pavadino Hematoma, iki vakar galva sukau kas man ten buvo
ji buvo begalo didele
tai kaip suprantu del jos praradau kudikeli? jei buciau anksciau nuejus taip nebutu nutike?