Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(egasonka @ 2013 08 04, 10:48)
kada zadate konsultuotis? as eisiu treciadeini, jei bus jau gyd gryzusi tada parasysiu 4u.gif

Aš eisiu kitą savaitę, nes mano gydytoja atostogauja šiuo metu. Mane truputį gąsdina, kad mano kraujo spaudimas po persileidimo pakritęs, t.y. laikosi taip 100/50-60. Bandau valgyti daug burokėlių, pomidorų sulčių gerti, kad kraują atstatyti. Gal dar ką patarsit, kaip atstatyti kraują g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2013 08 04, 15:19)
Aš eisiu kitą savaitę, nes mano gydytoja atostogauja šiuo metu. Mane truputį gąsdina, kad mano kraujo spaudimas po persileidimo pakritęs, t.y. laikosi taip 100/50-60. Bandau valgyti daug burokėlių, pomidorų sulčių gerti, kad kraują atstatyti. Gal dar ką patarsit, kaip atstatyti kraują  g.gif

man padare liepos 20, sav spaudima buvo 85/50 ir dar keliais mazesnis, isigandau, pulsas apie 100, norejau pasimazint pulsa bet tada spaudimas dar nukristu, tada kiekviena diena net po kelis kartus rankas po lediniu vandeniu, riesus tai siek tiek pakelia, o dabar susinormlizavo, nors mano ie taip zemas 100/60
Atsakyti
gal kuri zinot,po abrazijos kada ivyksta ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 08 04, 22:27)

pirmiausia turi sulaukti menesiniu, tai mazdaug menesis po A, o tada jau jei organizmas pasiruoses gali bandyti pastoti

O del tyrimu, tai niekas perdaug nesiulo po pirmo persileidimo. Galite issitirti nebent del AFS, nes tai rimtas sutrikimas, bei dar skidliauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 04 rugpjūčio 2013 - 22:32
QUOTE(Markata @ 2013 08 04, 23:31)
pirmiausia turi sulaukti menesiniu, tai mazdaug menesis po A, o tada jau jei organizmas pasiruoses gali bandyti pastoti

O del tyrimu, tai niekas perdaug nesiulo po pirmo persileidimo. Galite issitirti nebent del AFS, nes tai rimtas sutrikimas, bei dar skidliauke.

Bet skaičiau, jog AFS reikia tirti dar vykstant persileidimui, nes jis vėliau užsislepia ir gali rodyti, kad jo nėra. Kur jį reikia tirtis? Aš pas ginekologę nueisiu tik kitą sav. tad jau bus praėjusios nuo persileidimo 3 sav., tad šio tyrimo kaip ir nebeverta bus darytis.
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2013 08 05, 09:49)
Bet skaičiau, jog AFS reikia tirti dar vykstant persileidimui, nes jis vėliau užsislepia ir gali rodyti, kad jo nėra. Kur jį reikia tirtis? Aš pas ginekologę nueisiu tik kitą sav. tad jau bus praėjusios nuo persileidimo 3 sav., tad šio tyrimo kaip ir nebeverta bus darytis.

ASF tikrintis reikia pries pastojant, nes jis pasislepia butent nestumo metu. Del daugiau info tiesiog nueik i ASF temute, ten tau daugiau paaiskins
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 08 04, 23:27)

Ovuliacija vyksta jau ta pati ciklą po abrazijos, nes kitaip juk menesines neateitu blush2.gif Kadangi atnaujinas bazines temperaturos matavimus tai galiu pasakyti, kad bent jau man avuliacija ivyko 23 ciklo diena, t.y. ciklas prailgejo kazkur 7 dienom. Bet ar si ovuliacija buvo pilnaverte ar ne tai cia jau kitas klausimas smile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif kazin ar dar kuri mane pamenate?senokai pas jus buvau, turejau susilaukti sausinuko, bet deja...uztat dabar ateinu ikvepti vilties, ir nenuleisti ranku!!! as taip dariau ir jau supuoju savo kleckiuka ax.gif to ir jums visoms linkiu, kad ir kaip sunku dabar atrodytu, stebuklas ateis ir aplankys jus visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2013 08 06, 17:41)
labukas 4u.gif kazin ar dar kuri mane pamenate?senokai pas jus buvau, turejau susilaukti sausinuko, bet deja...uztat dabar ateinu ikvepti vilties, ir nenuleisti ranku!!! as taip dariau ir jau supuoju savo kleckiuka ax.gif  to ir jums visoms linkiu, kad ir kaip sunku dabar atrodytu, stebuklas ateis ir aplankys jus visas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveiki, po kiek laiko pastojot? ir priminkit savo situacija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 08 06, 15:55)
sveiki, po kiek laiko pastojot? ir priminkit savo situacija? blush2.gif

zodziu pastojau geguze praeitais metais, deja kazkur &savaite uzejo skausmas ryte nulekem i ligonine, tai nestumo testa tik padare sako jau nieko nebera, o vakare kazkas iskrito i tuoleta verysad.gif buvo baisu verkiau nezinau kiek, nes planuotas buvo virs 2 metu doh.gif beja pastojau tada po to tyrimo kur kiausintakiu praeinamuma tiria. paskui po poros berods menesiu vel bandymai pastoti.taigi spali ismovem i lt nieko neitardami kad as jau ne viena mirksiukas.gif
Atsakyti
orhideja@ kaip keista kad NT nieko neberodė,o iškrito tik vakare, man nesivystantis buvo,kai pasakė negalėjau patikėti, dar po kelių dienų pasidariau NT nu teigiamas, manau net praėjus kelioms dienoms po išvalymo jis dar tebebūtų teigiamas,nes hormonas taip staiga nepasišalina iš organizmo ir vis gi, sveikinu kad netrukus pavyko Jums sugauti savo laimės paukštę, aš ir labai labai laukiu,kada galėsiu papasakoti savo sėkmės istoriją, po šitiek nesėkmių...
Atsakyti
as ryt vaziuoju pas ginekologe tikiuos nieko blogo nepasakys ir nelieps ilgai laukti ax.gif
nors jei ir lieptu pusmeti palaukti tikriausiai neklausyciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sakaliukas @ 2013 08 06, 21:12)
orhideja@ kaip keista kad NT nieko neberodė,o iškrito tik vakare, man nesivystantis buvo,kai pasakė negalėjau patikėti, dar po kelių dienų pasidariau NT nu teigiamas, manau net praėjus kelioms dienoms po išvalymo jis dar tebebūtų teigiamas,nes hormonas taip staiga nepasišalina iš organizmo ir vis gi, sveikinu kad netrukus pavyko Jums sugauti savo laimės paukštę, aš ir labai labai laukiu,kada galėsiu papasakoti savo sėkmės istoriją, po šitiek nesėkmių...

o kada jums nelaime ivyko unsure.gif man rodos kad mums panasiai
Atsakyti