Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(dolzenka @ 2013 07 31, 10:12)
egasonka, man po abrazijos truputi stipriau kraujavo tris dienas, bet tas kraujavimas buvo mazesnis nei menesiniu. O isviso tai daugiau tai maziau tepliojo 13 dienu. O kiek laiko buvo jusu nestumui? Manau nuo to irgi priklauso kiek laiko gali templioti  g.gif

12sav, bet zinokit as ir per men 7dienas sergu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 07 31, 18:41)
12sav, bet zinokit as ir per men 7dienas sergu doh.gif

Ir man buvo 12 savaiciu ir menesines paprastai tesiasi 7 dienas, taigi panasiai pas mus. Tai gal ir teplios jums po abrazijos panasiai...nors kiekvienai skirtingai. O jus jau apziurejo po abrazijos, ar viskas issivale ir gimda traukiasi? Beje man dar vienas malonumas buvo po abrazijos, atsirado priespienio tai 10 dienu geriau vaistus, stabdancius laktacija unsure.gif Turbut del padidejusio prolaktino ir mensines ateis veliau, nes niekaip ovuliacija neivyksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2013 08 01, 11:05)
Ir man buvo 12 savaiciu ir menesines paprastai tesiasi 7 dienas, taigi panasiai pas mus. Tai gal ir teplios jums po abrazijos panasiai...nors kiekvienai skirtingai. O jus jau apziurejo po abrazijos, ar viskas issivale ir gimda traukiasi? Beje man dar vienas malonumas buvo po abrazijos, atsirado priespienio tai 10 dienu geriau vaistus, stabdancius laktacija  unsure.gif  Turbut del padidejusio prolaktino ir mensines ateis veliau, nes niekaip ovuliacija neivyksta  verysad.gif

abrazija dare sestadieni, pirmadieni vel nuvaziavau nes labai skaudejo, dar pavale, paskyre antibiotiku, sake lyg viskas gerai, jei skaudetu atvaziuot, man nebeskauda, tai nevaziuju, bet jei ilgiau dar viskas tesis nuvaziuosiu, bet tikriausiai pas kita ginekologa, nes manau nei vienas savo darbo nepeiktu jei ir blogai butu. O kada jums leido vel planuot?
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 08 01, 12:49)
abrazija dare sestadieni, pirmadieni vel nuvaziavau nes labai skaudejo, dar pavale, paskyre antibiotiku, sake lyg viskas gerai, jei skaudetu atvaziuot, man nebeskauda, tai nevaziuju, bet jei ilgiau dar viskas tesis nuvaziuosiu, bet tikriausiai pas kita ginekologa, nes manau nei vienas savo darbo nepeiktu jei ir blogai butu. O kada jums leido vel planuot?

As pakartotinai pasitikrinau praejus savaitei po abrazijos, ir tikrinausi privacioje klinikoje, valdiskai gydytojai visiskai nebepasitikiu.
O del planavimo tai gydytojas, kuris dare abrazija liepe pradeti planuoti ne anksciau kaip po triju menesiu. Bet tai yra pasenusi informacija. Jei abrazija daryta esant ankstyvam nestumui (kaip musu) ir jei pacios sveikata leidzia (nera infekcijos) gali pradeti planuoti po pirmuju menesiniu. Gydytoja, kuri tikrino pakartotinai leido...as taip ir darysiu ax.gif Tik beda, kad sis ciklas bus ilgas. Paprastai trunka 30-31 d, o dabar jau 22 cd, o dar net ovuliacijos nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2013 08 01, 13:29)
As pakartotinai pasitikrinau praejus savaitei po abrazijos, ir tikrinausi privacioje klinikoje, valdiskai gydytojai visiskai nebepasitikiu.
O del planavimo tai gydytojas, kuris dare abrazija liepe pradeti planuoti ne anksciau kaip po triju menesiu. Bet tai yra pasenusi informacija. Jei abrazija daryta esant ankstyvam nestumui (kaip musu) ir jei pacios sveikata leidzia (nera infekcijos) gali pradeti planuoti po pirmuju menesiniu. Gydytoja, kuri tikrino pakartotinai leido...as taip ir darysiu  ax.gif Tik beda, kad sis ciklas bus ilgas. Paprastai trunka 30-31 d, o dabar jau 22 cd, o dar net ovuliacijos nebuvo  unsure.gif

man po abrazijos paskyre antibiotiku, sake del visa ko tai nzn buvo infekcija ar tikrai del visa ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 08 01, 14:10)
man po abrazijos paskyre antibiotiku, sake del visa ko tai nzn buvo infekcija ar tikrai del visa ko doh.gif

Antibijotikai po tokios proceduros yra privalomi, nes kaklelis lieka atviras, gali infekcija papulti. Man skyre gerti tris dienas, bet as geriau 6, nes laikesi 37,4 temperatura. Tik paskui issiaiskinau, kad temperatura del krutines, nes atsirado priespienio doh.gif Ar jums nebuvo problemu su krutine po abrazijos?
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2013 08 01, 14:18)
Antibijotikai po tokios proceduros yra privalomi, nes kaklelis lieka atviras, gali infekcija papulti. Man skyre gerti tris dienas, bet as geriau 6, nes laikesi 37,4 temperatura. Tik paskui issiaiskinau, kad temperatura del krutines, nes atsirado priespienio  doh.gif Ar jums nebuvo problemu su krutine po abrazijos?

ne neturejau, bet zinokite as su pirmais priespienio neturejau kol nepagimdziau
Atsakyti
Mergytes o kur daro tuos visus tyrimus nuo toksoplazmozes, monokleozes ir kt, poliklinikose daro ar ne?
Atsakyti
Merginos, o kokius tyrimus darėtės po pirmo persileidimo. Labai nesinorėtų, kad pasikartotų tas pats scenarijus, tad galvoju, ar po pirmo persileidimo darytis reikia kokius tyrimus, ar daugmaž nurašyti viską gamtai, kol nesikartoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2013 08 02, 16:27)
Merginos, o kokius tyrimus darėtės po pirmo persileidimo. Labai nesinorėtų, kad pasikartotų tas pats scenarijus, tad galvoju, ar po pirmo persileidimo darytis reikia kokius tyrimus, ar daugmaž nurašyti viską gamtai, kol nesikartoja  g.gif

ginekologai bent pas mus nerekomenduoja daryt, as saindien klausiau lir is visu rekomenduojamu daryt ji rekomenduotu tik toksoplazmoze, nes tai iatakoja persileidima, bet as po abrazijos geriau antibiotikus o jie yra nuo tu visu infekciju, tai juk nieko man nebeparodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 08 02, 16:43)
ginekologai bent pas mus nerekomenduoja daryt, as saindien klausiau lir is visu rekomenduojamu daryt ji rekomenduotu tik toksoplazmoze, nes tai iatakoja persileidima, bet as po abrazijos geriau antibiotikus o jie yra nuo tu visu infekciju, tai juk nieko man nebeparodys g.gif

Kadangi man savaiminis išsivalymas, tai negėriau kol kas nieko, gal tada būtų verta pasidaryti. Na dar pasikonsultuosiu su ginekologe. O kažin hormonų tyrimų nereiktų pasidaryti, ten prolaktino, progesterono g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2013 08 02, 17:08)
Kadangi man savaiminis išsivalymas, tai negėriau kol kas nieko, gal tada būtų verta pasidaryti. Na dar pasikonsultuosiu su ginekologe. O kažin hormonų tyrimų nereiktų pasidaryti, ten prolaktino, progesterono  g.gif

kada zadate konsultuotis? as eisiu treciadeini, jei bus jau gyd gryzusi tada parasysiu 4u.gif
Atsakyti