Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(egasonka @ 2013 07 23, 11:48)
Mergytes , o man taip skaudejo, po abrazijos tikri sareiai buvo, neiskenciau nuvaziavau pas gydytoja, pasirodo buvo uzsilike dar, vel gramde, tiesa be narkozes visai neskaudejo, dave antibiotiku, gryzus pakilo temp, galvoju kada rtas kosmaras baigsis, siandien jau lyg viskas gerai smile.gif kaip jus manot kodel pradejau karsciuot? blogai isvale? blink.gif

As po A labai karsciavau, temperatura buvo pakilusi virs 39, bet tik porai dienu, veliau praejo. Siaip gali buti koks uzdegimas, gal dar ir narkozes pasekme (jei nesenai A buvo daryta).
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 07 23, 13:31)
As po A labai karsciavau, temperatura buvo pakilusi virs 39, bet tik porai dienu, veliau praejo. Siaip gali buti koks uzdegimas, gal dar ir narkozes pasekme (jei nesenai A buvo daryta).

sestadieni verysad.gif mergytes artas didelis noras iskart tureti leliuka yra ir jums?
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 07 23, 12:51)
sestadieni verysad.gif mergytes artas didelis noras iskart tureti leliuka yra ir jums?

buvo, ir termina skaiciavau, tiesiog automatiskai laikrodukas tiksi, deje man seke ir antras persileidimas, dabar mes nebeplanuojam
Atsakyti
Dabar man paskyre antibiotikus, paskaiciau instrukcija, kad jie tinka ir nuo monokleozes, citome..., chlamidiju, tai manau tikslo nuo ju tirtis nebera, nes nieko neberodys, taip ir liksiu nesuzinojus kodel, gerai kad dar turiu du mazylius, bet sunku ir jiems, vyresnioji, dabar kiekviena diena paklausia, tai kas musu leliukui buvo sustojo sirdele verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egasonka: 23 liepos 2013 - 13:30
laba
tikiuosi prisijungti į jūsų kolektyvą
prieš dvi savaites apturėjau išvalymą..
turim sūnelį 8 mėnesių,labai džiaugemės jog susilaukėm mažylio. toliau mąstėm kaip Dievas duos.. tiesiog atsipalaidavom ir užkibom..pasidarau nėštumo testą,o jis teigiamas,nepatikėjau,pasidariau dar keturis-ir šie teigiami,nueinu pas ginekologę..yra nėštumas,tik taip keistai žvilgčioja,tyli....sako gal dar anksti širdutei..reikia palaukti..kaip nujausdama po dviejų savaičių nuėjau pas šeimos gydytoją..žiūri į echo ir tyli.aš pati matau tuščią namuką,gydytojas tyli,išgirstu:lipk ant kėdės.. žiūri ir vėl tyli.. ssakau sakykit tiesą,juk pati matau kad tuščias namukas...o jis prabilo: reikia daryti išvalymą.. iškart nulėkiau pas ginę..ji patvirtino jog 12 nėštumo savaitė ir embrionas neišsivystęs...kažkaip iš pat pradžių netikėjau ir nesitikėjo jog taip greitai atsitiks taip.. perdaug ir nedžiūgavau sužinojusi apie nėštumą ir vyras kažkaip keistai reagavo...bet... emocios viską padaro savo...kai išgirdau apie išvalyma žliumbiau iki negalėjimo...prieš operaciją žliumbiau... ir po jos...širdy liko tokia tuštuma..širdis tiesiog plyšo iš skausmo.buvo minčių apie tai nekalbėti,negalvoti..tiesiog pamiršti ir viskas,bet kuo toliau tuo labiau mąstau kodėl taip įvyko..kas atsitiko,kodėl nesivystė vaikelis...tokios abejotinos mintys kyla vėl bandyti pastoti,bet,tačiau....kaip bus vėl su nėštumu???????
prieš penkis metus atsirado struma... kai gaminasi per daug hormonų..pasveikau,,po keturių metų susilaukiau sūnelio... aišku organizmas,hormonai reagavo į nėštumą..sutriko hormonai nėštumo pradžioje,teko gerti hormonus,bet po pusantros savaitės viskas susitvarkė ir nėsštumo metu buvo viskas gerai su hormonais... panašiai atsitiko ir dabar,tik tiek kad hormonai sutriko prieš nėsštumą..teko vėl gerti hormonus..nežinau gal dėl hormonų stygiaus neišsivystė vaikelis... vyras sako palaukti kol vėl su hormonais bus viskas gerai,kas jei reikės laukti vėl tų penkerių metų? verysad.gif nesinori tarp vaikų tokio didelio skirtumo...planavom turėti bent penkis-šešis vaikus...o man jau 25,tad turbūt teks susitaikyti kad galbut turėsim tik vieną arba du...
Papildyta:
QUOTE(egasonka @ 2013 07 23, 13:48)
Mergytes , o man taip skaudejo, po abrazijos tikri sareiai buvo, neiskenciau nuvaziavau pas gydytoja, pasirodo buvo uzsilike dar, vel gramde, tiesa be narkozes visai neskaudejo, dave antibiotiku, gryzus pakilo temp, galvoju kada rtas kosmaras baigsis, siandien jau lyg viskas gerai smile.gif kaip jus manot kodel pradejau karsciuot? blogai isvale? blink.gif

man ir po išvalymo porą dienų nebuvo jokio tepliojimo ir kraujo,nuėjus pas ginę,sakė jog gimda nesitraukia ir kraujas kuris turi valytis lieka gimdoje,todėl gavau akolą į šikną kad gimda trauktųsi,keturias dienas skaudėjo nežmoniškai,dar tokio skausmo neturėjo po normalaus gimdymo..gėriau ibuprofeną keturias dienas..dabar antra savaitė tai tik teplioja...aišku davė ir antibiotikų,jog nebūtų kokių užkrėtimų..

tik man kotais pradėjo eiti tokios gleivės kaip tualetinis popierius,kaži nebus koks grybelis? g.gif
Atsakyti
[quote=sharoonas,2013 07 24, 15:02]
laba
tikiuosi prisijungti į jūsų kolektyvą
prieš dvi savaites apturėjau išvalymą..
turim sūnelį 8 mėnesių,labai džiaugemės jog susilaukėm mažylio. toliau mąstėm kaip Dievas duos.. tiesiog atsipalaidavom ir užkibom..pasidarau nėštumo testą,o jis teigiamas,nepatikėjau,pasidariau dar keturis-ir šie teigiami,nueinu pas ginekologę..yra nėštumas,tik taip keistai žvilgčioja,tyli....sako gal dar anksti širdutei..reikia palaukti..kaip nujausdama po dviejų savaičių nuėjau pas šeimos gydytoją..žiūri į echo ir tyli.aš pati matau tuščią namuką,gydytojas tyli,išgirstu:lipk ant kėdės.. žiūri ir vėl tyli.. ssakau sakykit tiesą,juk pati matau kad tuščias namukas...o jis prabilo: reikia daryti išvalymą.. iškart nulėkiau pas ginę..ji patvirtino jog 12 nėštumo savaitė ir embrionas neišsivystęs...kažkaip iš pat pradžių netikėjau ir nesitikėjo jog taip greitai atsitiks taip.. perdaug ir nedžiūgavau sužinojusi apie nėštumą ir vyras kažkaip keistai reagavo...bet... emocios viską padaro savo...kai išgirdau apie išvalyma žliumbiau iki negalėjimo...prieš operaciją žliumbiau... ir po jos...širdy liko tokia tuštuma..širdis tiesiog plyšo iš skausmo.buvo minčių apie tai nekalbėti,negalvoti..tiesiog pamiršti ir viskas,bet kuo toliau tuo labiau mąstau kodėl taip įvyko..kas atsitiko,kodėl nesivystė vaikelis...tokios abejotinos mintys kyla vėl bandyti pastoti,bet,tačiau....kaip bus vėl su nėštumu???????
prieš penkis metus atsirado struma... kai gaminasi per daug hormonų..pasveikau,,po keturių metų susilaukiau sūnelio... aišku organizmas,hormonai reagavo į nėštumą..sutriko hormonai nėštumo pradžioje,teko gerti hormonus,bet po pusantros savaitės viskas susitvarkė ir nėsštumo metu buvo viskas gerai su hormonais... panašiai atsitiko ir dabar,tik tiek kad hormonai sutriko prieš nėsštumą..teko vėl gerti hormonus..nežinau gal dėl hormonų stygiaus neišsivystė vaikelis... vyras sako palaukti kol vėl su hormonais bus viskas gerai,kas jei reikės laukti vėl tų penkerių metų? verysad.gif nesinori tarp vaikų tokio didelio skirtumo...planavom turėti bent penkis-šešis vaikus...o man jau 25,tad turbūt teks susitaikyti kad galbut turėsim tik vieną arba du...
Papildyta:

man tai pat hiper aktyvi skydliauke, taip pasidare po antro nestumo, vartojau vaistus, bet nuo ruden nieko negeriu, praejo 8men po ju kaip pastojau, o stai vaikelis nebesivyste nuo 10-11sav, galvoju gal del skydliaukes, eisiu 31d pas endokrionologe pasiklausiu, nes noreciau ta tustuma uzpildyt bet bijau, kad nebutu vel tas pats
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 07 23, 01:51)

taip tikrai normal jai viskas ok su sveikata , mane jau persekioja aštuonis mėnesius tas noras verysad.gif..ir mintys gal dar ne o gal dabar tuoj pat ..noriu , svajoju ir tikiuosi neužilgo ..planuoju ir atidedu ...Žarskaus knygas antra kart "kramtau"

o kažkada praeityje po P pradejau lauktis dukreles praejus nepilnai 2 men wub.gif jums taip pat linkiu neuždelsti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Markata @ 2013 06 15, 11:28)
as buvau du kartus pastojusi metu begyje, bet abu nesekmingai  verysad.gif

4u.gif
2013 ir man dvigubai negailestingi verysad.gif

mintis apie kūdikį tupi smegeninėje o dar aplinku giminėje gimsta leliukai vienas po kito nors ir pati turiu tris bet tas 4 turi ateit į pasaulį.... anksčiau ar vėliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 07 24, 22:18)
taip tikrai normal jai viskas ok su sveikata , mane jau persekioja aštuonis mėnesius tas noras  verysad.gif..ir mintys gal dar ne o gal dabar tuoj pat ..noriu , svajoju ir tikiuosi neužilgo  ..planuoju ir atidedu ...Žarskaus knygas antra kart "kramtau"
o kažkada praeityje po P pradejau lauktis dukreles praejus nepilnai 2 men  wub.gif jums taip pat linkiu neuždelsti  wub.gif
Papildyta:
4u.gif
2013 ir man dvigubai negailestingi  verysad.gif

mintis apie kūdikį tupi smegeninėje o dar aplinku giminėje gimsta leliukai vienas po kito nors ir pati turiu tris bet tas 4 turi ateit į pasaulį.... anksčiau ar vėliau  wub.gif

man 2012 negailestingi, o dabar pastoti visiskai neina.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, man po abrazijos praėjo 21 diena. Vakar pasidariau NT, tai jis dar silpnai teigiamas. Nėštumas negalimas, nes matuoju BT, dar nebuvo ovuliacijos po abrazijos. Ar tos, kurios patyrė persileidimus esate bandžiusios po kiek laiko pasidaryti NT? Kiek laiko jis jums rodė antrą juostelę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2013 07 31, 08:23)
Sveikutes, man po abrazijos praėjo 21 diena. Vakar pasidariau NT, tai jis dar silpnai teigiamas. Nėštumas negalimas, nes matuoju BT, dar nebuvo ovuliacijos po abrazijos. Ar tos, kurios patyrė persileidimus esate bandžiusios po kiek laiko pasidaryti NT? Kiek laiko jis jums rodė antrą juostelę?  g.gif

skaiciau ingormacini lapeli, kad 3sav rodo. O kiek laiko jus kraujavote? nes man jau 12 diena, tai kraujuoju, tai ne, dabar tepa rudai doh.gif
Atsakyti
egasonka, man po abrazijos truputi stipriau kraujavo tris dienas, bet tas kraujavimas buvo mazesnis nei menesiniu. O isviso tai daugiau tai maziau tepliojo 13 dienu. O kiek laiko buvo jusu nestumui? Manau nuo to irgi priklauso kiek laiko gali templioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2013 07 31, 08:23)
Sveikutes, man po abrazijos praėjo 21 diena. Vakar pasidariau NT, tai jis dar silpnai teigiamas. Nėštumas negalimas, nes matuoju BT, dar nebuvo ovuliacijos po abrazijos. Ar tos, kurios patyrė persileidimus esate bandžiusios po kiek laiko pasidaryti NT? Kiek laiko jis jums rodė antrą juostelę?  g.gif

man rode iki mmm dienos, po mmm buvo balta balta smile.gif
Atsakyti