laba
tikiuosi prisijungti į jūsų kolektyvą
prieš dvi savaites apturėjau išvalymą..
turim sūnelį 8 mėnesių,labai džiaugemės jog susilaukėm mažylio. toliau mąstėm kaip Dievas duos.. tiesiog atsipalaidavom ir užkibom..pasidarau nėštumo testą,o jis teigiamas,nepatikėjau,pasidariau dar keturis-ir šie teigiami,nueinu pas ginekologę..yra nėštumas,tik taip keistai žvilgčioja,tyli....sako gal dar anksti širdutei..reikia palaukti..kaip nujausdama po dviejų savaičių nuėjau pas šeimos gydytoją..žiūri į echo ir tyli.aš pati matau tuščią namuką,gydytojas tyli,išgirstu:lipk ant kėdės.. žiūri ir vėl tyli.. ssakau sakykit tiesą,juk pati matau kad tuščias namukas...o jis prabilo: reikia daryti išvalymą.. iškart nulėkiau pas ginę..ji patvirtino jog 12 nėštumo savaitė ir embrionas neišsivystęs...kažkaip iš pat pradžių netikėjau ir nesitikėjo jog taip greitai atsitiks taip.. perdaug ir nedžiūgavau sužinojusi apie nėštumą ir vyras kažkaip keistai reagavo...bet... emocios viską padaro savo...kai išgirdau apie išvalyma žliumbiau iki negalėjimo...prieš operaciją žliumbiau... ir po jos...širdy liko tokia tuštuma..širdis tiesiog plyšo iš skausmo.buvo minčių apie tai nekalbėti,negalvoti..tiesiog pamiršti ir viskas,bet kuo toliau tuo labiau mąstau kodėl taip įvyko..kas atsitiko,kodėl nesivystė vaikelis...tokios abejotinos mintys kyla vėl bandyti pastoti,bet,tačiau....kaip bus vėl su nėštumu???????
prieš penkis metus atsirado struma... kai gaminasi per daug hormonų..pasveikau,,po keturių metų susilaukiau sūnelio... aišku organizmas,hormonai reagavo į nėštumą..sutriko hormonai nėštumo pradžioje,teko gerti hormonus,bet po pusantros savaitės viskas susitvarkė ir nėsštumo metu buvo viskas gerai su hormonais... panašiai atsitiko ir dabar,tik tiek kad hormonai sutriko prieš nėsštumą..teko vėl gerti hormonus..nežinau gal dėl hormonų stygiaus neišsivystė vaikelis... vyras sako palaukti kol vėl su hormonais bus viskas gerai,kas jei reikės laukti vėl tų penkerių metų?
nesinori tarp vaikų tokio didelio skirtumo...planavom turėti bent penkis-šešis vaikus...o man jau 25,tad turbūt teks susitaikyti kad galbut turėsim tik vieną arba du...
Papildyta:
QUOTE(egasonka @ 2013 07 23, 13:48)
Mergytes , o man taip skaudejo, po abrazijos tikri sareiai buvo, neiskenciau nuvaziavau pas gydytoja, pasirodo buvo uzsilike dar, vel gramde, tiesa be narkozes visai neskaudejo, dave antibiotiku, gryzus pakilo temp, galvoju kada rtas kosmaras baigsis, siandien jau lyg viskas gerai
kaip jus manot kodel pradejau karsciuot? blogai isvale?
man ir po išvalymo porą dienų nebuvo jokio tepliojimo ir kraujo,nuėjus pas ginę,sakė jog gimda nesitraukia ir kraujas kuris turi valytis lieka gimdoje,todėl gavau akolą į šikną kad gimda trauktųsi,keturias dienas skaudėjo nežmoniškai,dar tokio skausmo neturėjo po normalaus gimdymo..gėriau ibuprofeną keturias dienas..dabar antra savaitė tai tik teplioja...aišku davė ir antibiotikų,jog nebūtų kokių užkrėtimų..
tik man kotais pradėjo eiti tokios gleivės kaip tualetinis popierius,kaži nebus koks grybelis?