Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Markata @ 2013 06 15, 22:06)
is savo patirties galiu pasakyti tik tai, kad va jau kita menesi bus metai po pirmo pastojimo, o as vis dar ne 2in1, bet ka padarysi, taip jau pasitaiko smile.gif bet labai tikiu, kad sis menesis bus lemtingas ir as pagaliau isvysiu II juosteles smile.gif

Metai, tai jau ilgas laiko tarpas, o su sveikata viskas gerai, tiesiog neužkimba? Linkiu, kad ši mėn išvystum II 4u.gif
Atsakyti
As tai galiu pasakyti tik tiek kad kuo daugiau planuoji ir stengiesi tuo labiau nesiseka. Kiek skaiciau lietuviskuose bei uzsienio forumuose greiciau pastoja tos kurios maziau stresuoja, planuoja. Beto kalbejausi su moterimis kurios taip pat turejo persileidimu jos pastojo po to ivykio neplanuotai, atsidavusios likimui.

Nors as dar tik planavimo kely bet sekso ir planavimo nepaverciu to darbo kuris turi ivykti dabar sia
sekunde. Gyvenime visko nesuplanuosi kad ir kaip noretusi.
Atsakyti
QUOTE(sagutee @ 2013 06 15, 21:53)
Metai, tai jau ilgas laiko tarpas, o su sveikata viskas gerai, tiesiog neužkimba? Linkiu, kad ši mėn išvystum II  4u.gif

as buvau du kartus pastojusi metu begyje, bet abu nesekmingai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 06 15, 07:32)
aciu samanta ,labai optimistiskai nuteikei smile.gif problemos tokios ,kad pas mane policistiniu kiausidziu sindromas,ir nevisada vyksta ovuliacija,paskutini kart skatinom vaistais. As irgi negalejau pastot apie 6 metus...tai man tos II juosteles buvo tikras stebuklas wub.gif
O kokios jusu bedos buvo? Kaip antras nestumas praejo?
man sake galesim bandyt po poros menesiu.
Reikes issitirt viska kas imanoma....

Na, pas mus buvo vyriškos problemos. Tokio rimtumo, kad pastoti natūraliai, šansų ko ne lygu 0 be ivf+icsi. Bet matomai organizmas atsistatė į savas vėžias, ar bent iki reikiamo lygio, kad pastočiau.
Bet manau, jei jau užkibote, užkibsite greitu metu vėl. Organizmas sako „užsiveda“ po nėštumo. Pati ne vieną istoriją esu skaičiusi, kaip su PKS moterys sėkmingai pastoja ir nestimuliuotos, ir sėkmingai susilaukia mažylių.
Linkiu nenuleisti rankų, stiprybės ir greitu metu sulaukti išsvajotų II 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! kaip gyvenat? tikiuosi po truputėlį jau atsiras tarp mūsų nestuke.gif
Šį mėnesį, daugiau nei po pusmečio, pabandėm ir mes nesisaugoti.. atsargiai ir tyliai, be didelių vilčių smile.gif bet pagaliau išsigydėm visas problemas thumbup.gif

Atsakyti
sveiki, isvakarese 12 sav paskelbem visiems gera zinia, kita diena nubegau privaciai pasidaryt echoskopijos, norejau pamatyt mazyli, ir............ nestumas nutrukes, sirdele sustojus 10-11sav, asaros, SKAUSMAS verysad.gif vakar padare abrazija, sake kunelis jau buvo suires, gyd aciui nes buvo tikrai labai taktiskas, sake galesiu vel pastot, kad ir poi keliu men, bet man nesinori kito, noriu turet sita verysad.gif o dabar klausimelis, mergytes po abrazijos kraujavot? nes as pirma diena truputi, o siandien jau ne
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 07 21, 10:07)
sveiki, isvakarese 12 sav paskelbem visiems gera zinia, kita diena nubegau privaciai pasidaryt echoskopijos, norejau pamatyt mazyli, ir............ nestumas nutrukes, sirdele sustojus 10-11sav, asaros, SKAUSMAS verysad.gif vakar padare abrazija, sake kunelis jau buvo suires, gyd aciui nes buvo tikrai labai taktiskas, sake galesiu vel pastot, kad ir poi keliu men, bet man nesinori kito, noriu turet sita verysad.gif o dabar klausimelis, mergytes po abrazijos kraujavot? nes as pirma diena truputi, o siandien jau ne

kraujavimas po A yra normalu, po to dal gali tepti apie pora savaiciu, kol viskas issivalys. O menesines ateis mazdaug menesiui po A, bet gali ir uztrukti, nes daug kas priklauso ir nuo tavo emocines bukles.
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2013 07 21, 11:07)

Uzjausiu labai labai 4u.gif 4u.gif Suprantu bejegiskumo jausma 4u.gif
Sunku, ka visi jau zino ir vel reiks aiskinti, kas nutiko. Jau mastau, kad 12 sav. nebera tas Saugus laikotarpis, kai galima sakyti "viskas ramu, galima skelbtis", jei imanoma , manau nesisakysiu kuo ilgiau.

Tu nelabai ir kraujuosi juk 99 % issiurbe viska.
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 07 21, 16:12)
Uzjausiu labai labai 4u.gif  4u.gif Suprantu bejegiskumo jausma 4u.gif
Sunku, ka visi jau zino ir vel reiks aiskinti, kas nutiko. Jau mastau, kad 12 sav. nebera tas Saugus laikotarpis, kai galima sakyti "viskas ramu, galima skelbtis", jei imanoma , manau nesisakysiu kuo ilgiau.

Tu nelabai ir kraujuosi juk 99 % issiurbe viska.

manau, kad saugu yra tik tada, kai laikai savo guguojanti vaikeli ant ranku smile.gif
Atsakyti
Zinokite akty kaip pradejo skaudet doh.gif pakentejau iki pietu ir nuvaziavau pas gyd, kuris dare abrazija, tai isvale dar su instrumentais, ir paskyre antibiotikus, o nuo skausmo nospa liepe gert, taip laukiu, kad viskas greiciau pasibaigtu, pirma diena po abrazijos buvau isitikinus, kad noriu kuo greiciau pastot, o dabar manu, kad visgi reikia duot organizmui pailset
Atsakyti
sveikutes. as paziuriu i kalendoriu vis, jau butu matesis pilvukas... bet deja. negaliu sakyt kad liudziu - viskas gerai, tik prisimenu kartais vis savo mazulyte lelyte, ta kosmara, ligonine...du menesiai jau praejo nuo A. gal taip reikejo, gal nebuvom pasiruose, gal ne tiek laukem...
mes jau turim sunu. tai nepuolem planuoti is karto su vyru. nusprendem vaziuot atostogu, savo ponuli mociutei palike smile.gif pirmosios musu atostogos rimtesnes smile.gif
siaip galiu pasakyt, kad man po A mmm reguliarios, praktiskai po men atsirado, ir tada vel po men, ir visai neskauda pilvo, nors iki tol skaudedavo, na reikedavo tos 1 tabletes nuo skausmo. beje, gydytoja neliepe islaukt tu triju menesiu. ir dar keista, kad iki A tepliodavo pries mmm, o dabar ir pries, ir po. kodel taip yra, nezinau, panasu i endometrioze, bet skausmu nera....
Atsakyti
Mergytes , o man taip skaudejo, po abrazijos tikri sareiai buvo, neiskenciau nuvaziavau pas gydytoja, pasirodo buvo uzsilike dar, vel gramde, tiesa be narkozes visai neskaudejo, dave antibiotiku, gryzus pakilo temp, galvoju kada rtas kosmaras baigsis, siandien jau lyg viskas gerai smile.gif kaip jus manot kodel pradejau karsciuot? blogai isvale? blink.gif
Atsakyti