Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Linuete @ 2013 06 13, 17:18)
sveikos mergytes smile.gif

Sveika 4u.gif
Labai suprantu ir užjaučiu tave dėl praradimo console.gif Laikas geriausias gydytojas, žaizda užgis, bet randas liks... Stiprybės tau, ir tavo vyrui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 06 13, 16:18)
sveikos mergytes smile.gif
jungiuosi prie jusu burelio

Visų pirma-didžiulė užuojauta tau. Stiprybės išliūdėti ir išlaukti naujojo etapo, kuris, linkiu, kad būtų sėkmingas!
Aš trumpai parašysiu savo istoriją. Mano ilgai lauktam ir „netikėtam“ praeitam nėštumui buvo taip pat 9-nios savaitės, kai mažiuko širdelė sustojo. Vaikas buvo be proto lauktas, svajotas ir netikėtas dėl to, kad iki nėštumo negalėjau pastoti ~6-rius metus. Tad išvydus po šitiek metų II juosteles, buvo sunku ir patikėti, kad pastojau, nors gydytojai be IVF šansų susilaukti antrojo vaikelio nedavė. Vėliau sekė abrazija. Gydytojai liepė laukti 3mėn. Lygiai po 3-jų mėnesių nuo abrazijos dienos NT pamačiau II. Pirmasis nesisaugojimo ciklas buvo sėkmingas. Palaukiau kelis mėnesius, kad organizmas kiek atsistatytų pats, o taip pat ir mano dvasinė savijauta. Tikrai nesitikėjau, kad iš pirmojo planavimo/nesisaugojimo ciklo galima pastoti mums, tiems, kuriuos daktarai kadaise buvo nurašę, ir natūraliai pastoti šansų nesuteikė.
Kita medalio pusė – sako, kad po abrazijos lengviau pastoti. O antrasis nėštumas, mažina tikimybę, jog pasikartos prieš tai buvusi situacija. Matomai, tokie atvejai, kad ir kaip skambėtų, yra tik gamtos klaida...
Tuo norėjau tau įkvėpti vilties, kad sunkiai pastojus, nebūtinai sunkiai pastosi ir ateinančius kartus. Nežinau, kokios pas jus problemos, bet linkiu, kad neužilgo vėl išvystum teigiamą NT.
Atsakyti
Siandien laminga diena, praejus 6 sav po abrazijos sulaukiau menstruaciju. Nes ziauriai sunerimusi buvau del to. Galesime planuoti toliau smile.gif Netekimo skausmas sumazejo dabar gyvenu nauja viltimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2013 06 14, 16:06)
Siandien laminga diena, praejus 6 sav po abrazijos sulaukiau menstruaciju. Nes ziauriai sunerimusi buvau del to. Galesime planuoti toliau  smile.gif Netekimo skausmas sumazejo dabar gyvenu nauja viltimi  4u.gif

Turiu klausimėlį blush2.gif kaip reikia skaičiuot tas savaites po abrazijos ar persileidimo iki mm? Nuo pradžios kai nelaimė prasidėjo ar nuo dienos kai visiškai baigiasi kraujavimas? Nes man po natūralaus persileidimo kraujavimas sustojo po savaitės, po poros dienų vėl atsinaujino, vėl nustojo po sav., ir vėl prasidėjo po pusantros sav. Šis antras pasikartojęs kraujavimas prasidėjo keturios savaitės po nelaimės. Ir nors iš pradžių buvo tik senas kraujas, bet jau keletą dienų pasirodo šviežio kr. Tai va ir nesuprantu ar čia viskas dar valosi, ar jau mm parėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(nijntje @ 2013 06 15, 01:53)
Turiu klausimėlį blush2.gif kaip reikia skaičiuot tas savaites po abrazijos ar persileidimo iki mm? Nuo pradžios kai nelaimė prasidėjo ar nuo dienos kai visiškai baigiasi kraujavimas? Nes man po natūralaus persileidimo kraujavimas sustojo po savaitės, po poros dienų vėl atsinaujino, vėl nustojo po sav., ir vėl prasidėjo po pusantros sav. Šis antras pasikartojęs kraujavimas prasidėjo keturios savaitės po nelaimės. Ir nors iš pradžių buvo tik senas kraujas, bet jau keletą dienų pasirodo šviežio kr. Tai va ir nesuprantu ar čia viskas dar valosi, ar jau mm parėjo g.gif

Man gydytoja aiskino taip kad mm turi prasideti praejus menesiui po operacijos norvegu gydytojai man taip sake kaip lietuvoj nezinau aiskina. Nes savaites as skaiciuoju nuo operacijos dienos .Nes man neviskas issvivale del to dar prireike abrazijos. Po operacijos 2 kokias dienas kraujavau, nes sake jei daugiau kraujuosiu tai negerai tada. Prasidejus mm kraujas tik sviezias pas mane.
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2013 06 14, 18:53)
Man gydytoja aiskino taip kad mm turi prasideti praejus menesiui po operacijos norvegu gydytojai man taip sake kaip lietuvoj nezinau aiskina. Nes savaites as skaiciuoju nuo operacijos dienos .Nes man neviskas issvivale del to dar prireike abrazijos. Po operacijos 2 kokias dienas kraujavau, nes sake jei daugiau kraujuosiu tai negerai tada. Prasidejus mm kraujas tik sviezias pas mane.

Dėkui už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 06 14, 10:21)
Visų pirma-didžiulė užuojauta tau. Stiprybės išliūdėti ir išlaukti naujojo etapo, kuris, linkiu, kad būtų sėkmingas!
Aš trumpai parašysiu savo istoriją. Mano ilgai lauktam ir „netikėtam“ praeitam nėštumui buvo taip pat 9-nios savaitės, kai mažiuko širdelė sustojo. Vaikas buvo be proto lauktas, svajotas ir netikėtas dėl to, kad iki nėštumo negalėjau pastoti ~6-rius metus. Tad išvydus po šitiek metų II juosteles, buvo sunku ir patikėti, kad pastojau, nors gydytojai be IVF šansų susilaukti antrojo vaikelio nedavė. Vėliau sekė abrazija. Gydytojai liepė laukti 3mėn. Lygiai po 3-jų mėnesių nuo abrazijos dienos NT pamačiau II. Pirmasis nesisaugojimo ciklas buvo sėkmingas. Palaukiau kelis mėnesius, kad organizmas kiek atsistatytų pats, o taip pat ir mano dvasinė savijauta. Tikrai nesitikėjau, kad iš pirmojo planavimo/nesisaugojimo ciklo galima pastoti mums, tiems, kuriuos daktarai kadaise buvo nurašę, ir natūraliai pastoti šansų nesuteikė.
Kita medalio pusė – sako, kad po abrazijos lengviau pastoti. O antrasis nėštumas, mažina tikimybę, jog pasikartos prieš tai buvusi situacija. Matomai, tokie atvejai, kad ir kaip skambėtų, yra tik gamtos klaida...
Tuo norėjau tau įkvėpti vilties, kad sunkiai pastojus, nebūtinai sunkiai pastosi ir ateinančius kartus. Nežinau, kokios pas jus problemos, bet linkiu, kad neužilgo vėl išvystum teigiamą NT.

aciu samanta ,labai optimistiskai nuteikei smile.gif problemos tokios ,kad pas mane policistiniu kiausidziu sindromas,ir nevisada vyksta ovuliacija,paskutini kart skatinom vaistais. As irgi negalejau pastot apie 6 metus...tai man tos II juosteles buvo tikras stebuklas wub.gif
O kokios jusu bedos buvo? Kaip antras nestumas praejo?
man sake galesim bandyt po poros menesiu.
Reikes issitirt viska kas imanoma....
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Kad laukiuosi sužinojau kovo mėnesį, labai džiaugėmės, nes buvo labai lauktas nėštumas, nulėkiau pas ginekologę, patvirtino, kad 5 savaičių nėštumas, po to turėjau echo 8 sav, nuėjom kartu su vyru, plakė širdelė, tai kažkokių blogų minčių ar įtarimų išvis nebuvo, o gegužės 2d, kai buvo jau 12 sav. nuėjau darytis echo ir išgirdau - nebesivysto, atitinka 8 sav. verysad.gif tai nustojo vystytis kažkur iškart po apžiūros ir 4 sav vaikščiojau nieko neįtardama verysad.gif Ašaros riedėjo upeliais. verysad.gif Gydytoja pasiūlė nedarytis A, o su tabletėmis, kad būtų sveikiau organizmui. Tai taip ir dariau, dabar labai džiaugiuosi, kad nesidariau A. Po 28 dienų susirgau mmm, kaip apsidžiaugiau, kad vėl galėsim planuot, kaip tik iškart po jų nuėjau pas savo gydytoja, pažiūrėjo, kad viskas išsivalė, hormonų tyrimai geri, bet planuoti leido tik rugpjūtį, nes reikia, kad organizmas atsigautų, o as visai nenoriu tiek laukti, noriu vėl būti nestuke.gif Klausiau gydytojos, kodėl reikia laukti tuos 3 mėnesius, tai svarios priežasties nepasakė, tik kad organizmui dabar reikia vitaminų, liepė pagerti pregnacare concepsion ir agnucaston išrašė, nes mano nereguliarus ciklas, bučiau jos neklausiusi, bet kaip tik tą patį vakarą po apžiūros pradėjo teplioti ir taip 4 dienas po labai nedaug ir tai mane stabdo, tikriausiai reiks palaukti dar kitų mmm ir tada gaudyti gandrus rolleyes.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif naujokelems sioje temoje 4u.gif

va va tas laukimas ir zudo. as nieko neklausiau gyd. kada planuot, tai ir planavau is kart po pirmuju mmm ka tie menesiai duos?? Tik senstu ir viskas ir nuo pirmo vaiko atstumas tik dideja dideja... ne ne...nelauksiu ne 1 men. o va ziurek dar ir nepavyksta mums. Mano nuomone tokia, kad, jei organizmui tikrai reikia atsigauti, tai ir neivyks joks apvaisinimas schmoll.gif savaime.

nelaukiu mmm nuo 06.27 ax.gif
Atsakyti
Sagute, jei organizmas nepasiruoses tai ir po 3 menesiu nepastosi, kad ir kaip planuotum smile.gif vienoms labai greitai atsistato ir jos pastoja, kitoms ilgiau reikia laukti II juosteliu smile.gif
Atsakyti
Na aš ir už tai, kad nelaukti, nes turiu problemų dėl hormonų, o čia perskaičiau tikriausiai visus įmanomus forumus ir susidariau nuomonę, kad kiek gydytojų, tiek nuomonių, ir tikrai nelauksiu rugpjūčio, bet tas tepliojimas mane išgąsdino, gal dar gleivinė trapi ir valosi, o jei užkibtų, bijau, kad tai neįtakotų atsidalijimų, gal čia tik man dabar taip atrodo. Nors čia nieko negali žinoti, aš prieš šitą nėštumą taip ruošiausi, pasidariau beveik visus tyrimus ir vistiek gavosi kaip gavosi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutee @ 2013 06 15, 21:01)
Na aš ir už tai, kad nelaukti, nes turiu problemų dėl hormonų, o čia perskaičiau tikriausiai visus įmanomus forumus ir susidariau nuomonę, kad kiek gydytojų, tiek nuomonių, ir tikrai nelauksiu rugpjūčio, bet tas tepliojimas mane išgąsdino, gal dar gleivinė trapi ir valosi, o jei užkibtų, bijau, kad tai neįtakotų atsidalijimų, gal čia tik man dabar taip atrodo. Nors čia nieko negali žinoti, aš prieš šitą nėštumą taip ruošiausi, pasidariau beveik visus tyrimus ir vistiek gavosi kaip gavosi.  verysad.gif

is savo patirties galiu pasakyti tik tai, kad va jau kita menesi bus metai po pirmo pastojimo, o as vis dar ne 2in1, bet ka padarysi, taip jau pasitaiko smile.gif bet labai tikiu, kad sis menesis bus lemtingas ir as pagaliau isvysiu II juosteles smile.gif
Atsakyti