Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Kad laukiuosi sužinojau kovo mėnesį, labai džiaugėmės, nes buvo labai lauktas nėštumas, nulėkiau pas ginekologę, patvirtino, kad 5 savaičių nėštumas, po to turėjau echo 8 sav, nuėjom kartu su vyru, plakė širdelė, tai kažkokių blogų minčių ar įtarimų išvis nebuvo, o gegužės 2d, kai buvo jau 12 sav. nuėjau darytis echo ir išgirdau - nebesivysto, atitinka 8 sav.
tai nustojo vystytis kažkur iškart po apžiūros ir 4 sav vaikščiojau nieko neįtardama
Ašaros riedėjo upeliais.
Gydytoja pasiūlė nedarytis A, o su tabletėmis, kad būtų sveikiau organizmui. Tai taip ir dariau, dabar labai džiaugiuosi, kad nesidariau A. Po 28 dienų susirgau mmm, kaip apsidžiaugiau, kad vėl galėsim planuot, kaip tik iškart po jų nuėjau pas savo gydytoja, pažiūrėjo, kad viskas išsivalė, hormonų tyrimai geri, bet planuoti leido tik rugpjūtį, nes reikia, kad organizmas atsigautų, o as visai nenoriu tiek laukti, noriu vėl būti
Klausiau gydytojos, kodėl reikia laukti tuos 3 mėnesius, tai svarios priežasties nepasakė, tik kad organizmui dabar reikia vitaminų, liepė pagerti pregnacare concepsion ir agnucaston išrašė, nes mano nereguliarus ciklas, bučiau jos neklausiusi, bet kaip tik tą patį vakarą po apžiūros pradėjo teplioti ir taip 4 dienas po labai nedaug ir tai mane stabdo, tikriausiai reiks palaukti dar kitų mmm ir tada gaudyti gandrus