kiek zinau vaikinukas siandien eina medicinine ir pradeda dirbti. tai ziuresim kaip jam seksis. turbut dabar jau nebegales mazes pasaugot. o pries tai ir jis gal nenorejo, ir Liudai ne tas galvoj buvo. gal turi vaikinukas kazkokiu skauduliu, gyvenimas nebuvo lengvas ten jiems visiems. o ir paaugliski kompleksai.
Liuda tik dievagojasi, kad tikrai vaikis nori dirbti ir dziaugiasi, kad prades. Vaikis labai pergyveno, kai ju tos skolos pradejo kauptis, bijojo gatvej atsidurti. Nera jis piktybinis.
QUOTE(merga @ 2013 05 20, 12:25)
veškit man pažiūrėsiu ,(iš lelių amžiaus jau senokai išaugus esu, ačiū die,kad pačiai dar jaunimas neparneša , ) ,pievos laukai,gėlynai,uch prasisuktų mažė kol visos siūlės sugis galiu padaboti.
Oi, man atrodo, Merga prisišnekės...
Vasarą daug kas vaikų neturi kur palikt, tai suveš visos į tą pasiūlytą kurortą su pievomis ir gėlynais
QUOTE(Dilgele @ 2013 05 20, 13:40)
tiesiog nežinau ar čia man pačiai tiesiai Liudai siūlyt savo "auklės paslaugas" ar kuri dažniau ją gyvai matanti pasiūlys
Ryt turėčiau trumpam su Liuda susitikt, tai galiu paklausti, jei nepamiršiu
mergytes, JUS tiek daug pasakojate apie savo nuveiktus darbus, bet tiek mazai apie LIUDA. kaip ji jauciasi dabar? ar dziaugiasi lovomis, pasikeitusia buitimi? tiek daug geradariu, tiek ivykiu per 2 nepilnus men turejo sujaukti jos gyvenima
QUOTE(lly @ 2013 05 20, 19:44)
mergytes, JUS tiek daug pasakojate apie savo nuveiktus darbus, bet tiek mazai apie LIUDA. kaip ji jauciasi dabar? ar dziaugiasi lovomis, pasikeitusia buitimi? tiek daug geradariu, tiek ivykiu per 2 nepilnus men turejo sujaukti jos gyvenima
Sakyčiau, ne sujaukėm jos gyvenimą, o kaip tik į šiokias tokias vėžes įstatėm
Na, žinoma, kad viskuom labai džiaugiasi. Ir kaip vieną kartą parašė žinutėje "Nepavargsiu Jums dėkot. Jūs labai daug darote dėl manęs ir mano vaikų"
Nepykit, kad neaprašinėjame kiekvienos šeimos emocijos, juk šeimai turi likti bent šiek tiek privatumo
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 20, 19:12)
Oi, man atrodo, Merga prisišnekės...
Vasarą daug kas vaikų neturi kur palikt, tai suveš visos į tą pasiūlytą kurortą su pievomis ir gėlynais
Po tik ką prasiautusio škvalo iš mano pievų ir gėlynų jaučiu nieko nebeliko .Reiks tikriausia išplukdytus gėlynus ieškoti kur nuplaukė
QUOTE(merga @ 2013 05 20, 21:36)
Po tik ką prasiautusio škvalo iš mano pievų ir gėlynų jaučiu nieko nebeliko .Reiks tikriausia išplukdytus gėlynus ieškoti kur nuplaukė
Oi, užuojauta...
Vilniuje irgi tokiais ruožais liūtys praėjo. Skambinau Liudai, tai per liūties garsą sunkiai susišnekėt galėjau, o ji tuo metu su dukryte po parką vaikšto, saule mėgaujasi ir nesupranta, kaip pas mane gali lyti...
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 20, 22:00)
Sakyčiau, ne sujaukėm jos gyvenimą, o kaip tik į šiokias tokias vėžes įstatėm
Na, žinoma, kad viskuom labai džiaugiasi. Ir kaip vieną kartą parašė žinutėje "Nepavargsiu Jums dėkot. Jūs labai daug darote dėl manęs ir mano vaikų"
Nepykit, kad neaprašinėjame kiekvienos šeimos emocijos, juk šeimai turi likti bent šiek tiek privatumo
ex, tas mano smalsumas. kai skaitai tokia pozityvia temute, norisi suzinoti viska ir su visomis smulkmenomis.
tikriausiai tai tokia vienintele be pavydo bei moralizavimo paramos skyrelio temute.
QUOTE(lly @ 2013 05 21, 13:11)
ex, tas mano smalsumas. kai skaitai tokia pozityvia temute, norisi suzinoti viska ir su visomis smulkmenomis.
tikriausiai tai tokia vienintele be pavydo bei moralizavimo paramos skyrelio temute.
Teks atvažiuoti į svečius į Vilnių ir pačiai viską "patikrinti"
Ir kas čia kam ko pavydėt gali... Nei viena iš mūsų, manau, nenorėtume atsidurti tos moters vietoje, nežiūrint visos tos paramos ir pagalbos...
Kaip ten, įdomu, Merga laikosi, ar nenuplovė jos liūtis į Baltiją O tai tema baiginėjasi, kažką daryt reiks
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 21, 14:31)
Man irgi daug kas įdomu, bet patikrinti nenoriu, man atrodo, kad Liudai turėtų nesinorėt kasdien matyt vis naujus veidus, nesvarbu, kad ir su krepšiais maisto ar kitokios pagalbos. Na, aš pagal save aišku sprendžiu, kaip elgčiaus panašioj situacijoj. O gal Liudai kaip tik norisi susipažinti ir pabendrauti su kuo daugiau žmonių
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 21, 13:31)
Kaip ten, įdomu, Merga laikosi, ar nenuplovė jos liūtis į Baltiją O tai tema baiginėjasi, kažką daryt reiks
merga isvaziavo su zadaca i Klaipeda. vakar studijavo apie teleportus, siandien gavo zadaca. dabar vykdo
QUOTE(Dilgele @ 2013 05 21, 14:15)
Man irgi daug kas įdomu, bet patikrinti nenoriu, man atrodo, kad Liudai turėtų nesinorėt kasdien matyt vis naujus veidus, nesvarbu, kad ir su krepšiais maisto ar kitokios pagalbos.
Sutinku . Todėl stengiuosi mažiau lįsti jai į dūšią ir į jos gyvenimą.
Tik tiek, kiek ji pati įsileidžia...
QUOTE(Frane @ 2013 05 21, 14:32)
merga isvaziavo su zadaca i Klaipeda. vakar studijavo apie teleportus, siandien gavo zadaca. dabar vykdo
nieko nesupratau
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 21, 14:31)
Ir kas čia kam ko pavydėt gali... Nei viena iš mūsų, manau,
Ir kas čia kam ko pavydėt gali... Nei viena iš mūsų, manau,
as daznai paskaitineju paramos temas, kuriose praso paramos. reta tema, kurioje "neisimaiso" kokia moteryte su piktomis replikomis, priekaistais prasantiems paramos ir ja teikiantiems.
o tikrinti tai tikrai nenoriu . man tik smagu isgirsti is JUSU ka nos gero apie LIUDOS gerejanti gyvenima.