sveikos, na saunu del sofos
as ruosiuos atostogom tai pas liuda nuvaziuot galesiu tik birzelio prima sav grizus ar antra sav
JUS MERGINOS NEREALIOS
QUOTE(Dilgele @ 2013 05 18, 16:11)
na, vyras paprašė atsigert vandens, tai Liuda matyt norėjo pasigerint ir pasiūlė kefyriuko arba pieno
o tėtis iš patirties taip sako-ilgą laiką sėkmingai vadovavo dideliam būriui žmonių
o tėtis iš patirties taip sako-ilgą laiką sėkmingai vadovavo dideliam būriui žmonių
http://www.youtube.c...h?v=-oCCnxBos10
Dilgelyte ačiū pačios vyrui ir visiems už grandiozinį reikalą .
Nors paramos tema,bet leisiu sau turputi pareigomis pasinaudoti
Čia Jūsų tėčiui :
O čia visoms,be kurių Liudos gyvenimas nebūtų pasikeitęs
Na, tik išvažiuok savaitgaliui, tai niekas nevyksta Kur Frane dingo? Žadėjo pinigus už nuomą vežti ir dingo Su visais pinigais Frane, a-uuuu... Kaip sekėsi, kokios naujienos?
Piniginiai reikalai:
Laura S.E.K. - 15
Rasa A. - 80
Vaida V. - 15
Jovita M. - 20
Valentina D. - 100
Svetlana D. - 50
Rasa M. - 120
Inga G. - 50
Olga P. - 30
Jūratė B. - 20
Viso: 500 lt
Vakar nuvežta skola už nuomą 500 Lt. Šiai dienai likutis 1070,11 Lt. (įskaitant ir balandžio mėn.). Pati mamyte is jos gautų pinigų pilnai padengė vandens ir elektros įsiskolinimą kitai šeimininkei. Skolos ženkliai sumažėjo
Taip pat, perduoti lauknešėliai Tirines, Namų Fėjos ir lly.
Laura S.E.K. - 15
Rasa A. - 80
Vaida V. - 15
Jovita M. - 20
Valentina D. - 100
Svetlana D. - 50
Rasa M. - 120
Inga G. - 50
Olga P. - 30
Jūratė B. - 20
Viso: 500 lt
Vakar nuvežta skola už nuomą 500 Lt. Šiai dienai likutis 1070,11 Lt. (įskaitant ir balandžio mėn.). Pati mamyte is jos gautų pinigų pilnai padengė vandens ir elektros įsiskolinimą kitai šeimininkei. Skolos ženkliai sumažėjo
QUOTE(Frane @ 2013 05 20, 08:31)
net smagu skaityti,kad ir pati mama rųpinasi savo šeima. Tik klausimas ar ji buvo pas gydytoją
QUOTE(merga @ 2013 05 20, 09:38)
net smagu skaityti,kad ir pati mama rųpinasi savo šeima. Tik klausimas ar ji buvo pas gydytoją
Taip, rūpinasi. Kai gavo tą menką pašalpą, iš karto paklausė manęs, ar ji gali tais pinigais atsiskaityti už elektrą ir vandenį
Pas gydytoją, kiek žinau, nebuvo Vaikais rūpinasi, o savimi tai nelabai Aišku, jai sunku su vietoje nenustygstančia mažyle išsiruošti žygiams per gydytojus, žinant, kiek tai tam reikia laiko... Būtų idealu, kad kažkas galėtų ją kartais palydėti į polikliniką, pabūtų tuo metu su mergaite namuose, ar pasivaikščiotų kur prie poliklinikos su vežimėliu. Bet čia greičiausiai visos arba dirba, arba pačios su leliukais ant rankų
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 20, 11:10)
Taip, rūpinasi. Kai gavo tą menką pašalpą, iš karto paklausė manęs, ar ji gali tais pinigais atsiskaityti už elektrą ir vandenį
Pas gydytoją, kiek žinau, nebuvo Vaikais rūpinasi, o savimi tai nelabai Aišku, jai sunku su vietoje nenustygstančia mažyle išsiruošti žygiams per gydytojus, žinant, kiek tai tam reikia laiko... Būtų idealu, kad kažkas galėtų ją kartais palydėti į polikliniką, pabūtų tuo metu su mergaite namuose, ar pasivaikščiotų kur prie poliklinikos su vežimėliu. Bet čia greičiausiai visos arba dirba, arba pačios su leliukais ant rankų
o tai vyriausias brolis negali prie poliklinikos pastumdyt vežimelio? beje, gavo jis darbą?
aš sutikčiau prižiūrėt mažiukę, bet tik vakare, kai vyras pasiliktų vaikus. Bent pas mus poliklinika dirba iki 20 val. Bet Liudai pirmiausiai pačiai reik norėt. Jei netinka vakare, aš ir dienos metu bandyčiau privažiuot, maniškei 1,5 metukų, gal padraugautų jos kaip nors
veškit man pažiūrėsiu ,(iš lelių amžiaus jau senokai išaugus esu, ačiū die,kad pačiai dar jaunimas neparneša , ) ,pievos laukai,gėlynai,uch prasisuktų mažė kol visos siūlės sugis galiu padaboti.
Bet broliukas-vyresniukas ,tai galėtų pažiūrėti,juolab ,kad jis turi suprasti,kad ji su mama kas atsitiktų jiems visiems būtų -batai
Bet broliukas-vyresniukas ,tai galėtų pažiūrėti,juolab ,kad jis turi suprasti,kad ji su mama kas atsitiktų jiems visiems būtų -batai
as taip pat sakiau kad sunus didelis bernas tikrai galetu pabut su mazele... bet deja, pati mama sake kad jis ne pirto del sesiu,broliu nepajudintu
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 20, 13:42)
as taip pat sakiau kad sunus didelis bernas tikrai galetu pabut su mazele... bet deja, pati mama sake kad jis ne pirto del sesiu,broliu nepajudintu
na, aš suprantu, jei nepratęs... bet reiktų pratint, kitaip pats tikrai nepasisiūlys, gi ne tai jam galvoj, manau mano vyras su tokio amžiaus dukra ne visad noriai likdavo. Aišku dar vaikas vaikui nelygu, mamyčiukas ar ne...
tiesiog nežinau ar čia man pačiai tiesiai Liudai siūlyt savo "auklės paslaugas" ar kuri dažniau ją gyvai matanti pasiūlys