Įkraunama...
Įkraunama...

Mamai su 2 vaikučiais reikalinga pagalba

Zinau.. bet kol netenka susidurti tiesiogiai, tai ir negalvoji kazkaip.. O gal tiesiog stengiesi negalvoti, nes supranti, kad visiems vis tiek nepadesi, kad ir kaip stengtumeisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Winter Garden @ 2013 05 08, 21:49)
Susirinkau duomenis, kad galėčiau paruošti sūnui CV, tai jei kas sužinosite apie konkursą į kokią darbo vietą, duokite žinot 4u.gif  Tinka: darbai statybose, aplinkos tvarkymo darbai, darbas prekybos salėje (ne kasoje), apsaugoje.

O jaunuolis darbo biržoje registruotas? Darbo birža subsidijuoja dalį darbdavio išlaidų, įdarbinus jaunimą, taigi šiaudas, kurio galima griebtis ieškant darbo.

Ieško pagalbinių darbuotojų:
http://www.cvbankas....lniuje/1-986012
http://www.cvbankas....niuje/1-2860251
http://www.cvbankas....niuje/1-2850978
http://www.cvbankas....niuje/1-1073414
http://www.cvbankas....niuje/1-2869631
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 10 gegužės 2013 - 00:05
QUOTE(juskirena @ 2013 05 09, 18:56)
Kokia jus pikta,as artodo nieko tokio neparasiau,o tik kada buvo pasalpa.O isleido ar neisleido ne mano reikalas ir man visai neidomu.O kiek jus duodat ar neduodat tai cia jusu reikalas.

as visai nepiktai rasiau, vaikas ant ranku snaude tai matyt blogai susideliojo rasliava 4u.gif
tiesiog turejau minti kad nesitikslinau ar gavo ismokas, nes pasake kad vaistukam reikejo ir isleido viska neturi net ant duonos. o kada tai buvo juk neklausiu zmogaus

QUOTE(tirine @ 2013 05 09, 20:32)
Turiu nemaza cukinija,gal Liudai praverstu mergytei kosems virti?

manau praverstu bigsmile.gif

Frane palik savo saskaita istryniau matyt.

kada planuojama vel susitikti su savininku?

P.s as is tiesu sirstu tik del to vyriausio sunaus,kuris neva mamai padet akademines pasiemes o is tiesu toks jausmas kad sedi jai ant sprando, vietoj to kad namie tik prie kompo zaistu, iseitu geriau i kavine nemokamo interneto darbo paziurineti.. ar i parduotuves salia namu juk visur iesko darbuotoju... o jis deja, toks nedrasus tipo...
zodziu zinau kad ji motina ir jai visi vaikai yra vaikai, bet spirti i minksta vieta tam reiktu nes dabar nzn net mazosios nepaziures kad liuda pas daktarus nueitu ramiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 10, 08:19)

P.s as is tiesu  sirstu tik del to  vyriausio sunaus,kuris neva mamai padet akademines pasiemes o is tiesu toks jausmas kad sedi jai ant sprando, vietoj to kad namie tik prie kompo zaistu, iseitu geriau i kavine nemokamo interneto darbo paziurineti.. ar i parduotuves salia namu juk visur iesko  darbuotoju... o jis deja, toks nedrasus tipo...
zodziu zinau kad ji motina ir jai visi vaikai yra vaikai, bet spirti i minksta vieta tam reiktu nes dabar nzn net mazosios nepaziures kad liuda pas daktarus nueitu ramiai  cool.gif

Maniškis tuoj bus ,18-metis bet ir rupūžė, tingi doh.gif doh.gif iš mokslų grįžta ir prie PC,kol gerai į kuprą neužmeti ir žodžių karo nepažaidi nikaip blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2013 05 09, 16:54)
Tai kad pasalpas jau vakar mokejo,o siandien uz vaikus. ax.gif

mama negauna pasalpos. tik tuos pinigus uz mergaite - vaiko pinigus 97.50 Lt ar 98.50? jie buna nuo 10d. kiekvieno menesio. Liuda visada ir ima 10 diena.

Papildyta:
tirine, galeciau prasukti pro jus. smile.gif tik savaitgali nebusiu mieste, tai gal kita savaite susiskambinam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 10 gegužės 2013 - 08:45
QUOTE(Frane @ 2013 05 10, 08:45)
mama negauna pasalpos. tik tuos pinigus uz mergaite - vaiko pinigus 97.50 Lt ar  98.50? jie buna nuo 10d. kiekvieno menesio. Liuda visada ir ima 10 diena.

Papildyta:
tirine, galeciau prasukti pro jus.  smile.gif  tik savaitgali nebusiu mieste, tai gal kita savaite susiskambinam?

gerai smile.gif dar ir saldytu uogu parinksiu is saldiklio,buvau ziemai prisisaldziusi dukrai kosemsir triusienos saldytos pora gabaliuku.
Atsakyti
gaila, kad kad ne mano mieste. uogieniu prikrauciau 4u.gif gal kas is klaipedos vaziuos i ta puse?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 05 10, 09:30)
Maniškis tuoj bus ,18-metis bet ir rupūžė, tingi  doh.gif  doh.gif  iš mokslų grįžta ir prie PC,kol gerai į kuprą neužmeti ir žodžių karo nepažaidi nikaip  blush2.gif  blush2.gif

tikiu doh.gif as kai aukleta kitaip buvau tai man siutas ima kai pilnameciai po vidurines dar ant tevu sprando blush2.gif

Uogiene nuvezus esu as nzn ar gali jie valgyti ju, turiu nemazai tirkai kita syk kai vaziuosiu uzklausiu pati nuvesti galiu, dar radau dziovintu obuoliu manau liuks bus maziukei kompotelius virti.

Atsakyti
Mergaitės,skambino foteliuko buvusi "mama".Moterytė labai pergyvena,kad pinigai sumokėti,o niekas nepaima,nes garažas sakė drėgnas. Bijo,kad paskui nebūtų kokių nesusipratimų, gal kaip nors kas nors a ,per savaitgalį... g.gif blush2.gif
Atsakyti
ar vezet kuri maisto liudai? kazi kokia situacija nes skambinu nekelia g.gif
Atsakyti
As ryt bandysiu nulekti. Niekas nevaziavot vakar-siandien? rolleyes.gif
Atsakyti
as ne namie, skambinau tai sake is mesos nieko neturi ir mergytei vaisiniu tyreliu reiketu...

Atsakyti