pinigus planavau palikt bet per skubejima neidaviau
klausimas... ar man pasirode ar tas vyresnis sunus laptopa turi siandien tik dabar grizau is jos uzsivelinau bet norejau nuvezt...
nepaziurejau normaliai bet ant skalbenkes pc pasidejes sedejo zaide vyresnelis kuris net nepasisveikino... nu si persona mane veikia neigiamai... protas suvokia kad del liudos ir maziuku viskas beeeet
na rytas uz vakara protingesnis
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 08, 22:42)
kiekvieno menesio 10 d. gauna pasalpa 98.50Lt. ryt turetu pasiimti. tai prasivers kazkiek.
pataupyk kitam kartui arba i nuomos katila mesk, po geros savaites inesim vel dali seimininkei.
i nuomos katila pervesiu si menesi maziau, 50lt - bet butinai idesiu
Operacija "Šaldytuvo lentynėlės" sėkmingai baigta
QUOTE(nutė @ 2013 05 09, 14:51)
kaip faina
QUOTE(nutė @ 2013 05 09, 14:51)
Kadangi pusdienį buvau saulėje,tai tikriausia atleistina nes perskaičiau šaldytuvo letenėlės
Šaunuolės
QUOTE(Frane @ 2013 05 09, 08:42)
kiekvieno menesio 10 d. gauna pasalpa 98.50Lt. ryt turetu pasiimti. tai prasivers kazkiek.
pataupyk kitam kartui arba i nuomos katila mesk, po geros savaites inesim vel dali seimininkei.
Tai kad pasalpas jau vakar mokejo,o siandien uz vaikus.
as neklasuiau kada gavo ir kada isleido, sake kad mazike sirgo... vaistu reiekjo nuo slogos.. o tie 40lt jiem labai daug buvo
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 09, 17:36)
as neklasuiau kada gavo ir kada isleido, sake kad mazike sirgo... vaistu reiekjo nuo slogos.. o tie 40lt jiem labai daug buvo
Kokia jus pikta,as artodo nieko tokio neparasiau,o tik kada buvo pasalpa.O isleido ar neisleido ne mano reikalas ir man visai neidomu.O kiek jus duodat ar neduodat tai cia jusu reikalas.
Turiu nemaza cukinija,gal Liudai praverstu mergytei kosems virti?
juskirena, nemanau, kad ten Ingakalnis piktai rase.. O ir galu gale koks skirtumas, ar siandien, ar ryt pinigelius gaus.. Esme tame, kad tai, ka ji gauna - kapeikos, as neisivaizduoju, kaip su tokia suma vienas zmogus galetu pragyventi, o cia keturiese
QUOTE(PoSiTiVe @ 2013 05 09, 20:38)
juskirena, nemanau, kad ten Ingakalnis piktai rase.. O ir galu gale koks skirtumas, ar siandien, ar ryt pinigelius gaus.. Esme tame, kad tai, ka ji gauna - kapeikos, as neisivaizduoju, kaip su tokia suma vienas zmogus galetu pragyventi, o cia keturiese
tai isivaizduokit,kad tokių šeimųir noriu pabrėžti,kad normalių, ne viena