Naujausia info: dokumentai priduoti teismui.
Liko kreiptis dėl pašalpos ir ją gauti. . Tik nežinau, kada tos pirmosios pašalpos įmanoma tikėtis...
Tiesa, kažkuri siūlė batus vyriausiam sūnui, tai sužinojau batų dydį - 45 -as
QUOTE(Winter Garden @ 2013 04 30, 17:47)
Liko kreiptis dėl pašalpos ir ją gauti. . Tik nežinau, kada tos pirmosios pašalpos įmanoma tikėtis...
Jeo pašalpoms dokumentus priduos iki einamojo mėn. 15 d. tai gaus jau sekantį mėn,jei po dar 2 teks luktelti, bet jei buvo mokėtos pašalpos anksčiau,tai būtų kaip tęstinumas ir gautų jau sekatį mėn.
Ir dar ar yra alimentai už pirmą vaiką ? Kaip ten reikalai
Jei alimentai nepriteisti, būtina kreiptis į teismą ir alimentus prisiteisti. Tada nedelsiant kreiptis į antstolius dėl priteistų alimentų priverstinio išieškojimo, jei tėvas geruoju nevykdo teismo sprendimo. Tuo atveju, jei antstoliui nepavyksta priverstinėmis priemonėmis įvykdyti teismo sprendimą, anstolis privalo išieškotojai išduoti nustatytos formos pažymą, patvirtinančią, kad vaikas negauna viso arba dalies jam priklausančio išlaikymo.
O tada išieškotoja įgyja teisę kreiptis į Vaikų išlaikymo fondą[VIF] (Rinktinės g. 48, LT-09318, Vilnius, tel. (8 5) 2728081 / (8 5) 2796076).
QUOTE(Winter Garden @ 2013 04 30, 17:47)
Buvau nuejusi pas Liuda, nunesiau makaronu, grikiu, desreliu kilograma, farso, jogurtu, pieno, duonos, batona, cukinijos saldytos, dar si bei ta Pranesu, kad nesidubliuotu, jei kas artimiausiom dienom ketinat kazka nest
Soul, del burelio nepaklausiau, nes namie buvo tik vyriausias sunus, o situ klausimu vis tiek su ja pacia reiktu kalbeti.. Prasilenkem biski, kol stovejau kamstyje pakeliui namo, nesulaukusi iskeliavo su vaikais i lauka
Jaučiu, Frane vis dar bando foteliuką ,kad vis nelenda
QUOTE(merga @ 2013 04 30, 19:51)
Jaučiu, Frane vis dar bando foteliuką ,kad vis nelenda
Tikiuosi, dviese su vyru matuot nuėjo
QUOTE(Winter Garden @ 2013 04 30, 21:15)
Tikiuosi, dviese su vyru matuot nuėjo
Ups,mus pagavo ,kažkas apatioj kybo
QUOTE(merga @ 2013 04 30, 20:33)
Ups,mus pagavo ,kažkas apatioj kybo
Supyko
Parašė man a.ž., kad fotelį jau suorganizavo ir vėl dingo... Frane, nu nepyk
Kvaksiuke, kaip ten technikinė? Nes sakė, kad į universalą netilps.
QUOTE(Winter Garden @ 2013 04 30, 21:44)
Supyko
esu kalta esu kalta ,esu laabai kalta, ir viskas per mano tą mano bekaulį liežiuvį , Franyte,nu nepyk
http://www.youtube.c...h?v=pFD9lW9PGM4
Užtrukau kaime, ką tik grįžau.
Parašiau Namų Fėjai až. Jei tas pjaustymas Kalvarijų/Manto kampas, skambinau, pasakė, kad numeris nenaudojamas. Kadangi rytoj turgus dirbs, dar atkapstysiu tą adresą ir mėginsiu paskambinti, nes tada, kai skambinau į kokius 10, pasakė, kad nenaudojamas - ir atmečiau nepakartojusi. O gal ne taip susijungė?
Parašiau Namų Fėjai až. Jei tas pjaustymas Kalvarijų/Manto kampas, skambinau, pasakė, kad numeris nenaudojamas. Kadangi rytoj turgus dirbs, dar atkapstysiu tą adresą ir mėginsiu paskambinti, nes tada, kai skambinau į kokius 10, pasakė, kad nenaudojamas - ir atmečiau nepakartojusi. O gal ne taip susijungė?
QUOTE(nutė @ 2013 04 30, 21:19)
Užtrukau kaime, ką tik grįžau.
Gal pasikeitė numeris, arba jie jo tiesiog atsisakė. Tas nereiškia, kad nebedirba.
Paskutinė info tokia, kad Frane fotelį nupirko Už savus pinigus Jei daugiau niekas į sąskaitą nepraves, tai pusę sumos apsiimu padengti, nes bijau, kad Franę vyras iš namų išvarys Jau dabar prie kompo nebeprileidžia
Žodžiu, laukiam Kvaksiukės, tiksliau, jos vyro su technikine
Fotelis Žirmūnuose, telefoną turiu aš, Merga ir Frane. Pakrauti padės savininkas. Iškrauti, manau, Liudos sūnus.
QUOTE(Winter Garden @ 2013 04 30, 22:35)
Gal pasikeitė numeris, arba jie jo tiesiog atsisakė. Tas nereiškia, kad nebedirba.
Paskutinė info tokia, kad Frane fotelį nupirko Už savus pinigus Jei daugiau niekas į sąskaitą nepraves, tai pusę sumos apsiimu padengti, nes bijau, kad Franę vyras iš namų išvarys Jau dabar prie kompo nebeprileidžia
Fotelis Žirmūnuose, telefoną turiu aš, Merga ir Frane. Pakrauti padės savininkas. Iškrauti, manau, Liudos sūnus.
WG,įmesk man sąskaitos nr
QUOTE(merga @ 2013 04 30, 21:38)
WG,įmesk man sąskaitos nr
Neturiu , aš visada grynais atsiskaitau
Gal kuri kita mokėjusi gali parašyt