Telefonas ,kad ir ne pirmos jaunystės,bet veikiantis. Išsiunčiau,manau,kad svarbiausia susiekimas Frane ar gali jai nupritki naują paildymą su tel.nr ar tau pervesti pinigėlių šiam reikalui
Kol kas ji dar tokiai lėlėi per maža, bet juk vaikai greitai auga Šiaip tai nuvežiau porą minkštų žaisliukų, tai pat mačiau porą žaisliukų namuose. Na, bet ne per daugiausiai...
Ryt-poryt paimsiu iš narės kabarkstos rūbelių mamai ir nuvešiu. Kai ką parinkau ir iš savų, gal tiks. Kol kas tik batai klausimas, nes kažkaip visų kojos mažesnės, na, bet gal kas atsilieps
Daug visko nuvežta ir dar daugiau pažadėta. Vien aš ir trijų vietų rūbus surinkusi nuvešiu. Tik dar nežinau, kada pavyks tai padaryt, nes darbe užsikasus
Mano žiniomis, dar reikia kelnių ir kitų rūbų berniukui. Taip pat reikia patalynės (nežinau, tiksliai, ką gausiu iš Kabarsktos, nes kažką žadėjo).
Nežinau, ar kas parūpino kokių higienos prekių bei pampersų
Aš pabandysiu su mama susisiekti ir išsiklausinėti šios dienos situaciją smulkiau.
galeciau nupirkti, bent jau pinigeliu kazkiek paduoti. bandysiu pasiskambinti telefonu, kuri winter garden nurode.
o tiesa, kuris dabar operatorius pigiausias gautusi - Tele2 ar Bite... nesiorentuoju Papildyta:
jei rubeliai kazkur zirmunau-antakalnis, tai galeciau padeti surinkti.
Telefono kortelę turi, neturi tik aparato. Šaldytuvą pažadėjo atvežti pats savininkas. Reikia patalynės: trūksta vienos pagalvės ir visokių užvalkalų (turi tik po vieną komplektą, tie patys labai susidėvėję. Berniukui (ūgis-140-150 cm) reikia striukės pavasariui ir kelnių (t.t ir treninginių) Mergytei: maitinimo buteliukai, šaukšteliai, lėkštutės (kol kas maitina krūtimi, bet greit visko prireiks) Mergytei vasarinio vežimėlio. Žaislai taip pat nepamaišys. Higienos prekės: pampersai, šampūnai, muilai, skalbimo milteliai.
Moteris sąžininga ir sako, kad gali atiduoti kažkam mergytės lovytę (nes ji nemiega joje, o miega su mama), taip pat jei gaus vasarinį vežimėlį, atiduoti kažkam savo (jei nepamiršiu, nufotografuosiu). Taip pat užsiminė, kad šaldytuvo savininkas gali atiduoti ir televizorių (mama turi), bet čia jau aiškintis reikia dėl visokių priedėlių ir pan., nes gali neveikti. Bet jei žinote, kam reikia, galima klausti.
Dėl daiktų surinkimo: aš taip pat galiu paimti iš Antakalnio, Žirmūnų. Dienos metu ar vakare po darbo galiu paimti iš Fabijoniškių, Pašilaičių, Šeškinės.
galeciau pagelbeti mamai su batais, mergaitei buteliuku ir lekstuciu. ir dar kaskada buvau radusi soni erikson telefona, lyg ir veikiantis tik be pakrovejo. bet as is klaipedos o koks berniuko batu dydis? turiu 42d batus
galeciau pagelbeti mamai su batais, mergaitei buteliuku ir lekstuciu. ir dar kaskada buvau radusi soni erikson telefona, lyg ir veikiantis tik be pakrovejo. bet as is klaipedos
o koks berniuko batu dydis? turiu 42d batus