Įkraunama...
Įkraunama...

gailios ašaros antrą vestuvių dieną :(

Saunuole 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif puikus rezultatas!
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 27, 14:51)
skamba labai ryžtingai ir net nekyla abejonių, jog taip ir bus!  thumbup.gif
Labai šaunu, kad atsiranda istorijų su nuotraukomis  good.gif Kai skaitai ir matai prieš akis ne tik skaičius, man rodos imi ir savo jėgom labiau pasitikėti: "ir aš taip noriu! ir aš taip galiu!"
Ačiū!

gaila foto man neberodo sad.gif
Atsakyti
super thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukūška: 09 vasario 2009 - 21:25
Šaunuolė, kad turi valios 4u.gif
Atsakyti
As ir maitinu, tik bandau mazinti porcijas prasideda asaru pakalnes- vaikutis nervingas- turbut truksta pienuko. Todel dar iki siol nesiojuosi +12kg, ir jie man nebekrenta 8 men doh.gif
Atsakyti

SAUNUOLE!!!!!!!!!PALAIKAU TAVE
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 07 04, 05:15)
taip 4u.gif  nors visi sukiojo pirštą prie smilkinio esą vaiką skriaudžiu, bet jis augo ir auga sveikas, svorio priaugdavo normaliai ir net daugiau negu reikia blush2.gif  o nutraukiau maitinimą pati ir ne dėl to kad pieno nebebuvo 4u.gif

saunuole, isskirtinis atvejis, reikia tureti labai daug valios, pavydetina thumbup.gif issilaikyk ir toliau sitaip smile.gif tikrai super thumbup.gif net gera klausyti pasakojimu tokiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šaunuolė autorė thumbup.gif

QUOTE(RutaPuta @ 2009 03 11, 16:01)
As ir maitinu, tik bandau mazinti porcijas prasideda asaru pakalnes- vaikutis nervingas- turbut truksta pienuko. Todel dar iki siol nesiojuosi +12kg, ir jie man nebekrenta 8 men  doh.gif

Gerk daugiau skysčių, rinkis kokybišką maistą - viskas gi surašyta pirmame poste mirksiukas.gif O sumažintos porcijos (jei tai nedaroma drastiškai) tikrai neturėtų turėti įtakos pienuko kiekiui 4u.gif
Atsakyti
tikrai labai dideke saunuole,,ne kiekviena taip gali thumbup.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti