Įkraunama...

gailios ašaros antrą vestuvių dieną :(

TU ESI TIKRA ŠAUNUOLĖ. 4u.gif Džiaugiuosi už tokius valingus žmones labai labai labai. Linkiu Tau jaustis gerai ir sau patikti 4u.gif
Atsakyti
Be galo nuostabi istorija ir labai ikvepianti thumbup.gif . Ikvepei pasitemti ir mane blush2.gif
Atsakyti
Zaviuosi 4u.gif
Atsakyti
Truksta zodziu..kad nesikartociau: Maladec esi good.gif
Atsakyti
Ir aš taip noriu
Atsakyti
Tokie žmonės verti pagarbos thumbup.gif
Atsakyti
tikra saunuole
Atsakyti
Iš savo patirties žinau, kaip gerai jaučiausi, kai buvau numetusi 24 kg...Smagu prisimint...Net avalynę pakeičiau, nes koja plaukiojo joje...Džiaugiuosi už visas, kurioms nors kiek pasiseka pamesti. 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai už tave džiaugiuosi ir palaikau tave.Čia tik kelio pradžia ,bet tikėkimės ,kad ir nepabaiga.Būtų įdomu išgirst tavo tolimesnius atsiliepimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas. Esu cia naujoke, todel nelabai dar suprantu ka ir kaip daryti smile.gif norejau asmeniskai parasyti tau (istorijos herojei) ir paklausti kaip tau sekasi siuo metu. Mano istorija labai panasi i tavaja. Todel noreciau asmeniskai uzduoti keleta klausimu ir panasiai. Aciu.
Atsakyti
Rmunaite, spausk mygtuka "AZ" ties herojes vardu (po kiekvienu vardu apazioje yra toks mytukas) ir nusiusi jai zinute asmeniskai smile.gif
Atsakyti