Įkraunama...
Įkraunama...

gailios ašaros antrą vestuvių dieną :(

QUOTE(neringyte @ 2006 07 26, 01:55)
o gal ir durnai paklausiu kas per klubas minus 10? ax.gif na supratau kad kolorijas skaiciuojat jame...kur randasi, ir t.t. ?

Čia ir čia biggrin.gif
Atsakyti
Nu tu ir šaunuolė.Didžiuokis savimi ir savo stipria valia ir ryžtu.Sėkmės tau ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už pagyras blush2.gif ale gal pristabdom pagyrimus nes jaučiu kad pasileidau blush2.gif vel biski priaugau blush2.gif teks susiimt.. bet man kažkaip vasarą sunku... visokios iškylos atostogos ir tt... ateis ruduo ir vėl bus mano laikas bigsmile.gif
Atsakyti
na vasara visada sunkiau atsilaikyti pries pagundas tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif saslykai saltas alus ir visa kita na manau as tiek istvermes netureciau. na o tokioms kaip tu akvilyte linkiu dideles sekmes.saunuole
Atsakyti
tikra šaunuolė tu thumbup.gif Užkrečiantis pavyzdys tavo, pažiūrėjus iškart norisi suimti save į rankas wub.gif
Atsakyti
sėkmės ir valios toliau, tikra šaunuolė esi, pavyzdys mumi, nu bent man user posted image
Atsakyti
Super! Pasirodo įmanoma thumbup.gif
Antroje nuotraukoje atrodai kokiais 7 metais jaunesnė ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif moteris.Tikiu,kad per Naujus Tu busi Karaliene. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif tai ir mano mama jai dabar 41 dare ta pati kaip ir akvilyte...tik dar gere chroma...jau numete 15kg taipat stabde ryjima,ziurejo ka deda i burna tai dabar net grazu ziuret,ir sijonus pirkt pradejo thumbup.gif svere apie 95-100 blink.gif niu ir susizgribo viena ryta..tai dabar viskas is esmes pasikeite jei...vien tik pagiros,demesys..pasitikejimas savimi..ir dar cia nepabaiga ax.gif
Atsakyti
Saunuole, atrodai jau labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeldze @ 2006 05 27, 17:10)
tik taip ir varyk visa gyvenima, atmin: kelio atgal nebera, atsigresi...akmeniu pavirsi ir tavo visi KG sugris

deja karti tiesa..... ne visi bet dauguma grįžo.... taip kad pradedu vėl mokytis mylėt save... VISĄ GYVENIMĄ.....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 21, 14:30)
deja karti tiesa.....  ne visi bet dauguma grįžo.... taip kad pradedu vėl mokytis mylėt save... VISĄ GYVENIMĄ.....

O mylinčią save ir sulieknėjusią kokiais 2- 3 kg. tamstą jau norėčiau pamatyti kovo pradžioj mirksiukas.gif
Atsakyti