Įkraunama...
Įkraunama...

gailios ašaros antrą vestuvių dieną :(

visada buvau stambi.. prieš 5 metus buvau numetusi 10kg iki 74 atrodžiau ir jaučiausi fantastiškai... thumbup.gif po metų išvažiavau mokytis ir prasidėjo.... per 4metus priaugau 40kg blink.gif . pastojau... svėriau 113kg, gimdyt važiavau 124kg, namo grįžau 109kg. per mėnesį dar 6 nukrito, o paskui vėl pradėjo augt.... blogai nesijaučiau, buvau mylima o ko daugiau reikia blush2.gif po 4mėn buvo mūsų vestuvės ir kai pamačiau jų nuotraukas, pradėjau verkt pasikūkčiodama.... tada ir pasakiau sau- STOP. užlipau ant svarstyklių- 113kg. ir tą pačią dieną (nelaukdama kito pirmadienio ar kito mėnesio) nusprendžiau imtis veiksmų. kažko drąstiško imtis neglėjau nes maitinau savo kliacką wub.gif pradžiai sumažinau porcijas ir to pakako kad per kelias dienas nukristų 3kg tada po kelinto evelinkos (ačiū jai 4u.gif ) kvietimo atėjau į "Minus 10". sutiko mane šiltai, negailėjo patarimų. pradėjau skaičiuot kcal. kadangi maitinau tai leidau sau 1600-1800kcal. atsisakiau batonų, riebalų. nevalgiau mėsos su bulvėm, geriau jau prisikraunu kalną daržoviu prie mėsos- ir sotu ir skanu. maisto nekepu, o verdu ar troškinu. vyrui įdedu grietinės, o sau be jos. renkuosi neriebų majonezą ir kitus produktus... visad perskaitau etiketes. jei nėra nurodyto kcal kiekio neperku. pusryčiams įpratau valgyt dribsnius užpiltus karštu vandeniu ir pagardintus šaukšteliu medaus. dar įsidedu kelis šaukštus sėlenų. kadangi negalėjau be saldumynų, tai per dieną suvalgydavau ir po kelis saldainius. jų skaičius vis mažėjo ir dabar jau nesu priklausoma nuo jų svoris tirpo kosminiu greičiu per mėnesį nukrito 10kg. jaučiausi nerealiai... bet... paskui svoris ėmė ir sustojo.... beveik tris savaites nejudėjo iš vietos, tada paėmiau ir pasidariau apsivalgymo dieną.…. Tik neapskaičiavau savo galimybių ir paskui dvi dienas draugavau su mezymu. Išties negalėjau patikėt kad nuo tokio kiekio maisto kuris man anksčiau atrodė normalus man pasidarė šitaip negera… ji man padėjo- svoris vėl pajudėjo iš mirties taško thumbup.gif tada jau svoris krito lėčiau- 1-2 kg per dvi savaites, nes padaugėjo ir dienų kai šiek tiek padauginu... blush2.gif
kai grįžtu namo pas tėvus komplimentai liejas per kraštus nail.gif: tai padeda susiimti ir nenuleisti rankų...

išties esu be galo dėkinga visam "minus10" kolektyvui, be kurio dabar jau neįsivaizduoju savo gyvenimo... tik ten mane supras, paguos, sudrausmins ir pasidžaiugs rezultatais wub.gif mūsų daug ir mes jėga group.gif

Dabar jau praėjo 8mėn nuo lieknėjimo pradžios ir aš jau netekau 25kg
user posted imageuser posted image
Jei įdomu skaičiukai tai štai jie:
pirma nuotrauka 113kg, antroji- 88kg
Ranka suplonėjo 6cm
Krūtinė 13cm
Po krūtine 11cm
“liemuo” 11cm
klubai 13cm
šlaunis 6cm
blauzda 3cm
taigi jei atsižvelgsim į dvi rankas ir dvi kojas tai susitraukiau 78cm
ir tai ne pabaiga…. Dar norėčiau numesti bent 13-14kg dabar nors ir po truputį bet judu tikslo link ir tikiuos per naujus metus būt vakaro karalienė kai galėsiu į balių eit su savo išleistuvių suknele flirt.gif

P.S. dar norėjau pasakyt kad ir maitinančios mamos gali mesti svorį ir sėkmingai.. nei kiek neskriausdamos savo leliukų…. Pieno kiekis priklauso ne nuo maisto kiekybės o kokybės ir daug skysčių…

sėkmės visoms 4u.gif KAIP LABAI NORI- ĮMANOMA VISKAS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 27 gegužės 2006 - 16:21
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 27, 12:14)
ir tai ne pabaiga…. Dar norėčiau numesti bent 13-14kg dabar nors ir po truputį bet judu tikslo link ir tikiuos per naujus metus būt vakaro karalienė

skamba labai ryžtingai ir net nekyla abejonių, jog taip ir bus! thumbup.gif
Labai šaunu, kad atsiranda istorijų su nuotraukomis good.gif Kai skaitai ir matai prieš akis ne tik skaičius, man rodos imi ir savo jėgom labiau pasitikėti: "ir aš taip noriu! ir aš taip galiu!"
Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 27, 13:14)
sėkmės visoms 4u.gif  KAIP LABAI NORI- ĮMANOMA VISKAS mirksiukas.gif

Tavo veržlumas...noras...užsispyrimas...tikrai pavydėtini thumbup.gif thumbup.gif
Sekmės Tau.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 27, 13:14)

išties esu be galo dėkinga visam "minus10" kolektyvui, be kurio dabar jau neįsivaizduoju savo gyvenimo... tik ten mane supras, paguos, sudrausmins ir pasidžaiugs rezultatais wub.gif  mūsų daug ir mes jėga group.gif

Tu mūsų šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
sėkmės visoms 4u.gif  KAIP LABAI NORI- ĮMANOMA VISKAS mirksiukas.gif

Pasikeitimai fantastiski wub.gif
SAUNUOLE!!! first.gif

Tavo pavyzdys tegul bus uzkreciamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Akvilyte, tu mano saunuole, nedaug tau iki manes jau ir beliko blush2.gif Isgrazejei, atjaunejei....tik taip ir varyk visa gyvenima, atmin: kelio atgal nebera, atsigresi...akmeniu pavirsi ir tavo visi KG sugris...(cia tau citata is mano karcios patirties ir is lietuviu liaudies).
Mergos, taigi reikia tik susiimti, pavyzdziai akivaizdus...nera nieko neimanomo thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Šaunuolė. Ir toliau taip drinks_cheers.gif. Istorija tikrai įkvepianti. wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Sėkmės toliau siekti savo rezultatų.
Atsakyti
Susigraudinau cray.gif 4u.gif Mūsų čempionė first.gif ploja.gif
Atsakyti
4u.gif saunuole,labai grazi istorija ir vercia suimt save i rankas,ryzto atsirado wub.gif wub.gif
Atsakyti
išties esu be galo dėkinga visam "minus10" kolektyvui, be kurio dabar jau neįsivaizduoju savo gyvenimo...

O Minus10 myyyyli tave mirksiukas.gif

Linkiu ir kitus gyvenimo sunkumus įveikti taip pat, kaip kad įveikei savo antsvorį.
Atsakyti
jatus as ir apsgraudinau wub.gif
saunuole esi labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti