Sveikinimai Ignučiui pirmojo gimtadienio proga
Labas rytelis
Nu vakar labai šaunią dieną apturėjome , kas sekanti kavintis ??? Kad ir šiandien??? Norėčiau, kad nereiktų kviestis (nes prastai man sekas organiuoti) norit ir turit laiko - prašau parašyti ir atvažiuoti
Mano mažius pradėjo kabarotis laiptais kai pamačiau buvo jau ant 3-ios pakopos palipęs, o dar sakau nereikia skubėti su varteliais , pasirodo klydau, reiks įmontuoti, nes jau pavojinga vieną palikti bent keliom minutėm...
Pas mane panaši situacija dėl rūbų
Uo, reiks užsukti ir man į batų kalną, kažkaip kai ji man ne pakeliui, užeinu labai retą kartą, berods ji bulvare yra???
Papildyta:
tikrai labai faina buvo net nepajutau kaip laikas prabėgo , nu bet taip vėlai kavą geriat???? Ir nieko? Užmiegat? Ar tam ir geriat, kad ilgiau nemiegotumėt , kad ilgesni vakariukai būtų ???
Nu išsirinkai veiklos staliuką???
Nu vakar labai šaunią dieną apturėjome , kas sekanti kavintis ??? Kad ir šiandien??? Norėčiau, kad nereiktų kviestis (nes prastai man sekas organiuoti) norit ir turit laiko - prašau parašyti ir atvažiuoti
Mano mažius pradėjo kabarotis laiptais kai pamačiau buvo jau ant 3-ios pakopos palipęs, o dar sakau nereikia skubėti su varteliais , pasirodo klydau, reiks įmontuoti, nes jau pavojinga vieną palikti bent keliom minutėm...
QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 18, 21:31)
Voje voje, man tai liga su tais rūbeliais Kajai Sau nieko nebepasižiūriu, visad pirmu taikymu vaikui apeinu viską, jei lieka kokia minutė - tada sau ką nors. Vyras visai užriby šiuo klausimu Pačiam tenka kapanotis
O batukų šiand visai netyčia Batų kalne užmačiau. Gerų firmų yra - Primigi, Super Fit ir kt vokiškų. Tai Kajai už 30lt odinius Super Fit nupirkau (odinukus, su aukštu užkulniu, su supinatorium) Po kambarius dabar kulniuot bus liuks
O batukų šiand visai netyčia Batų kalne užmačiau. Gerų firmų yra - Primigi, Super Fit ir kt vokiškų. Tai Kajai už 30lt odinius Super Fit nupirkau (odinukus, su aukštu užkulniu, su supinatorium) Po kambarius dabar kulniuot bus liuks
Pas mane panaši situacija dėl rūbų
Uo, reiks užsukti ir man į batų kalną, kažkaip kai ji man ne pakeliui, užeinu labai retą kartą, berods ji bulvare yra???
Papildyta:
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 18, 22:11)
labukas na kaip puikiai ir smagiai dienele praleke siandien kad net nepajutau kad jau vakaras velus skani kavyte is to amellijos kavos aparato grizus namo mv sakau nu kavos atsigeriau kaip reikals sako tai db vakare teks vienam gerti,nes mes visad per moterys meluoja geriam kava palaikiau komoanija su arbacike...
tikrai labai faina buvo net nepajutau kaip laikas prabėgo , nu bet taip vėlai kavą geriat???? Ir nieko? Užmiegat? Ar tam ir geriat, kad ilgiau nemiegotumėt , kad ilgesni vakariukai būtų ???
Nu išsirinkai veiklos staliuką???
Labas rytas,
Igniuką sveikinam su Pirmuoju gimtadieniu
Kai Oras sušilo, tai ir dienos greitai bėga Vakar visą dieną lauke praleidom. parėjom jau po septynių nusikalę
QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 18, 20:31)
Aš dažnai ten batukus vaikiškus randu/ Augustui gerų esu ten papirkusi
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 18, 21:11)
labukas na kaip puikiai ir smagiai dienele praleke siandien kad net nepajutau kad jau vakaras velus skani kavyte is to amellijos kavos aparato grizus namo mv sakau nu kavos atsigeriau kaip reikals sako tai db vakare teks vienam gerti,nes mes visad per moterys meluoja geriam kava palaikiau komoanija su arbacike...koks bistras tas Tauriukas..o maniskis prisiziurejo matyt tai jau isikibes i lovytes krastus bande stotis,paskui man i kelenus atiremes irgi keles zodz faina kaip greit laikas lekia,jau ir metinukai greit,saunuolis SUsenos bernuzelis jau tapu tapu,akyriuks irgi,o atrodo katik buvo mazi kruopiai mamoms neleisdavo naktim pamiegot,o dar tiek pat laiko ir i darziuka keliaus
ryt pranesa dar siltesni oriuka smagumelis
ligoniukams daug sveikatos
sampaniuke-sake drauge kad batu kalne daug geru baciuku galima rasti ir kaina zymiai mazesne nei kitur,o tie ziogai juk greit isauga
einu migdyt grazuoliuko,paskui bandysiu iesko veiklos staliuko,kazkaip sugalvojau vaikui
gero poislio mamukai
ryt pranesa dar siltesni oriuka smagumelis
ligoniukams daug sveikatos
sampaniuke-sake drauge kad batu kalne daug geru baciuku galima rasti ir kaina zymiai mazesne nei kitur,o tie ziogai juk greit isauga
einu migdyt grazuoliuko,paskui bandysiu iesko veiklos staliuko,kazkaip sugalvojau vaikui
gero poislio mamukai
Nu su ta Amellijos kava tai gundot O aš vakar kaip tyčia ryte išverčiau puodelį kavos su paskutine kavą, o kol nusipirkau tai jau vakaras buvo. Mieste Kavakukyje nusipirkau kavos, tai taip neskaniai išgėriau kad siaubas
QUOTE(amellija @ 2013 04 19, 07:09)
QUOTE(2 in 1 @ 2013 04 19, 07:27)
QUOTE(Susena @ 2013 04 19, 07:59)
Labas rytas. Dėkojame Snargliuojas mano jubilijatas, bijau kad nepablogėtų iki rytojaus Naktį siaubingai blogai miegojom...
Šiandien dar turiu nusipirkt suknelę, gal ir batus, reikalų iki kaklo, o mažius ligoniukas
QUOTE(Laimiečka @ 2013 04 19, 09:22)
Labas rytas. Dėkojame Snargliuojas mano jubilijatas, bijau kad nepablogėtų iki rytojaus Naktį siaubingai blogai miegojom...
Šiandien dar turiu nusipirkt suknelę, gal ir batus, reikalų iki kaklo, o mažius ligoniukas
Visos laikom kumštukus, kad tik nepablogėtų , nu negerai, kad taip, nu bet tikėkimės, kad tai tik maža slogytė
Laba
Ignuti su pirmuoju gimtadieniu
As vakar pupai nupirkau batukus,siandien teks grazinti ar pakeisti, pirkau 20 dydio, tai paskendo manoji, palyginau namie turimus 20 dydzio ir pirktus- skirtumas 2,5 cm
Buvau ir Akropolyje,nieko gero neradau,siaip pavaiksciojau mazei rubeliu papirkau
Oras tai siltas, bet koks jis uzterstas, dulkes,smeli nesioja,tiesiog pilka, o mamos su vezimeliais ramiai sau rieda pasibaisejau
Kazi kaip Amiles sveikata
Ignuti su pirmuoju gimtadieniu
As vakar pupai nupirkau batukus,siandien teks grazinti ar pakeisti, pirkau 20 dydio, tai paskendo manoji, palyginau namie turimus 20 dydzio ir pirktus- skirtumas 2,5 cm
Buvau ir Akropolyje,nieko gero neradau,siaip pavaiksciojau mazei rubeliu papirkau
Oras tai siltas, bet koks jis uzterstas, dulkes,smeli nesioja,tiesiog pilka, o mamos su vezimeliais ramiai sau rieda pasibaisejau
Kazi kaip Amiles sveikata
QUOTE(cincin @ 2013 04 19, 10:10)
Aga, vakar per žinias girdėjau, kad ypatingai Šiauliuose užterštas oras
Labas. Mes beveik visas dienas su mazvyduku leidom pajury pastaraja savaite, prisikvepavom gryno tyro pusyno oro i valias, pilnais plauciais grizom (gal butume negrize, bet nuo siandien prasideda labai intensyvus savaitgalis).
Jokubui skrieja sveikinimai su pirmuoju gimtadieniu, o stai praleistiems menesiadininkams siunciame po silta apkabinima, gardu oro bucini ir miela sypsena
Jei kam dar yra poreikis skanios kavos, pas mane stovi aparatas (kasdien jau daugiau nei metus gurksnoju skania, dauguma mamyciu yra ismeginusios, o Astta net turi savo grietinele saldytuve pasidejus, etatine kliente musu) Tai jei kas norit, mielai prasom aplankyti, arba kai einat pro sali pasivaikciodamos, paisiimkit termosiukus, termo puodukus, galesiu ipilti ir kokiam berzynely skanausim.
Jokubui skrieja sveikinimai su pirmuoju gimtadieniu, o stai praleistiems menesiadininkams siunciame po silta apkabinima, gardu oro bucini ir miela sypsena
Jei kam dar yra poreikis skanios kavos, pas mane stovi aparatas (kasdien jau daugiau nei metus gurksnoju skania, dauguma mamyciu yra ismeginusios, o Astta net turi savo grietinele saldytuve pasidejus, etatine kliente musu) Tai jei kas norit, mielai prasom aplankyti, arba kai einat pro sali pasivaikciodamos, paisiimkit termosiukus, termo puodukus, galesiu ipilti ir kokiam berzynely skanausim.
laabas rytas suraitytas kokia grazi dienele siandien dar turim viena metinuka-SVEIKINIMAI IGNUCIUI ir sveikit tik
amellija-kad mums neveikia kava velai isgerta,einam miegot ir uzmiegam ramiai kazkaip pasidarem savuos namuos tokia mini tradicija kad turim kasdien isgert kavytes ar bent arbacikes
siandien mv nedirba tai jau pusryciai ir kava skaniai isgerta
tie orai mieste nu tai sakes,ziema uztersta pavasari vel-ku daryt jei ner galimybiu kasdien maut i koki miskeli ar kaimuka....
grazios dieneles,saules sypsenos
amellija-neliudeki ir susirask veiklos kokios tas laikas ir prabegs kol nera mv...o T tai tiesiog spirga matyt is nekantrumo iveikti tuos laiptus,dekit greiciau vartelius.o centriuko neradau dar
amellija-kad mums neveikia kava velai isgerta,einam miegot ir uzmiegam ramiai kazkaip pasidarem savuos namuos tokia mini tradicija kad turim kasdien isgert kavytes ar bent arbacikes
siandien mv nedirba tai jau pusryciai ir kava skaniai isgerta
tie orai mieste nu tai sakes,ziema uztersta pavasari vel-ku daryt jei ner galimybiu kasdien maut i koki miskeli ar kaimuka....
grazios dieneles,saules sypsenos
amellija-neliudeki ir susirask veiklos kokios tas laikas ir prabegs kol nera mv...o T tai tiesiog spirga matyt is nekantrumo iveikti tuos laiptus,dekit greiciau vartelius.o centriuko neradau dar
Sveikutes, sveikinimai sios dienos sukaktuvininkui Ignuciui su pirmuoju gimtadieniu
Vakar pasivaiksciojom su Ausrelina truputuka, bet tikrai tas vejas tarpas taip baisus uzeidavo, bet siaip gan graziai buvo ir silta kur vejo nera. Cincin, o tai ka daryti siulai tom kurios neturi galimybes vaziuoti kasdien i miska??? sedeti namie? mes nuo dulkiu apsisaugojom pleduku
Papildyta:
Musu super duper mamyte Dalg su gimtadieniu
Vakar pasivaiksciojom su Ausrelina truputuka, bet tikrai tas vejas tarpas taip baisus uzeidavo, bet siaip gan graziai buvo ir silta kur vejo nera. Cincin, o tai ka daryti siulai tom kurios neturi galimybes vaziuoti kasdien i miska??? sedeti namie? mes nuo dulkiu apsisaugojom pleduku
Papildyta:
Musu super duper mamyte Dalg su gimtadieniu