Labas rytelis. Kaip faina Kuršėnuose jau saulutė lenda
noris jos, nes vakarykštė diena, kad ir nešalta, bet nelabai man
Mano mažius nosį susibakino, apvirto su sesės kėde, o kėdė trenkė per mažą nosiuką, tai dabar mėlynė tokia ant nosies vidurio
, nu bet koks dabar laikas bjaurus, kiek nori eiti, bet ir kiek griūna
. Susena, faina, kad jūs jau vaikštot, taip gražiai viską aprašei, kad mintyje iškilo vaizdelis, kad ir mano tuoj tuoj lėks, nes ir labai jau nori pasileisti ir pabajeruoti
QUOTE(Nenustygstanti @ 2013 04 17, 12:51)
Kaip Amilytės sveikatėlė?
akar tik pamačiau tavo foto kur įkėlei į FB ten kur surašius kiek Amiliukas per metus paaugo, šakės tokia faina...
aš ir karts kai pažiūriu į savo ilgšiuką ir pagalvoju kaip greit jie auga ir kokiais tempais pirmuosius metelius...
Akyriuk, kaip tavo Dukrytė?
QUOTE(Vaivux @ 2013 04 17, 13:25)
Ecg, Gabytei už sunkias dieneles ir kad greičiau išdygtų dantukai
QUOTE(Čarlė @ 2013 04 17, 19:29)
Amelija, Emos simpatija bus stiliovas per krikštynas
nu manau kiekviena norim, kad jos vaikutis būtų gražus ir stiingas, manau kiekviena tą ir darome
Linkėjimai gražiąjai Tauro simpatijai
Papildyta:
QUOTE(dala @ 2013 04 17, 20:30)
Man nesitiki, kad ir Dovydui ir Jokūbui tuoj bus po pusmetuką
, atrodo jie man vis dar mažučiai
QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 17, 23:26)
Amelija, tuomet reikia susirasti super siuvėją, kuri puikiai padarytų savo darbą
Tavo vaikai visad stilingi
Ačiū
, nu tai va tas ir yra, kad tą rūbelį ir nusižiūrėjau pas vieną auksarankę siuvėjėlę, derinam dar detales, nes noriu ir Saulei kokio praktiško grožio, kad nebūtų vienkartinis rūbelis
Kad ir kaip bebūtų smagu puošti savo zuikius, man toks jausmas yra, kad man nieko nereikia, tik vaikučiams, jaučiu nuo to nepasveikstama, o ypač kiek mergytėms yra visokių grožybių, tai patyliu
, žinokit džiaugiuos, kad antras berniukas, nes kitaip visi pinigai būtų ištaškyti gražiausioms grožybėms mergyčių
Laukiu svečių šiandien