Chardonnay, bet tai kainaaaa suknelės
Nu bet gal po krikštynų parduosit? Aš tai laikyčiau kaip relikviją...
Nu bet kaina. Aš net sau pirkdama gerai pagalvočiau už tiek
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 16, 11:06)
Taigi susimes krikstateviai
Grazi suknele ,pamaciau ir uzvire galvoje-pirkciau silko , tiulio ir meistrauciau su patobulinimais,ale progos dideles kol kas nera
Namai iskuopi ir sau laiko nemazai skyriau,manikiuras, pedikiuras padaryti, i pelkes savaitgali pasiruosus
QUOTE(cincin @ 2013 04 16, 11:25)
Taigi susimes krikstateviai
Nu susimes. Bet ir krikštatėvius įpareigoji, ir dar tokia milžiniška kaina už suknelę kelioms valandoms.
Tai yra mano nuomonė ir niekas, prašau, neįsižeiskite
Sveikos. su tikru pavasariu visas pagaliau
Amilyte, kaip ir rase Chardonnay, karsciavo nuo uzvakar iki 39 laipsniu.. tikuiosi dantukai, nes snd jau geriau, bet i lauka neinam dar...
Sauluciuke, su grazia praaejusia svente jus
Amilyte, kaip ir rase Chardonnay, karsciavo nuo uzvakar iki 39 laipsniu.. tikuiosi dantukai, nes snd jau geriau, bet i lauka neinam dar...
Sauluciuke, su grazia praaejusia svente jus
QUOTE(cincin @ 2013 04 16, 12:25)
i pelkes savaitgali pasiruosus
Kur ?
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 16, 12:06)
Nu jo, didelė, bet juk ir proga "didelė". Ir krikštynos ir gimtadienis. Tikrai neparduosiu, paliksiu ją kaip relikviją.
O pinigėlius visi skirtingai leidžiam. Pvz mano vyras perkasi džinsus už 400-600, tai nenupirkt vaikui suknelės tokia proga kažkaip skriagiška atrodo Liks suknytė, liks nuotraukos, norisi, kad gražu būtų Ir tos rankdarbinės nepigiai kainuoja, dėvėtas po 250 pardavinėja. Lininės irgi jei vardinės tai po kelis šimtus kaštuoja. Draugė domėjosi, tai sakė 700lt suknelė, skraistė, kepuraitė, maišelis siuvinėtas vardinis. Brangu viskas.
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 16, 13:50)
Nu susimes. Bet ir krikštatėvius įpareigoji, ir dar tokia milžiniška kaina už suknelę kelioms valandoms.
Visam gyvenimui liks Tai kad krikštatėviai brolis ir sesės. Jei svetimi būtų, tai gal kitas reikalas. Geriau va gražų daiktą vaikas gaus, nei kokius nereikalingus niekaliukus.
Cincin, turbūt į pirtis baseinus savaitgalį lekiat?
QUOTE(Nenustygstanti @ 2013 04 16, 13:38)
Sveikos. su tikru pavasariu visas pagaliau
Sveikite ir auginkite dantukus
QUOTE(amellija @ 2013 04 16, 13:40)
nu i pelkes
QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 16, 14:09)
Nea ,vaziuojam i gimtadieni, bet pries tai zygis i pelke,esame jau buve, man labai patiko
Nenustygstanti, nu tikimės, kad dantukai Amiliukui. Žiūrėkis, nesirkit.
Chardonnay, taaaip proga didžiulė. Gal ir kainos didelės. Aš nesidomėjau kiek gali jos kainuoti, tai man pasirodė per didelė. Bet jeigu liks kaip relikvija, gal ir pirkčiau Nes man graži ši suknelė.
Tikiu, kad ir šventė bus graži
Iš kur tokius džinsus brangius paraunat?
Chardonnay, taaaip proga didžiulė. Gal ir kainos didelės. Aš nesidomėjau kiek gali jos kainuoti, tai man pasirodė per didelė. Bet jeigu liks kaip relikvija, gal ir pirkčiau Nes man graži ši suknelė.
Labukas,
Gabrielę su pirmuoju gimtadieniu Didelė jau panelė
Oho, nu ir sveriat Dičkiai jūs. Ar duodi ką nors be savo pienuko? Sveikinimai su pirmu perliuku. Mūsų vaikinas viską kramto, kasosi dantenikes, mažu ir mes turėsim perlų
Oj, kaip nerealu Nuostabiai praleisit dieną
Graži suknytė, Kaja bus tikra damutė
Gabrielę su pirmuoju gimtadieniu Didelė jau panelė
QUOTE(dala @ 2013 04 15, 20:30)
sveikutes, ikopem i 6 menesiuka ir ateinam pasisveikinti, turim jau pirmaji dantuka, siandien buvom TA 9.200kg 69 cm, lyg ir virsijam visas normas, lankysim masaziukus nes meskutis dar vartytis nenori..atotogavom kaimuky, bandom vel prisijunkti prie jusu...
Oho, nu ir sveriat Dičkiai jūs. Ar duodi ką nors be savo pienuko? Sveikinimai su pirmu perliuku. Mūsų vaikinas viską kramto, kasosi dantenikes, mažu ir mes turėsim perlų
QUOTE(G.Kaspariene @ 2013 04 16, 06:52)
tai ta proga leksim visi prie juros, kad ant savaitgalio orai nesubjurtu, tad kol grazus oras ir saulyte svieciam vaziuojam Kamiliukui parodyt juros
Oj, kaip nerealu Nuostabiai praleisit dieną
QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 16, 09:36)
QUOTE(zirziliux @ 2013 04 16, 17:43)
Nu ir aš kai su draugėm pakalbėjau akys iššoko nuo kainų, tai manęs jau šitos suknelės kaina nebeišgąsdino
Berniukų aprangai tokių išlaidų tikrai nereikia
Daugumą drabužių MV Aprangos galerijoj perka, o džinsus tai tik Diesel, nes lb gerai nešiojasi.
Papildyta:
QUOTE(2 in 1 @ 2013 04 16, 17:56)
Mūsų vaikinas viską kramto, kasosi dantenikes, mažu ir mes turėsim perlų
Skaitau ir galvoju ar ne per anksti perlams, ogi jums jau 5 mėn Rodos ką tik gimė mažius
Aha, mini vestuvinė suknytė mano damutei )
QUOTE(cincin @ 2013 04 16, 16:03)
bet pries tai zygis i pelke,esame jau buve, man labai patiko
Nu kas čia per žygis ??? Į pelkes??? Nekalbėk užuolankom, nesupruntu
Nu, jo labai graži suknytė Šampaniukė, tikrai minivestuvinė, beje ir man šiandien užstrigo vienas berniukiškas komplektukas, nes kiek ieškau visi atrodo panašūs, o man norisi, kad tą rūbelį būtų galima ne tik per krikštynas pasipuošti, bet ir dar panešioti, nu aš praktiška muotera