Koks grazus sveikinimas su ziema, PinaColada
Pritariu Labai gražūs žodeliai, reiks išsisaugoti sveikinimams Puikus oras dabar, tikra maloni žiema
ačiū
Kažin tik kiek ilgai ta žiema bus pas mus, praneša vėl atšilimą... o man patinka toks oras koks buvo šiandien: toks lengvas šaltukas ir purios snaigės
Kažin tik kiek ilgai ta žiema bus pas mus, praneša vėl atšilimą... o man patinka toks oras koks buvo šiandien: toks lengvas šaltukas ir purios snaigės
Man irgi labai patinka pasale ir sauleta
sveikutes šimtas metų čia nebuvus
o man jau pradeda nebepatikti, nes visa šeima išguldyta vienintelė dar laikaus, o v ir vaikai su 'biuleteniais' taip kad, ir į šventę nepavyks atvykti
QUOTE(Lileila @ 2013 12 10, 08:58)
Man irgi labai patinka pasale ir sauleta
o man jau pradeda nebepatikti, nes visa šeima išguldyta vienintelė dar laikaus, o v ir vaikai su 'biuleteniais' taip kad, ir į šventę nepavyks atvykti
QUOTE(sourit @ 2013 12 10, 14:27)
sveikutes šimtas metų čia nebuvus
Smagu, kad nepamirsai musu o visai jusu seimai sveikatos dideliausios
Sveikatos, sourit!!!
Man irgi patinka toks oras tik jau nelaukiu pliurzos...
Man irgi patinka toks oras tik jau nelaukiu pliurzos...
Sveikatos Sourit šeimynėlei
Ką mamytės perkat dovanėlių vaikučių šventei?
Ir iš kur (bei kokias) rogutes pirkot, kas nepaveldėjot ar nepasiskolinot?
Ką mamytės perkat dovanėlių vaikučių šventei?
Ir iš kur (bei kokias) rogutes pirkot, kas nepaveldėjot ar nepasiskolinot?
Sourit cia ta dargana manau isguklde i ligos patalus
kai salta ir sauleta, nelabai kimba ligos, nors...nezinosi
As dar nezinau del dovaneliu nes mes maziausios beveik...tai mums ir knyga tinka...o va vyresnima..nezinau
rogiu tokiu kokiu noriu kaina didele...arba ju nera pardavime senoviniu tad sedim be rogiu, laukiu akciju gal kokiu
As dar nezinau del dovaneliu nes mes maziausios beveik...tai mums ir knyga tinka...o va vyresnima..nezinau
rogiu tokiu kokiu noriu kaina didele...arba ju nera pardavime senoviniu tad sedim be rogiu, laukiu akciju gal kokiu
QUOTE(Lileila @ 2013 12 10, 21:25)
Sourit cia ta dargana manau isguklde i ligos patalus
O kokių tu nori rogių? Įmesk nuorodą. Mes irgi be rogių, o taip norisi
Tai knygelės visokio amžiaus vaikams tinka
laba. va sniegas priverte visus apie roges galvoti. fainai, kai po lietingai slykstaus ir dregno lapkricio pagaliau ateina gruodis su savo salciu ir sventiniu surmuliu. per savaitgali tapau rogiu eksperte. nors jau du menesius ieskojau tokiu, kokios buvo musu vaikystej. visada tikejau, kad mano vaikas tokiom vazines. ir nors saivatgali vos nenusipirkom kitu labai geru ir gan brangiu ivyko stebuklas, gavome antikvarines nuostabias rogutes negaliu atsidziaugti ir skraidau padebesiais antra diena
Prašom pavyzdžių, apie kokias svajojat/svajojot