Sveikutes, siandien vel buvo labai grazi, silta dienele, tik dabar tas griaustinis ir vejas nelabai siandien sutikau vaikstancias musu kelias mamytes su vaikiukais, dickiuka Kristupiuka ir grazuolyte Amilyte, o paskui ir Zirziliuka su savo garbaniukais abiem
Kaip smagu, kad jau tikra vasara
QUOTE(G.Kaspariene @ 2013 06 05, 17:28)
Sveikutes, siandien vel buvo labai grazi, silta dienele, tik dabar tas griaustinis ir vejas nelabai siandien sutikau vaikstancias musu kelias mamytes su vaikiukais, dickiuka Kristupiuka ir grazuolyte Amilyte, o paskui ir Zirziliuka su savo garbaniukais abiem
Tikrai, kad vasara, nes tik pas mus nupylė lietus smarkus su ledukais, o žaibavo, o griaudėjo, bet užtad dabar koks oras gaivus....mmmm...atgaiva
Aš vargstu su Tauro valgymu nu žinokit nieko praktiškai, apart (.)(.) nieko nevalgo, ką duodu viską spjauna lauk, nebeišmanau nei kaip gudrauti, ir smulkiai pjaustau maistą, kad pats pasiimtų, bet tada viskas išeina ant žemės, o ne į burnytę, nu žodžiu vargas man , košyčių ir verdu ir pripirkus turiu apsčiai, nu nei pro kur, su vaisinėm tyrelėm ir taip pat
QUOTE(amellija @ 2013 06 05, 18:47)
Tikrai, kad vasara, nes tik pas mus nupylė lietus smarkus su ledukais, o žaibavo, o griaudėjo, bet užtad dabar koks oras gaivus....mmmm...atgaiva
Aš vargstu su Tauro valgymu nu žinokit nieko praktiškai, apart (.)(.) nieko nevalgo, ką duodu viską spjauna lauk, nebeišmanau nei kaip gudrauti, ir smulkiai pjaustau maistą, kad pats pasiimtų, bet tada viskas išeina ant žemės, o ne į burnytę, nu žodžiu vargas man , košyčių ir verdu ir pripirkus turiu apsčiai, nu nei pro kur, su vaisinėm tyrelėm ir taip pat
Labuka, nu kas cia dabar nutiko maziui? mes tai valgom normaliai, nesiskundziam apetitu, valgo viska ka ir mes jau ir ragavom braskiu- labai patiko, arbuza taip pat labai megsta gyvenam gerai, megaujames vasara
Sveiki, simtas metu cia nebuvau per visus lakstymus ir maratonus... Na bet skubu pasidziaugti kad pagaliau baigiau mokslus ir dabar megaujuosi vasara. Mano Dominykas sulaukes metuku isvis sugedo vaikas, toks uzsispyres patapo, ir valgymas tapo kancia..... ziuriu forumukas istustejes, visi atostogauja..
Sveikos mamytės
Atsiprašau už sutrukdymą .
Noriu pakviesti į savo rūbelių,batukų, žaisliukų išparduotuvę...Kraustomės, todėl išaugti ir nebenaudojami daikteliai ieško kitų šeimininkų.
Daugiausia yra mergaitiškų drabužėlių, bet turiu ir berniukiškų rūbelių, batukų.
Susidomėjusias, kviečiu į svečius, išsirinkti kas tiktų ir patiktų.
Rūbeliai vaikučiams yra nuo 3 mėn. iki 18-24 mėn. Batukai, basutės nuo 19 iki 25 dydžio.
Mes gyvenam centre.
Informacija per a.ž.
Atsiprašau už sutrukdymą .
Noriu pakviesti į savo rūbelių,batukų, žaisliukų išparduotuvę...Kraustomės, todėl išaugti ir nebenaudojami daikteliai ieško kitų šeimininkų.
Daugiausia yra mergaitiškų drabužėlių, bet turiu ir berniukiškų rūbelių, batukų.
Susidomėjusias, kviečiu į svečius, išsirinkti kas tiktų ir patiktų.
Rūbeliai vaikučiams yra nuo 3 mėn. iki 18-24 mėn. Batukai, basutės nuo 19 iki 25 dydžio.
Mes gyvenam centre.
Informacija per a.ž.
sveikos mamytes labai atsiprasau kad braunusi i jusu namukus, bet ateinu su gerais norais. Esu kvalifikuota kinezterapeute su pilna širdimi troštanti padėti kiekvienam kūdikėliui ar vaikui iki 7 metų. Atlieku mankštas, masažus mažinant ar didinant raumenų tonusą, koreguojant tam tikras deformacijas ir sutrikimus. Pati turiu savo 2 vakučius, tad puikiai moku sutarti su kiekvienu vaikeliu. Galiu atvažiuoti į jūsų namus. ( Dovile, 861565661) arba i az Mestas: Šiauliai
Labas.
Nu gal reikia gaivint tema, nes darosi tik skelbimu lenta
Nu gal reikia gaivint tema, nes darosi tik skelbimu lenta
Labas nu jo, visai mirusi mūsų šeima
Sunku pastatyti, tai kas jau sugriauta
labuka...paciu laiku gaivinimai vyksta
Labas rytas, tikekimes rudeni sugrys visos (o gal ir ne )
Man tai labai trūksta šio bendravimo. Noriu jau susitikimo. Gi galim bendrauti tos, kurios nori