Labas
CinCin, smagu svečiai
Mes šiandien mieste Granto basutę pametėm... ėjom vakare ieškot, bet neradom, kad kur padėta būtų...*****, tik sekmadienį naujas basankes nupirkom...
Gabixxx, nu ir privargot abu...
QUOTE(Janke @ 2013 05 22, 22:04)
Mes šiandien mieste Granto basutę pametėm... ėjom vakare ieškot, bet neradom, kad kur padėta būtų...*****, tik sekmadienį naujas basankes nupirkom...
Eina sau apmaudu
Tai jis pats nusimovė koją į koją trindamas? (Gabija taip irgi daro )
QUOTE(Vaivux @ 2013 05 22, 02:51)
Ačiū labai visoms už sveikinimus Gabijai
Nebuvo kada net prisėsti prie forumo, nuotraukas į FB įkelti
Tikrąją dieną panelytė pradžiugino mus savarankiškais žingsniukais, kurie kasdien vis tvirtėja
Dar ėmė sakyti ačiū, gerti per šiaudelį.
Savaitgalį nušventėm močiutės 85 jubiliejų - et kaip iš tos dainos "Senelė mūsų jauna.. ." topinė mano močiutė, kad taip aš tiek sveikatosir optimizmo tokiuose metuose turėčiau
Ruonis taviškis aš irgi savo dičkę anksti į vandenį išleidžiu, nes nebijo šalčio ji, nors šiemet dar nebuvo progos maudymosi sezoną atidaryti
Nebuvo kada net prisėsti prie forumo, nuotraukas į FB įkelti
Tikrąją dieną panelytė pradžiugino mus savarankiškais žingsniukais, kurie kasdien vis tvirtėja
Dar ėmė sakyti ačiū, gerti per šiaudelį.
Savaitgalį nušventėm močiutės 85 jubiliejų - et kaip iš tos dainos "Senelė mūsų jauna.. ." topinė mano močiutė, kad taip aš tiek sveikatosir optimizmo tokiuose metuose turėčiau
Ruonis taviškis aš irgi savo dičkę anksti į vandenį išleidžiu, nes nebijo šalčio ji, nors šiemet dar nebuvo progos maudymosi sezoną atidaryti
Kaip miela, ypatinga dovana teveliams ypatinga diena - ir zodeliai, ir zingsneliai.
Sakyciau galim su mano seneliu suvesti, vienmeciai (ale ans drauge turi 15 m. jaunesne). Su mano vienmeciais kashi zaidzia, sporto kluba lanke kol neuzdare jo miestelyje, kiekviena ryta sportuoja ir apskritai tikiuos, kad dar propronukiu sulauks.
QUOTE(cincin @ 2013 05 22, 22:18)
Nusikaliau vaje....as palyginus su jumis tingine siandien pusdieni su maze pietiniam malemes nu ir pavargom abi
Smagu buvo kavalieriu susitikti
O kavalierius visa smaguma pramiegojo na nieko, bus dar progu pakadrint panike
labukas kavinuos nuo ryto...mazius vakar uzmigo puse 9 ir dar tebemiega nors galvojau kad trumpam nuluzo iki nakties dar atsikels bet kur tau,ne..
sveikinimai princesei Olivijai su 1metuku gimtadieniu!!!!valio valio valiooooooo skanaus torto,smagios sventes,
,mes irgi gyvenam gerai,kraustom skalbenke jei buna neuzdaryta,miela ziuret vakar vaziavom prie lapes ir perejom i kita puse tai ramu ramu ten,tikk va kad uodain puola fui
Janke kaip gaila basutes...bet jei kas rado juk nenusinese i namus kur des viena
Vaivux-smagu kai mazoji jubiliate taip jus nustebino-
kaip gerai kad vesiau jau man patinka
kokie vasaros planai,kur planuojat vaziuoti su mazyliukais pasiilseti?
skanios rytines kavos grazios dieneles
sveikinimai princesei Olivijai su 1metuku gimtadieniu!!!!valio valio valiooooooo skanaus torto,smagios sventes,
,mes irgi gyvenam gerai,kraustom skalbenke jei buna neuzdaryta,miela ziuret vakar vaziavom prie lapes ir perejom i kita puse tai ramu ramu ten,tikk va kad uodain puola fui
Janke kaip gaila basutes...bet jei kas rado juk nenusinese i namus kur des viena
Vaivux-smagu kai mazoji jubiliate taip jus nustebino-
kaip gerai kad vesiau jau man patinka
kokie vasaros planai,kur planuojat vaziuoti su mazyliukais pasiilseti?
skanios rytines kavos grazios dieneles
Sveikinam gražuolę Oliviją su 1-uoju gimtadieniu!!!! :*
QUOTE(G.Kaspariene @ 2013 05 23, 17:44)
QUOTE(Janke @ 2013 05 23, 21:20)
Sveikinam gražuolę Oliviją su 1-uoju gimtadieniu!!!! :*
Prisidedam prie sveikinimu Kaip matem, grazia svente apturejot
QUOTE(G.Kaspariene @ 2013 05 23, 17:44)
PRISIDEDAM PRIE SVEIKINIMŲ
Laba
Olivija su grazia svente
Smagi vakar dienele buvo, pupa pavargo ir vakare miegojo miegojo, o nakti siek tiek bludijo ir as aisku kartu, o briedis vis baube
Janke, gal batukas atsirado
Kraunuos manta, savaitgalis prasideda
Olivija su grazia svente
Smagi vakar dienele buvo, pupa pavargo ir vakare miegojo miegojo, o nakti siek tiek bludijo ir as aisku kartu, o briedis vis baube
Paveluoti sveikinimai panelytei. Niu kokiis grazios foto, nai nai nai. Mes pasveikom net nesupratau kas buvo ar cia koks greiyas virusas ar ka, nes dantuku nauju vis nesimato, o daznai tikrinti irgi sauda vis ikasti bando :-) vakar issimaudem tai gal delto mano jaunuolis valanda ilgiau pas mane lovoj parpia o mama nuo 8h ant lovos krasciuko laukia kol prabus. O jis tarsi jaucia... Kitomis dienomis kai noredavau pasnausti tai keldavos o siandien ant zapadlo ;-) pas mus apniuke kaip pas jus? Fantazuoju kaip jokubas atsikels aptengsiu ur issiusiu su seneliu suns vedzioti o pati i karsta dusa ir skaniais pusryciais pasimegaut, o desertui tetis parnese eklera...mm
Sveikos nu aš kažko apsileidau, tingine patapau , paskaitau kaip gyvenat, o parašyti tingiu arba dabar toks laikas
QUOTE(cincin @ 2013 05 24, 09:46)
Laba
Olivija su grazia svente
Olivija su grazia svente
labas rytas diena vakar buvo tikrai nuostabi
as vakar nuejus gult pagalvojau apie ta jusu briedi MB dar papasakojau
Smagaus svtgalio mamukams