mes palangoje nebuvom
Nidoje apsistojome si karta
![]()

A mes sestadienio vakara pervaziavom i Nida, tai ir ten ir ten pabuvojom

Kazkaip zadeto lietaus nelabai yra

mes palangoje nebuvom
Nidoje apsistojome si karta
![]()
Amellija, manau ne taip supratai tu Voveriuka pasakyma
pritariu Sauluciukei, kad daugelis zmogaus vidu pamato tik ilgiau su juo pabendraves arba nelaimeje
Papildyta:
kur cia apsistoje buvot??? Niekaip nenuvaziuojam mes tenAs tai sestadieni buvau dupce ikisus i jura
Aciu Janke
![]()
O i Neringa vaziuokit kuo greiciau. Ten NEREALU. mes kasmet ismaisom dviraciais ir pesciomis. jei norite, kad pigeliau atsieitu (nereiketu eko mokescio moketi su masina vaziuojant), tai klaipedoj palikus masina ir persikelus senojoje perkeloje
A mes sestadienio vakara pervaziavom i Nida, tai ir ten ir ten pabuvojom
Kazkaip zadeto lietaus nelabai yraSiandien su mazaja blaskemes po miesta, ieskojom salmo, norim veztis ja dviraciu
Cia nebent dviese vaziuojat
Nes kai su vaikais,visad vezdavausi vezima,lovyte -manieza sunui,ir dar be proto mantos.
Aisku ten geriausia apsistoti apartamentuose,kad valgyt pats galetum pasidaryti.Ir zinoma geriausia vaziuoti ne vien savaitgaliui,nes vien uz perkelima ir eko virs 70 lt suploti reikia.
As ten 10 metu kiekviena vasara atostogauju, pradzioje tik su dukra,paskui sunus,dabar jau ir pupa vaziuos.![]()
Labas
Kažin kaip šiandien oras?...reikia eiti nuotrauką pasiimti, gal nesulysim?
Pupai pajuris ispudzio didelio nepaliko, smelis toks nelabai, kimba prie koju ir neskanus....Bet brolis.....vajeee maudesi ir narde, man nesuvokiama, man skauda net vos vos ibristi....
bet jau tos Nidos grozis...o kai prabundi ir matai jura uz lango ech,...
Kazkaip zadeto lietaus nelabai yraSiandien su mazaja blaskemes po miesta, ieskojom salmo, norim veztis ja dviraciu
Naktį nesikeliam jau apie 2 savaitesryte 7 keliasi, kartais anksčiau, kartais vėliau. Dieną miega 2 kartus ir jau nebereikia supti bet turiu šalia gulėti kol užmiega.
Gaivus rytas, kavos prigeriau,bet akys merkiasi, baiginejasi vaikams mokslai,laukiu nesulaukiuO dickei tuoj tuoj egzaminai - mokytis 7 dienos beliko
Sveikutes, biski ir as susivaidensiu... Mes ar virusa pasigavom ar taip drastiskai dantys auga. Nakti i pirmadieni