Labas
Mes vakar nusifotografavom šiauliečių dienai o kaip sukaitau vakar, tai ne tas žodis...oras mieste nenormalus kažkoks, skersvėjai traukia visur...šiandien iškeliaujam į balių, tai jau vasariškai apsirengsim, gal nesukaisim per daug
laba
Gabyte su pirmuoju gimtadieniu
Mes taip pat ruosiames baliui,sako,karsta diena bus
Vakarop- i pajuri,tik nervina, kad atidarymas,zmoniu milijonai bus,tai jauciu Palanga aplenksim kaip nors....
Tempas paskutiniu metu nieko nebespeju buvo mazoji koncerte,ziurejo kaip brolis soka,dainuoja,pasukavo,paplojo,zodziu smagu.
Gabyte su pirmuoju gimtadieniu
Mes taip pat ruosiames baliui,sako,karsta diena bus
Vakarop- i pajuri,tik nervina, kad atidarymas,zmoniu milijonai bus,tai jauciu Palanga aplenksim kaip nors....
Tempas paskutiniu metu nieko nebespeju buvo mazoji koncerte,ziurejo kaip brolis soka,dainuoja,pasukavo,paplojo,zodziu smagu.
GABYTĘ NUOŠIRDŽIAUSIAI SVEIKINAM SU GIMTADIENIU
Pasidalink idėjom, man irgi galva ūžia šiuo klausimu
QUOTE(Janke @ 2013 05 14, 08:40)
Labas
Aš jau po truputį irgi pradėjau ruoštis 1-ajam vaiko gimtadieniui idėjų pradėjau semtis iš interneto, o ar ką nors padarysiu, dar nežinau
Gražuolis jau kaip ir vaikšto vis daugiau ir daugiau
Geros dienos visoms!
Aš jau po truputį irgi pradėjau ruoštis 1-ajam vaiko gimtadieniui idėjų pradėjau semtis iš interneto, o ar ką nors padarysiu, dar nežinau
Gražuolis jau kaip ir vaikšto vis daugiau ir daugiau
Geros dienos visoms!
Pasidalink idėjom, man irgi galva ūžia šiuo klausimu
SVEIKINAME GABIJA SU 1METUKU GIMTADIENIU grazios sventes
ir berods sendien Kajai paskutinis menesiadienis-11menesiukas
oras sendien kepina nuo ryto neimanoma,jau nemazai atlikau reikaliuku db ilsiuos truputi.,kai atsikels popiet mazius vaziuosim i centra gal spesiu dar uzregistruot sventei,nes jau esamo nusifotkine
jo si savaitgali Palangoj atidarymas zmoniu grustis makalyne-mes ismaunam i kaimuka geriau jau pasiilgau,laukia sodinimo darbiukai kurie man patinka
paskutiniu metu kazkaip pamastau vis kodel tokie zmones idomus yra nezinau..keisti...gerai kad laikui begant atsiskleidzia zmogaus vidus ir pamatai akd labai klydai manydamas apie ji,koks yra is tikruju...senai jau esu pastebejus bet laikui einant ju vis daugeja
ai...Asttai gero ir romantisko savaitgalio-smagu gulesit kopose kur orie juros
vis maziau ir maziau lieka vaikuciu kuriuos reiks sveikint su menesiadieniais....
neiskepkim visi ir visos-saugokim ypac maziukus
oras sendien kepina nuo ryto neimanoma,jau nemazai atlikau reikaliuku db ilsiuos truputi.,kai atsikels popiet mazius vaziuosim i centra gal spesiu dar uzregistruot sventei,nes jau esamo nusifotkine
jo si savaitgali Palangoj atidarymas zmoniu grustis makalyne-mes ismaunam i kaimuka geriau jau pasiilgau,laukia sodinimo darbiukai kurie man patinka
paskutiniu metu kazkaip pamastau vis kodel tokie zmones idomus yra nezinau..keisti...gerai kad laikui begant atsiskleidzia zmogaus vidus ir pamatai akd labai klydai manydamas apie ji,koks yra is tikruju...senai jau esu pastebejus bet laikui einant ju vis daugeja
ai...Asttai gero ir romantisko savaitgalio-smagu gulesit kopose kur orie juros
vis maziau ir maziau lieka vaikuciu kuriuos reiks sveikint su menesiadieniais....
neiskepkim visi ir visos-saugokim ypac maziukus
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 05 17, 13:02)
Ačiū mieloji, tikrai paskutinis mėnesiadienis mano mažei buvo Šventėm visą dieną
Kas čia tave taip nuvylė?
O taip, labai sparčiai mažėja mėnesiadienininkų gretos
labas.
pas mus kaip visada daugybe veiksmo. duodames.
visoms grazaus savaitgalio, o mazyliams - gaivaus pavasarisko lietaus, mielos gaivos, siltos saules spinduliuku kutenimo.
GABYTEI paveluoti bet uz tai visi du pakstelejimai i abu zandus gimtadienio proga
kaip smgu, net neabejoju, kad Grantuko svente bus nepriekaistingai suplanuota, kai mama taip rupinasi is anksto.
jei ka, ne tau vienai cia taip, nesijausk isskirtine
pas mus kaip visada daugybe veiksmo. duodames.
visoms grazaus savaitgalio, o mazyliams - gaivaus pavasarisko lietaus, mielos gaivos, siltos saules spinduliuku kutenimo.
GABYTEI paveluoti bet uz tai visi du pakstelejimai i abu zandus gimtadienio proga
QUOTE(Janke @ 2013 05 17, 10:23)
Labas
Mes vakar nusifotografavom šiauliečių dienai o kaip sukaitau vakar, tai ne tas žodis...oras mieste nenormalus kažkoks, skersvėjai traukia visur...šiandien iškeliaujam į balių, tai jau vasariškai apsirengsim, gal nesukaisim per daug
kaip smgu, net neabejoju, kad Grantuko svente bus nepriekaistingai suplanuota, kai mama taip rupinasi is anksto.
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 05 17, 13:02)
Laba
Super karsti linkejimai is pajurio,aisku ziurim dainorelius
Pupai pajuris ispudzio didelio nepaliko, smelis toks nelabai, kimba prie koju ir neskanus....Bet brolis.....vajeee maudesi ir narde, man nesuvokiama, man skauda net vos vos ibristi....
Pupai pajuris ispudzio didelio nepaliko, smelis toks nelabai, kimba prie koju ir neskanus....Bet brolis.....vajeee maudesi ir narde, man nesuvokiama, man skauda net vos vos ibristi....
Ir jums laba diena
Ziurau apie 60 kartu paskaite, bet nieko nieks neparase
Mes ryt jau busim namie, smagiai pasideginom,pasimaudem ir siaip
Maciau ir Nenustygstanti gerai pasilinksiminai,Asttos seimynos dar nesutikom
Elze pavargsta kaip sunelis, bet miega tik 1 karta per diena ,kazi ar cia jau taip visada bus
Kita savaite ziurejau orai labai ivairus-kai lis lietus ir nebus masiniu pasivaiksciojimu- prasom i svecius-vaikai pazais, kavos atsigersim
Elze pavargsta kaip sunelis, bet miega tik 1 karta per diena ,kazi ar cia jau taip visada bus
Kita savaite ziurejau orai labai ivairus-kai lis lietus ir nebus masiniu pasivaiksciojimu- prasom i svecius-vaikai pazais, kavos atsigersim
Nu ką sveikos mamuliukai , dingusios visos, jaučiu mėgaujatės saulės voniomis, aš ir buvau biškį dingus, nes tiek reikaliukų visokiausių buvo, kad paskaitydavau ir nieko nebeprašydavau , nu buvau patapus pasyvi skaitytoja
Sveikinimai visiems praėjusiams sukaktuvininkams
Mes auginam šeštą dantuką jau, tai jau kelių dienų laike būsim labiau dantuoti, beje, šiandien apturėjau įvykį, Saulę išleidau į daržiuką, o Tauras dar miegojo, po kiek lako per raciją girdžiu, kad mažas jau nubudo, nes šnarėti pradėjo, nulekiu greit į viršų, o ten žiūriu vaikinas jau stovi įsikabinęs į spintelę, kuri yra prie lovos, tai taip ir nesuoratau ar pats gražiai išlipo ar netyčia taip gavosi
Papildyta:
Tikra tiesa, todėl myluokim ir bučiuokim savo mažuliukus kol dar laikas
Aš dažnai savo zuikius bučinėdama ir glausinėdama pagalvoju, koks nuostabus jausmas juos glausti prie savęs ir kad tokia akimirka vienintelė, nes su kiekviena diena jie auga ir daugiau tokie mažuliukai niekada nebebus, šiaip nesu labai sentimentali, bet tokios akimirkos vertos daug
Nu ką aš žinau, jaučiu tą postą vėl reiktų "praleisti" nekomentuojant , bet žmogus išsipasakojo, o čia toks pasakymas "nesijausk išskirtinė" nu nežinau ... kažkaip negražiai nuskambėjo, bet vėl čia mano nuomonė, atleiskit jei ji nesutampa su kitų nuomone
Papildyta:
Ir aš žiūrėjau, džaiugiuos danų iškovota pirma vieta , patiko ta dainikė
Sveikinimai visiems praėjusiams sukaktuvininkams
Mes auginam šeštą dantuką jau, tai jau kelių dienų laike būsim labiau dantuoti, beje, šiandien apturėjau įvykį, Saulę išleidau į daržiuką, o Tauras dar miegojo, po kiek lako per raciją girdžiu, kad mažas jau nubudo, nes šnarėti pradėjo, nulekiu greit į viršų, o ten žiūriu vaikinas jau stovi įsikabinęs į spintelę, kuri yra prie lovos, tai taip ir nesuoratau ar pats gražiai išlipo ar netyčia taip gavosi
Papildyta:
QUOTE(Wlaimaw @ 2013 05 17, 00:05)
Buciuoju ir bucuoju savo pipiriuka..... tie meteliai taip greitai prabegs ir nesileis buciuojamas mamos
Tikra tiesa, todėl myluokim ir bučiuokim savo mažuliukus kol dar laikas
Aš dažnai savo zuikius bučinėdama ir glausinėdama pagalvoju, koks nuostabus jausmas juos glausti prie savęs ir kad tokia akimirka vienintelė, nes su kiekviena diena jie auga ir daugiau tokie mažuliukai niekada nebebus, šiaip nesu labai sentimentali, bet tokios akimirkos vertos daug
QUOTE(Sciurus Vulgaris @ 2013 05 18, 19:31)
Nu ką aš žinau, jaučiu tą postą vėl reiktų "praleisti" nekomentuojant , bet žmogus išsipasakojo, o čia toks pasakymas "nesijausk išskirtinė" nu nežinau ... kažkaip negražiai nuskambėjo, bet vėl čia mano nuomonė, atleiskit jei ji nesutampa su kitų nuomone
Papildyta:
QUOTE(cincin @ 2013 05 18, 23:57)
Ir aš žiūrėjau, džaiugiuos danų iškovota pirma vieta , patiko ta dainikė
Sveikutes, pagaliau mes jau Šiauliuose ir gera ir nelabai patiko tas, kad oras ten daug geresnis nei mieste, o ir nuosavas kiemas su zolyte uz visus parkiukus nuostabesnis dalykas, bet kaip sakoma: visur gerai, bet namie geriausia, tai tiesa
Vis dar sventem Kamiliuko gimtadieni, tai su vienais giminiukais tai su kitais, gi pirmas buna toks toks toks.... Buvom prie juros sestadieni, manem bus skurzdelynas bet tikrai to nebuvo, o ir papludymys tustokas buvo, nors mes ji, centrini, tik nuo tilto matem, nes patys gulejom toleliau uz Palangos centro, bet ant to paties lietuvisko smeliuko
Sveikinimai Gabytei ir musu supermamytei Astai su gimtadieniu
p.s.Ignucio gimimas man labai istriges yra, vien Laimos saremiukai dabar sypsena kelia
Vis dar sventem Kamiliuko gimtadieni, tai su vienais giminiukais tai su kitais, gi pirmas buna toks toks toks.... Buvom prie juros sestadieni, manem bus skurzdelynas bet tikrai to nebuvo, o ir papludymys tustokas buvo, nors mes ji, centrini, tik nuo tilto matem, nes patys gulejom toleliau uz Palangos centro, bet ant to paties lietuvisko smeliuko
Sveikinimai Gabytei ir musu supermamytei Astai su gimtadieniu
p.s.Ignucio gimimas man labai istriges yra, vien Laimos saremiukai dabar sypsena kelia
labutis
bet jau tos Nidos grozis...o kai prabundi ir matai jura uz lango ech,...
mes palangoje nebuvom Nidoje apsistojome si karta
Mazylei smelis irgi nelabai patiko...ji norejo i vandeni, bet jau saltis jo...brrrrr
Gabijai su metuku svente
G.Kapsariene dekui uz sveikinimus
QUOTE(cincin @ 2013 05 19, 22:11)
Ir jums laba diena
Mazylei smelis irgi nelabai patiko...ji norejo i vandeni, bet jau saltis jo...brrrrr
Gabijai su metuku svente
G.Kapsariene dekui uz sveikinimus
QUOTE(amellija @ 2013 05 20, 15:13)
Amellija, manau ne taip supratai tu Voveriuka pasakyma pritariu Sauluciukei, kad daugelis zmogaus vidu pamato tik ilgiau su juo pabendraves arba nelaimeje
Papildyta:
QUOTE(Astta @ 2013 05 20, 21:56)
labutis
kur cia apsistoje buvot??? Niekaip nenuvaziuojam mes ten As tai sestadieni buvau dupce ikisus i jura