Labas rytukas
nu vakar kai atšvenčiau darbo dieną - tai nejaučiau vakare nei kojyčių, nei rankyčių, šiandien nejaučiu tik rankyčių
- ruošiam veją naujai žolytei tai akmenukus už grėbliuku teko grėbliuot, nu bet kaip nusivariau ir pavargau, tai net neatismenu kada buvau tokia nuvargus
. Visą dieną lauke prabuvom, oras superinis, Tauras labai ilgai miegojo, o Saulė mamai padėjo, nudegė veiduką ir nosytę, mat nieko nebuvau patepus, nes nemaniau, kad jau ta saulė tokia kandanti, nu bet nieko sakė neskauda
. Šiandien išleidau į daržiuką, tai būsiu kaip aš sakau tikrai laisva, nes su Tauru nėr kas viekt
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 30, 18:22)
labutis.turbut siandien reiktu sveikinti TAURIUKA SU 9-uoju MENESIUKU
(nes sis men teturi 30dieneliu
)
Ačiū
Puikus TA, aš ryt važiuosiu, bet mano mažius nedaug sveria, vakar pasvėriau tai sveria apie 8 su kapeikom, žodžiu nedaug, bet svarbu, kad viskas normoje
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 30, 19:13)
Nu taip taip, tos gydytojos mtyt labai seniai savo vaikus augino
Aš nežinau, ar mano vaikas išskirtinis, bet kaži ar norėsiu antro. Nebent kažkada, vien dėl to, kad REIKIA DVIEJŲ
Ir dabar puikiai suprantu savo pažįstamas kurios turi po vieną vaiką ir apie antrą negalvoja
Manau tam reikia laiko, ir nereikia jų tik tam, kad REIKIA, gi visi ir yra skirtingi, vienai šeimai ir vienas gerai, o kitoms ir trys - per mažai, čia jau kaip kam, kaip mes su vyru kalbam, kad jų prisidaryti lengvai gali, bet reikia pagalvoti ir apie tai, kad juos kažkada reikės išleisti į gyvenimą, padėti "atsistoti" ant kojų...Mano vyrui jau per akis, dviejų mūsų vaikų
, o aš tyliai pasvajoju, kad kada nors ateityje turėsim pagranduką
QUOTE(cincin @ 2013 04 30, 22:17)
tiesa nusipirkom per jonines bilietus i Roma, sicilija,kopsim i ugnikalnius-sunaus svajone
Reikia paplanuoti- masina isnuomoti, viesbucius rezervuoti
Kaip smagu, jūs jaučiu patys viską organizuojatės, be kelionių agentūrų? Jaučiu nemažai taip susitaupo
.
QUOTE(Vaivux @ 2013 04 30, 22:37)
Aš irgi kaip Amellija
- nugi kažkaip neprisėdu normaaliai prie krikštynų planavimo. O juk reikai pakvietimų, dovanėlių svečiams turbūt
Senoviškai kažkaip vyresnėlių krikštynas organizavome, o dabar norisi iškilmingiau padaryti
Reikės palandžioti po krikštynų forumus, pasidomėti
Tai dar yra laiko jums, spėsi viską
RYTĮ SVEIKINAME SU PRAĖJUSIU MĖNESIADIENIU