Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamytės ir jų vaikučiai 2012

Laba 4u.gif

Astta, sveika sugrizus 4u.gif

Berniukams balioniukai 4u.gif

Vaidule,prajuokinai thumbup.gif

Taurui- sveikatos 4u.gif

Kas cia dar- mazoji lauke miega, namie ramybe bigsmile.gif megaujuosi, nes kai nemiega- visai mano rankinuke patapusi ,kol brolis negrizta, o tada prasideda siutimai, vis daugiau savarankiskai vaiksto ir nepamirsta sau paploti, kad yra saunuole thumbup.gif
Atsakyti
ACIU uz sveikinimus mano dickiukui(nors sirdyje vis dar nesitiki akd jau tiek,vis dar mazas kruopiukas gulintis ant savo uzkloto wub.gif )ech..susutok traukiny......
na Vai2lia tai isdykus mergyte-koki avatar uzsidejus lotuliukas.gif thumbup.gif saunuolis M kad viska daro ir su kaupu 4u.gif o kas jus siunte ten ar patys norejot?
Janke-as tik uz pinigus zinau kad pinigai slidus dalykas,bet nieko ner pakeiciamo uz juos.nes mes irgi gavom paveluota dovana na vieni engalejo atvykti i vestuves,tai ka as zinau doh.gif pietu servisa kurio tikrai gyvenime nepanaudosiu nes isvis en mano skonio blush2.gif ir stovi pas uosvene sklepe.. blush2.gif biski vestuviu uzderejo pas jus kaip faina wub.gif mes irgi geguze eisim thumbup.gif
uz toooki grazu nepakartojama zodeli Vaivux wub.gif wub.gif
Astta sveika pargrizus laukiam pavasario is ten ir pas mus ax.gif
o kas Chardoonay nesiseka planuot?
Atsakyti
Labukas mamaites
sveikinam vakar dienos svenciancius:) DOMA 4u.gif
Sveikinam su vis didesniaias skaiciukais ZYGIMANTA IR DOMINYKA 4u.gif 4u.gif
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 24, 09:50)
Wlaimaw-smagu vakar buvo susipypint,o tas prieki vairuotojas jauciu supyko ant manes nes galvojo kad jam pypinu tipo vaziuok greiciau doh.gif tai kai myne pedala ir nuleke greiciausiai lotuliukas.gif

Gaila, kad su skirtingais ratais buvom:) tai net nebuvo progos persimesti keliais zodeliais. TAi sveciuose laukiam:)

Elziuke saunuolyte:)))) prajuokino thumbup.gif

Amelija, nu jus ir sekioja tos ligos. 4u.gif

Dalg 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Voveriuk, nu tavo kavutes tikrai reikejo .... nes siandiena iki 11.30
pragulejau et pati nustebai kaip cia mane kleckis nepakele...

Janke, wub.gif juk draugus pasirenkam, kad su jais butume, o ne kad aukletume. AS uz pinigelius....

Vaivux, tikiu, kad saldesiu upese sirdele maudes:) ir su kiekviena diena vis labiau ir labiau wub.gif

pas mus tai VISKAS TETE.. TE favoritas namuose:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wlaimaw: 25 balandžio 2013 - 11:48
Panos biggrin.gif aš irgi už pinigėlius, nes ir patys prašėm biggrin.gif bet čia tikrai turi būti dovana! čia brolio vestuvės smile.gif o jo šeimą pažįstu kaip nuluptą, o dar ir ne lt gyvena wink.gif dėl to noriu tokio labai asmeniško kažko, su prisiminimu...bandžiau klausti ko nori, tai sakė loterijos bilietuko su milijonu biggrin.gif bus ten kas tų pinigų pridovanoja...
Atsakyti
QUOTE(Janke @ 2013 04 25, 09:14)
Tauriukui sveikatos!!! Kur sušalot?

Ačiū, nu niekur rodos nesušalėm,kiekvieną dieną miegodavom lauke po du kartus, bet šiltai viskas būdavo ir neperpūtė, o še tau doh.gif nu bet ačiū D, kad jau viskas normoje ir temp. nekyla, kol augo Saulė viena nesam sirgę, o va mažylis viską turi pergyventi su kaupu nuo sesės, nes ta visokių bacilų parneša ir darželio, tikiuos, kad tokiais pasirgimais T nuo mažens stiprinasi imunitetas ir kai pradės eiti į daržiuką nesirgs tiek kiek sesė smile.gif

QUOTE(vai2lia @ 2013 04 25, 09:18)

Oi superinis tavo avataras thumbup.gif mini filmukas lotuliukas.gif
Smagu, kad bent retą kartą pasirodai 4u.gif

QUOTE(Vaivux @ 2013 04 25, 09:35)

Su perliuku dar vienu 4u.gif ir pačiu nuostabiausiu ištartu žodeliu mama wub.gif

QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 25, 11:33)
Aš tai suvargusi dabar su krikštynom.. Kažkaip nelabai sekasi, vis suveikia zapadlo dėsnis, kaži kas čia gausis  g.gif

Kas nutiko??? Kas nesekas? Aš nelabai ką ir planuoju dar, bet jau reiks kažkada, svarbu rūbai jau rezervuoti tiek Taurui, tiek Saulei smile.gif

QUOTE(Sciurus Vulgaris @ 2013 04 25, 11:59)
tiesa, maximoj radau puodeliu kavos vienkartiniu kaip kavinej, brangoki, bet desimt paciupau

Gera mintis puodeliai tokie thumbup.gif

QUOTE(Wlaimaw @ 2013 04 25, 12:39)
pas mus tai VISKAS TETE.. TE  favoritas namuose:)))

Pas mus tetukas Saulei favoritas ir jei tik kažką sudrausminu, jin mane gasdina, kad tetei pasakys viską biggrin.gif
Atsakyti
ŽAVUOLĮ DOMINYKĄ SVEIKINAM SU MĖNESIADIENIU wub.gif
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 25, 12:24)
o kas Chardoonay nesiseka planuot?

QUOTE(amellija @ 2013 04 25, 15:57)

Kas nutiko??? Kas nesekas? Aš nelabai ką ir planuoju dar, bet jau reiks kažkada, svarbu rūbai jau rezervuoti tiek Taurui, tiek Saulei  smile.gif

Pradžia buvo su Smaku. Uošvė užsakė, liuks, bet kažko nuojauta keista. Pasiskambinu, pasirodo ji rūsio menę užsakė, o aš noriu tos banketinės, dar laisva tai perrašo man tą salę. Laiminga visa, o ant rytojaus skambina "žinokit nori užsakyt banketą 70-čiai žmonių, tai mes negalim duot jums tos salės". Apakau, nebežinojau net ką sakyt blink.gif Persiutusi kokias tris dienas vaikščiojau bash.gif Užsisakėm Pušelėj, tai vėl liuks. Galvojom kokią muzikytę užsisakyt, anyta siūlo Jampolskį su Irūna, pasiskambinu agentams - 5000 už valandos pasirodymą, niu ačiuka sakau lotuliukas.gif Tada šovė išganinga mintis - Virgis Valuntonis (jis vestuves mūsų vedė) bigsmile.gif Parašau, gaunu atsakymą "prieš dvi dienas mane vestuvėms užsakė" gun_bandana.gif bash.gif bash.gif Tai ar ne zapadlo? umn.gif
Atsakyti
Labukas,

Sveikinimai sukaktuvininkams 4u.gif

QUOTE(Janke @ 2013 04 25, 08:14)

Aš irgi tik už pinigus, juo labiau, kad užsienyje gyvena, sunku bus nusigabenti tas dovanas, nebent su mašina grįš.
Atsakyti
QUOTE(Janke @ 2013 04 25, 09:15)
iš principo dovaną dovanosiu, nes nemoka jie taupyti biggrin.gif išleis bele kam, noriu, kad turėtų ką prisiminimui...Dėl to ir klausiu patarimo...

aš vyro sesei pirkau 12 vnt gražių kokybiškų šampano taurių
Atsakyti
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 25, 12:24)
Janke-as tik uz pinigus zinau kad pinigai slidus dalykas,bet nieko ner pakeiciamo uz juos.nes mes irgi gavom paveluota dovana na vieni engalejo atvykti i vestuves,tai ka as zinau doh.gif pietu servisa kurio tikrai gyvenime nepanaudosiu nes isvis en mano skonio ir stovi pas uosvene sklepe..  biski vestuviu uzderejo pas jus kaip faina  mes irgi geguze eisim

man pacios mieliausios is vestuviu (nors dauguma dovanojo pinigeliais, bet nemegstu ir pati stengiuos nedovanot tiesiog vokiuku, tai daug kas dovanojo originaliai supakuotus ar pan.) bet keletas sveciu padovanojo prie pinigeliu mielas smulkmenytes, pvz. tosta sakydami ar pan. tai man jos pacios mieliausios ir namuose primena vis apie TA diena.

QUOTE(Wlaimaw @ 2013 04 25, 12:39)
Voveriuk, nu tavo kavutes tikrai reikejo .... nes siandiena iki 11.30
pragulejau et pati nustebai kaip cia mane kleckis nepakele...

tau jau vienas puodukas atidetas. prasau, ka toliau i eile rasyt tongue.gif

QUOTE(Janke @ 2013 04 25, 14:19)
Panos biggrin.gif aš irgi už pinigėlius, nes ir patys prašėm biggrin.gif bet čia tikrai turi būti dovana! čia brolio vestuvės smile.gif o jo šeimą pažįstu kaip  nuluptą, o dar ir ne lt gyvena wink.gif dėl to noriu tokio labai asmeniško kažko, su prisiminimu...bandžiau klausti ko nori, tai sakė loterijos bilietuko su milijonu biggrin.gif bus ten kas tų pinigų pridovanoja...

janke, turiu keleta minciu. mes si menesi keleta ispudzio dovanu dovanojom. duok zinoti, jei dar nesugalvojot. brukstelesiu.

tiesa, mes matyt senstam, vestuviu siemet ne vienu verysad.gif bet uz tai is krikstynu ir vaiku gimtadieniu sunkiai islendam thumbup.gif

QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 25, 16:17)
Pradžia buvo su Smaku. Uošvė užsakė, liuks, bet kažko nuojauta keista. Pasiskambinu, pasirodo ji rūsio menę užsakė, o aš noriu tos banketinės, dar laisva tai perrašo man tą salę. Laiminga visa, o ant rytojaus skambina "žinokit nori užsakyt banketą 70-čiai žmonių, tai mes negalim duot jums tos salės". Tai ar ne zapadlo? umn.gif

kazkokios cia aukstesnes jegos jus veikia g.gif
o pusele tai geris, kaip tau jau sakiau, musu vestuves ten buvo ir dar keleta baliu ten esam tureje po to.

p.s. smagu buvo keleta seniai matytu mamuku pamatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sciurus Vulgaris @ 2013 04 25, 19:09)
* janke, turiu keleta minciu. mes si menesi keleta ispudzio dovanu dovanojom. duok zinoti, jei dar nesugalvojot. brukstelesiu.

tiesa, mes matyt senstam, vestuviu siemet ne vienu  verysad.gif bet uz tai is krikstynu ir vaiku gimtadieniu sunkiai islendam  thumbup.gif
** kazkokios cia aukstesnes jegos jus veikia  g.gif
o pusele tai geris, kaip tau jau sakiau, musu vestuves ten buvo ir dar keleta baliu ten esam tureje po to.

*** p.s. smagu buvo keleta seniai matytu mamuku pamatyti  wub.gif

* turim ir mes vienas vestuves, parašyk tas idėjas ir man smile.gif
** nu konkrečiai.. unsure.gif Smagu man, kad geri atsiliepimai iš pažįstamo žmogaus thumbup.gif
*** Ir man buvo smagu pasimatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
voveriuk, parašyk parašyk smile.gif
2in1, šiais laikas dovanas ne taip sunku ir parsivežt - susidedi į mikriuką ir po keletos dienų jau ten wink.gif
Chardonnay, viskas bus puiku!!
Atsakyti
QUOTE(Sciurus Vulgaris @ 2013 04 25, 18:09)
man pacios mieliausios is vestuviu (nors dauguma dovanojo pinigeliais, bet nemegstu ir pati stengiuos nedovanot tiesiog vokiuku, tai daug kas dovanojo originaliai supakuotus ar pan.) bet keletas sveciu padovanojo prie pinigeliu mielas smulkmenytes, pvz. tosta sakydami ar pan. tai man jos pacios mieliausios ir namuose primena vis apie TA diena.
tau jau vienas puodukas atidetas. prasau, ka toliau i eile rasyt tongue.gif
janke, turiu keleta minciu. mes si menesi keleta ispudzio dovanu dovanojom. duok zinoti, jei dar nesugalvojot. brukstelesiu.

tikiu,kad smagu gauti smulkmenele kuri sirdi malonina,bet jei padovanoja "ne i tema"tai...geriau nereikia doh.gif lotuliukas.gif bet matyt kiekvienas suprantam skirtingai.
janke-gal is ju nuotraukos nutapyta ju paveiksla,arba isgraviruoti kokia vaza wub.gif
Chardoonay,viskas bus puikiai tik isivaizduoju kiek streso apturejai kai pasake kad uzsakys kitiems doh.gif va ka reiskia siais laikais pinigeliai,kur daugiau ten ir ciumpa,gerai kad iskart pranese dar turejot laika iskart kitur susirasti 4u.gif puselej daug geru atsiliepimu girdejau,ir patys ten butume sakesi jei nebutume smake gave 4u.gif
aciu uz sveikinimus maziukui 4u.gif
Amellija-sustipres T ir nebepuls jokios ligos mirksiukas.gif
mes kaip kas menesiuka paminejom,tik musu jau grazuolis sendien ikiso rankyte i pyraga ir norejo pzsiziuret kas cia per skanumynas blush2.gif buvo smagu jam kaip dega zvakute wub.gif
sendien tvarkiau spinta,jis salia zaidzia ant zemes,as nuejau kazko iki virtuves ateinu ziuriu ner vaiko,ne nu geras galvoju juk buvo ant zemes,pasiziuriu ogi jis nuropojes i spinta,ir sedi laimingas zaisdamas su balionu lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi geras vaizdelis buvo ax.gif
geru sapneliu,ramaus poilsio thumbup.gif
Atsakyti