Laba
Astta, sveika sugrizus
Berniukams balioniukai
Vaidule,prajuokinai
Taurui- sveikatos
Kas cia dar- mazoji lauke miega, namie ramybe megaujuosi, nes kai nemiega- visai mano rankinuke patapusi ,kol brolis negrizta, o tada prasideda siutimai, vis daugiau savarankiskai vaiksto ir nepamirsta sau paploti, kad yra saunuole
ACIU uz sveikinimus mano dickiukui(nors sirdyje vis dar nesitiki akd jau tiek,vis dar mazas kruopiukas gulintis ant savo uzkloto )ech..susutok traukiny......
na Vai2lia tai isdykus mergyte-koki avatar uzsidejus saunuolis M kad viska daro ir su kaupu o kas jus siunte ten ar patys norejot?
Janke-as tik uz pinigus zinau kad pinigai slidus dalykas,bet nieko ner pakeiciamo uz juos.nes mes irgi gavom paveluota dovana na vieni engalejo atvykti i vestuves,tai ka as zinau pietu servisa kurio tikrai gyvenime nepanaudosiu nes isvis en mano skonio ir stovi pas uosvene sklepe.. biski vestuviu uzderejo pas jus kaip faina mes irgi geguze eisim
uz toooki grazu nepakartojama zodeli Vaivux
Astta sveika pargrizus laukiam pavasario is ten ir pas mus
o kas Chardoonay nesiseka planuot?
na Vai2lia tai isdykus mergyte-koki avatar uzsidejus saunuolis M kad viska daro ir su kaupu o kas jus siunte ten ar patys norejot?
Janke-as tik uz pinigus zinau kad pinigai slidus dalykas,bet nieko ner pakeiciamo uz juos.nes mes irgi gavom paveluota dovana na vieni engalejo atvykti i vestuves,tai ka as zinau pietu servisa kurio tikrai gyvenime nepanaudosiu nes isvis en mano skonio ir stovi pas uosvene sklepe.. biski vestuviu uzderejo pas jus kaip faina mes irgi geguze eisim
uz toooki grazu nepakartojama zodeli Vaivux
Astta sveika pargrizus laukiam pavasario is ten ir pas mus
Labukas mamaites
sveikinam vakar dienos svenciancius:) DOMA
Sveikinam su vis didesniaias skaiciukais ZYGIMANTA IR DOMINYKA
Gaila, kad su skirtingais ratais buvom:) tai net nebuvo progos persimesti keliais zodeliais. TAi sveciuose laukiam:)
Elziuke saunuolyte:)))) prajuokino
Amelija, nu jus ir sekioja tos ligos.
Dalg
Voveriuk, nu tavo kavutes tikrai reikejo .... nes siandiena iki 11.30
pragulejau et pati nustebai kaip cia mane kleckis nepakele...
Janke, juk draugus pasirenkam, kad su jais butume, o ne kad aukletume. AS uz pinigelius....
Vaivux, tikiu, kad saldesiu upese sirdele maudes:) ir su kiekviena diena vis labiau ir labiau
pas mus tai VISKAS TETE.. TE favoritas namuose:)))
sveikinam vakar dienos svenciancius:) DOMA
Sveikinam su vis didesniaias skaiciukais ZYGIMANTA IR DOMINYKA
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 24, 09:50)
Wlaimaw-smagu vakar buvo susipypint,o tas prieki vairuotojas jauciu supyko ant manes nes galvojo kad jam pypinu tipo vaziuok greiciau tai kai myne pedala ir nuleke greiciausiai
Gaila, kad su skirtingais ratais buvom:) tai net nebuvo progos persimesti keliais zodeliais. TAi sveciuose laukiam:)
Elziuke saunuolyte:)))) prajuokino
Amelija, nu jus ir sekioja tos ligos.
Dalg
Janke, juk draugus pasirenkam, kad su jais butume, o ne kad aukletume. AS uz pinigelius....
Vaivux, tikiu, kad saldesiu upese sirdele maudes:) ir su kiekviena diena vis labiau ir labiau
Panos aš irgi už pinigėlius, nes ir patys prašėm bet čia tikrai turi būti dovana! čia brolio vestuvės o jo šeimą pažįstu kaip nuluptą, o dar ir ne lt gyvena dėl to noriu tokio labai asmeniško kažko, su prisiminimu...bandžiau klausti ko nori, tai sakė loterijos bilietuko su milijonu bus ten kas tų pinigų pridovanoja...
QUOTE(Janke @ 2013 04 25, 09:14)
Tauriukui sveikatos!!! Kur sušalot?
Ačiū, nu niekur rodos nesušalėm,kiekvieną dieną miegodavom lauke po du kartus, bet šiltai viskas būdavo ir neperpūtė, o še tau nu bet ačiū D, kad jau viskas normoje ir temp. nekyla, kol augo Saulė viena nesam sirgę, o va mažylis viską turi pergyventi su kaupu nuo sesės, nes ta visokių bacilų parneša ir darželio, tikiuos, kad tokiais pasirgimais T nuo mažens stiprinasi imunitetas ir kai pradės eiti į daržiuką nesirgs tiek kiek sesė
QUOTE(vai2lia @ 2013 04 25, 09:18)
Oi superinis tavo avataras mini filmukas
Smagu, kad bent retą kartą pasirodai
QUOTE(Vaivux @ 2013 04 25, 09:35)
Su perliuku dar vienu ir pačiu nuostabiausiu ištartu žodeliu mama
QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 25, 11:33)
Aš tai suvargusi dabar su krikštynom.. Kažkaip nelabai sekasi, vis suveikia zapadlo dėsnis, kaži kas čia gausis
Kas nutiko??? Kas nesekas? Aš nelabai ką ir planuoju dar, bet jau reiks kažkada, svarbu rūbai jau rezervuoti tiek Taurui, tiek Saulei
QUOTE(Sciurus Vulgaris @ 2013 04 25, 11:59)
tiesa, maximoj radau puodeliu kavos vienkartiniu kaip kavinej, brangoki, bet desimt paciupau
Gera mintis puodeliai tokie
QUOTE(Wlaimaw @ 2013 04 25, 12:39)
Pas mus tetukas Saulei favoritas ir jei tik kažką sudrausminu, jin mane gasdina, kad tetei pasakys viską
ŽAVUOLĮ DOMINYKĄ SVEIKINAM SU MĖNESIADIENIU
Kas nutiko??? Kas nesekas? Aš nelabai ką ir planuoju dar, bet jau reiks kažkada, svarbu rūbai jau rezervuoti tiek Taurui, tiek Saulei
Pradžia buvo su Smaku. Uošvė užsakė, liuks, bet kažko nuojauta keista. Pasiskambinu, pasirodo ji rūsio menę užsakė, o aš noriu tos banketinės, dar laisva tai perrašo man tą salę. Laiminga visa, o ant rytojaus skambina "žinokit nori užsakyt banketą 70-čiai žmonių, tai mes negalim duot jums tos salės". Apakau, nebežinojau net ką sakyt Persiutusi kokias tris dienas vaikščiojau Užsisakėm Pušelėj, tai vėl liuks. Galvojom kokią muzikytę užsisakyt, anyta siūlo Jampolskį su Irūna, pasiskambinu agentams - 5000 už valandos pasirodymą, niu ačiuka sakau Tada šovė išganinga mintis - Virgis Valuntonis (jis vestuves mūsų vedė) Parašau, gaunu atsakymą "prieš dvi dienas mane vestuvėms užsakė" Tai ar ne zapadlo?
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 25, 12:24)
QUOTE(amellija @ 2013 04 25, 15:57)
Pradžia buvo su Smaku. Uošvė užsakė, liuks, bet kažko nuojauta keista. Pasiskambinu, pasirodo ji rūsio menę užsakė, o aš noriu tos banketinės, dar laisva tai perrašo man tą salę. Laiminga visa, o ant rytojaus skambina "žinokit nori užsakyt banketą 70-čiai žmonių, tai mes negalim duot jums tos salės". Apakau, nebežinojau net ką sakyt Persiutusi kokias tris dienas vaikščiojau Užsisakėm Pušelėj, tai vėl liuks. Galvojom kokią muzikytę užsisakyt, anyta siūlo Jampolskį su Irūna, pasiskambinu agentams - 5000 už valandos pasirodymą, niu ačiuka sakau Tada šovė išganinga mintis - Virgis Valuntonis (jis vestuves mūsų vedė) Parašau, gaunu atsakymą "prieš dvi dienas mane vestuvėms užsakė" Tai ar ne zapadlo?
Labukas,
Sveikinimai sukaktuvininkams
Aš irgi tik už pinigus, juo labiau, kad užsienyje gyvena, sunku bus nusigabenti tas dovanas, nebent su mašina grįš.
Sveikinimai sukaktuvininkams
QUOTE(Janke @ 2013 04 25, 08:14)
Aš irgi tik už pinigus, juo labiau, kad užsienyje gyvena, sunku bus nusigabenti tas dovanas, nebent su mašina grįš.
QUOTE(Janke @ 2013 04 25, 09:15)
iš principo dovaną dovanosiu, nes nemoka jie taupyti išleis bele kam, noriu, kad turėtų ką prisiminimui...Dėl to ir klausiu patarimo...
aš vyro sesei pirkau 12 vnt gražių kokybiškų šampano taurių
QUOTE(*sauluciuke* @ 2013 04 25, 12:24)
man pacios mieliausios is vestuviu (nors dauguma dovanojo pinigeliais, bet nemegstu ir pati stengiuos nedovanot tiesiog vokiuku, tai daug kas dovanojo originaliai supakuotus ar pan.) bet keletas sveciu padovanojo prie pinigeliu mielas smulkmenytes, pvz. tosta sakydami ar pan. tai man jos pacios mieliausios ir namuose primena vis apie TA diena.
QUOTE(Wlaimaw @ 2013 04 25, 12:39)
tau jau vienas puodukas atidetas. prasau, ka toliau i eile rasyt
QUOTE(Janke @ 2013 04 25, 14:19)
Panos aš irgi už pinigėlius, nes ir patys prašėm bet čia tikrai turi būti dovana! čia brolio vestuvės o jo šeimą pažįstu kaip nuluptą, o dar ir ne lt gyvena dėl to noriu tokio labai asmeniško kažko, su prisiminimu...bandžiau klausti ko nori, tai sakė loterijos bilietuko su milijonu bus ten kas tų pinigų pridovanoja...
janke, turiu keleta minciu. mes si menesi keleta ispudzio dovanu dovanojom. duok zinoti, jei dar nesugalvojot. brukstelesiu.
tiesa, mes matyt senstam, vestuviu siemet ne vienu bet uz tai is krikstynu ir vaiku gimtadieniu sunkiai islendam
QUOTE(Chardonnay @ 2013 04 25, 16:17)
Pradžia buvo su Smaku. Uošvė užsakė, liuks, bet kažko nuojauta keista. Pasiskambinu, pasirodo ji rūsio menę užsakė, o aš noriu tos banketinės, dar laisva tai perrašo man tą salę. Laiminga visa, o ant rytojaus skambina "žinokit nori užsakyt banketą 70-čiai žmonių, tai mes negalim duot jums tos salės". Tai ar ne zapadlo?
kazkokios cia aukstesnes jegos jus veikia
o pusele tai geris, kaip tau jau sakiau, musu vestuves ten buvo ir dar keleta baliu ten esam tureje po to.
p.s. smagu buvo keleta seniai matytu mamuku pamatyti
QUOTE(Sciurus Vulgaris @ 2013 04 25, 19:09)
* janke, turiu keleta minciu. mes si menesi keleta ispudzio dovanu dovanojom. duok zinoti, jei dar nesugalvojot. brukstelesiu.
tiesa, mes matyt senstam, vestuviu siemet ne vienu bet uz tai is krikstynu ir vaiku gimtadieniu sunkiai islendam
** kazkokios cia aukstesnes jegos jus veikia
o pusele tai geris, kaip tau jau sakiau, musu vestuves ten buvo ir dar keleta baliu ten esam tureje po to.
*** p.s. smagu buvo keleta seniai matytu mamuku pamatyti
** kazkokios cia aukstesnes jegos jus veikia
*** p.s. smagu buvo keleta seniai matytu mamuku pamatyti
* turim ir mes vienas vestuves, parašyk tas idėjas ir man
** nu konkrečiai.. Smagu man, kad geri atsiliepimai iš pažįstamo žmogaus
*** Ir man buvo smagu pasimatyt
voveriuk, parašyk parašyk
2in1, šiais laikas dovanas ne taip sunku ir parsivežt - susidedi į mikriuką ir po keletos dienų jau ten
Chardonnay, viskas bus puiku!!
2in1, šiais laikas dovanas ne taip sunku ir parsivežt - susidedi į mikriuką ir po keletos dienų jau ten
Chardonnay, viskas bus puiku!!
QUOTE(Sciurus Vulgaris @ 2013 04 25, 18:09)
man pacios mieliausios is vestuviu (nors dauguma dovanojo pinigeliais, bet nemegstu ir pati stengiuos nedovanot tiesiog vokiuku, tai daug kas dovanojo originaliai supakuotus ar pan.) bet keletas sveciu padovanojo prie pinigeliu mielas smulkmenytes, pvz. tosta sakydami ar pan. tai man jos pacios mieliausios ir namuose primena vis apie TA diena.
janke, turiu keleta minciu. mes si menesi keleta ispudzio dovanu dovanojom. duok zinoti, jei dar nesugalvojot. brukstelesiu.
tikiu,kad smagu gauti smulkmenele kuri sirdi malonina,bet jei padovanoja "ne i tema"tai...geriau nereikia bet matyt kiekvienas suprantam skirtingai.
janke-gal is ju nuotraukos nutapyta ju paveiksla,arba isgraviruoti kokia vaza
Chardoonay,viskas bus puikiai tik isivaizduoju kiek streso apturejai kai pasake kad uzsakys kitiems va ka reiskia siais laikais pinigeliai,kur daugiau ten ir ciumpa,gerai kad iskart pranese dar turejot laika iskart kitur susirasti puselej daug geru atsiliepimu girdejau,ir patys ten butume sakesi jei nebutume smake gave
aciu uz sveikinimus maziukui
Amellija-sustipres T ir nebepuls jokios ligos
mes kaip kas menesiuka paminejom,tik musu jau grazuolis sendien ikiso rankyte i pyraga ir norejo pzsiziuret kas cia per skanumynas buvo smagu jam kaip dega zvakute
sendien tvarkiau spinta,jis salia zaidzia ant zemes,as nuejau kazko iki virtuves ateinu ziuriu ner vaiko,ne nu geras galvoju juk buvo ant zemes,pasiziuriu ogi jis nuropojes i spinta,ir sedi laimingas zaisdamas su balionu oi geras vaizdelis buvo
geru sapneliu,ramaus poilsio