ačiū už sveikinimus mano dičkei... pagaminome šiandien pyragą ta proga, o šiaip pas mus viršuje lenda trys dantukai kartu, net įtrukimai tokie matosi...
vaikščioti dar nevaikštom, labai nori bet labai saugosi, jei tik nepasiekia tuoj ant žemės ir ropoja...
savaitgalį buvome sode tai irgi šašlyku valgėm
o šiaip mano tėvelis žvejys nerealus, parvežė krūvas strimėlių , prigaudė nuo Palangos tilto primarinavo ir išrūkė nu skonis... tai negalėjau atsivalgyt ..
QUOTE(Laimiečka @ 2013 04 22, 22:14)
Jusu krikstukui
Sveikos,
aha kazkaip nebera daug laiko cia beapsilankyti. Kai orai visai atsils, manau visai retai beuzsuksim, nes daugiau laiko leisim lauke.
Gerai, kad lietus siandien palijo, nes jau net gydytoja sake, kad kietuju daleliu Siauliuose virsyta norma. Dabar gal bus geresnis oras
Olivuiją su paskutiniuoju mėniasiadieniu
Laimiečkos Ignutį, Sauluciukes Domuką su krikštu
Amilytę su pasveikimu
Amellija - tik neįsisirkite . Orai gerėti žada (05.01d. rodo temp. 23 ), tai tikiu šiluma neleis sirgti .
Gabijai šeštadienį nosis irgi stipriai bėgo, bet Umcalor padaviau, tai jau ir baigėsi viskas
Galvoju jau tuoj "Mažasis Šiaulietis", o mes kvietimo į šventę taip ir negavome Turbūt jau ir nebegausime Kiba reiks skambinti į civ.metrikacijos skyrių ir klausti, kodėl mus pamiršo
Laimiečkos Ignutį, Sauluciukes Domuką su krikštu
Amilytę su pasveikimu
Amellija - tik neįsisirkite . Orai gerėti žada (05.01d. rodo temp. 23 ), tai tikiu šiluma neleis sirgti .
Gabijai šeštadienį nosis irgi stipriai bėgo, bet Umcalor padaviau, tai jau ir baigėsi viskas
Galvoju jau tuoj "Mažasis Šiaulietis", o mes kvietimo į šventę taip ir negavome Turbūt jau ir nebegausime Kiba reiks skambinti į civ.metrikacijos skyrių ir klausti, kodėl mus pamiršo
labas rytas
Olivyte su vakarykste svente
vis paskaitau,bet nebeparasau amelija kiek uz salmuka mokejai?manasis su kakta gumbuota ir vaiksto,visai nesisaugo,as visur is paskos ypac jei ko supyksta,tai tiesiu taikymu nuo pakylos ir bum
o siaip gyvenam neblogai
Olivyte su vakarykste svente
vis paskaitau,bet nebeparasau amelija kiek uz salmuka mokejai?manasis su kakta gumbuota ir vaiksto,visai nesisaugo,as visur is paskos ypac jei ko supyksta,tai tiesiu taikymu nuo pakylos ir bum
o siaip gyvenam neblogai
Laba
Olivijai balionas- uz menesiukus
Manoji irgi guzuota, bet vis maziau, vis lakstau is paskos....
Labai noreciau susimatymo sia ar kita savaite
Olivijai balionas- uz menesiukus
Manoji irgi guzuota, bet vis maziau, vis lakstau is paskos....
Labai noreciau susimatymo sia ar kita savaite
labas rytas.saule atsirado bet vejas nieko..miegojom gerai,ant pilvo pramiegojo zuikis nebeverciau ant nugarytes ar ant soniuko leidau ramiai meigot
jeetus skaitau ir pagalvojau katik atrodo tie maziukai gulejo bande verstis o dabar kiek daug lakstanciu-sportuojanciu ammyciu saunuoliai vaikiukai ir visiems uz bumbtelejimus tikiuos kad amellija pasiteisins T salmiukas ir nebeklius galvytei skaudus kritimai. mes irgi jau ropojam kaip reikalas jei netyngi,o kaip juokingai atsiseda ir viena koja pasikisa po uzpakaliu ir kaip sakau patogu...ir daug "kalba"tiek kad iskart reik keisti seilinuka ar kaklaskare.nes bega bega...o kartais taip atrodo is sirdies vaikas pasakoja,ypac kai tete grizta is darbo
smagu kad jau isbego visos ligos is Amiliuko ir uz nuovargi as irgi 1dieini pravaiksciojau 3val su vezimu tai irgi galvojau kad koju nebejausiu geda-beda..
Wlaimaw-smagu vakar buvo susipypint,o tas prieki vairuotojas jauciu supyko ant manes nes galvojo kad jam pypinu tipo vaziuok greiciau tai kai myne pedala ir nuleke greiciausiai
grazipos sauletos dieneles!!!kai taip nuo ryto sviecia iskart pagalvoju kaip faina butu kava gerti kokioj terasoj kai girdis pauksteliu ciulbesys,balkone ne taip vistiek...noriu i kaimuka,kada galesiu jau knaisiotis po gelynus,darziukus
jeetus skaitau ir pagalvojau katik atrodo tie maziukai gulejo bande verstis o dabar kiek daug lakstanciu-sportuojanciu ammyciu saunuoliai vaikiukai ir visiems uz bumbtelejimus tikiuos kad amellija pasiteisins T salmiukas ir nebeklius galvytei skaudus kritimai. mes irgi jau ropojam kaip reikalas jei netyngi,o kaip juokingai atsiseda ir viena koja pasikisa po uzpakaliu ir kaip sakau patogu...ir daug "kalba"tiek kad iskart reik keisti seilinuka ar kaklaskare.nes bega bega...o kartais taip atrodo is sirdies vaikas pasakoja,ypac kai tete grizta is darbo
smagu kad jau isbego visos ligos is Amiliuko ir uz nuovargi as irgi 1dieini pravaiksciojau 3val su vezimu tai irgi galvojau kad koju nebejausiu geda-beda..
Wlaimaw-smagu vakar buvo susipypint,o tas prieki vairuotojas jauciu supyko ant manes nes galvojo kad jam pypinu tipo vaziuok greiciau tai kai myne pedala ir nuleke greiciausiai
grazipos sauletos dieneles!!!kai taip nuo ryto sviecia iskart pagalvoju kaip faina butu kava gerti kokioj terasoj kai girdis pauksteliu ciulbesys,balkone ne taip vistiek...noriu i kaimuka,kada galesiu jau knaisiotis po gelynus,darziukus
QUOTE(Vaivux @ 2013 04 24, 02:45)
hm... ir as pasigedau... reik pasidomauti.... ar kas nors gavot?
Labas
Aš irgi negavau kvietimo į "Mažojo šiauliečio" šventę.
Tai, panos, darom susitikimą šią savaitę galėjom šiandien suorganizuot, nes saulėta...kažin kaip kitos dienos?\
Sauluciuke, manasis jau seniai miega ant pilov, geriausia poza.
Aš irgi negavau kvietimo į "Mažojo šiauliečio" šventę.
Tai, panos, darom susitikimą šią savaitę galėjom šiandien suorganizuot, nes saulėta...kažin kaip kitos dienos?\
Sauluciuke, manasis jau seniai miega ant pilov, geriausia poza.
Vėjas šiandien ir visą savaitę stiprus bus
Bet va kitą savaitę orai turėtų pagerėti
Nervina tas vėjas . Būtų geras oras, bet va kai užeina gūsis, tai
Man irgi lb norėtųsi pasimeet'int
Bet va kitą savaitę orai turėtų pagerėti
Nervina tas vėjas . Būtų geras oras, bet va kai užeina gūsis, tai
Man irgi lb norėtųsi pasimeet'int
Sveikos gyvos,
Susimatyti ir aš labai norėčiau Bet būtų gerai kitą savaitę, nes ji jau suplanuota
Amellija, reikėtų su mano Adomuku Tauriukui susitikt, tai gal išmokyti gražiai kristi Nes jis vos tik pajunta kad nebeišsilaikys, tai labai gražiai ant rūriuko atsisėda. Ir šiaip labai atsargiai vaikšto nebet su broliu palenktyniaut sumąsto va tada tai jau nekas
Jau visos kaip žiūriu šašlų sezonus atidarinėjat, o mes vis dar neprisiruošiam
dabar sėdžiu ir mąstau meniu Augusto gimtadieniui. Nu kažkoks totalus košmaras, nes minčių nulis Ir ką tiem vaikams padaryt, kad jie nors kiek pavalgytų Nei karto dar neteko tokio dalyko daryt, tai net neįsivaizduoju
Susimatyti ir aš labai norėčiau Bet būtų gerai kitą savaitę, nes ji jau suplanuota
Amellija, reikėtų su mano Adomuku Tauriukui susitikt, tai gal išmokyti gražiai kristi Nes jis vos tik pajunta kad nebeišsilaikys, tai labai gražiai ant rūriuko atsisėda. Ir šiaip labai atsargiai vaikšto nebet su broliu palenktyniaut sumąsto va tada tai jau nekas
dabar sėdžiu ir mąstau meniu Augusto gimtadieniui. Nu kažkoks totalus košmaras, nes minčių nulis Ir ką tiem vaikams padaryt, kad jie nors kiek pavalgytų Nei karto dar neteko tokio dalyko daryt, tai net neįsivaizduoju
QUOTE(Susena @ 2013 04 24, 11:14)
Sveikos gyvos,
kur svesit augustuko gimsiuka?
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 04 24, 10:39)
kur svesit augustuko gimsiuka?
Kuku zuikiuose