Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2013 04 11, 01:03)
MTSA siuvinejama ant 28ct lino vienu siulu per viena tiek pusiniai, tiek pilni. Tada graziausiai matosi tiek pusiniai, tiek pilni kryziukai. Kamikadzes siuvineja and 32ct. Kitokiu nemaciau kad nors vienas butu grazus. Jei dar ne velu, pasiimk normalu lina. Cia neveikia principas, kad smulkiau yra graziau. Visi graziausi jos dizainai siuvineti ant 28ct (arba 11 siulu i coli)

supratau ,nors dar nebandžiau 28 ,bet bus proga pamėgint ,ačiū 4u.gif o smulkiai ,ne kad gražiau ,o tiesiog vargas didesnis biggrin.gif
Atsakyti
Zeruti, dezute liuksiska 4u.gif
Sobieskos atvirukas ir puikus wub.gif , bet geles smirda schmoll.gif
Uz procesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 11, 10:12)
bet as toki nusipirkau ir jis pas amne kazkoks skystokas g.gif

bandyk evenweave tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 04 11, 11:43)
bet geles smirda schmoll.gif

tos dekoratyvinės gražios, kai pilnesnis žiedas ,bet kvapas .. biggrin.gif jos man gerulės ,nes mano mylima prosenelė jas augino wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 balandžio 2013 - 09:46
Dvi- ačiū labai už gerą paprotinimą. Šitą paaiškinimą reiktų ir į patarimų temą įkelt 4u.gif
Svajoju ir aš MTSA ką pasisiuvinėt (turiu porą favoritų), bet būčiau ir aš kliurkų pridirbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 11, 09:17)
Štai dar visai mažas mano procesiukas ... 4u.gif Lėtokai judu į priekį nes mažylis nelabai leidžia pasiuvinėti.

lotuliukas.gif 2013-04-10 buvo tiek dabar 2012-04-11 yra tiek g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 11, 09:35)
o koks linas yra geras? blush2.gif  4u.gif

Daug lino yra gero, bet geriausias yra tas, ant kurio graziausiai gaunasi biggrin.gif As liepiau pasiimti normalu lina, t.y. nei per smulku, nei per stambu, o toki, koks reikalingas pagal siuvinejama dizaina, o Zweigart, Permin, DMC, prancuziskas ar dar koks nors yra jau pasirinkimo reikalas.
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 11, 10:12)
bet as toki nusipirkau ir jis pas amne kazkoks skystokas g.gif

Nebutinai linas turi buti labai tankus. Be to skystumas priklauso ir nuo lino rusies, ir nuo ct. Belfastas maziau skystas, Cashel skystesnis, bet jie abu labai geri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 11 balandžio 2013 - 12:37
Dvi albume įsižiūrėjau, kad ji mano dičkio pirmosios mokytojos antrininkė ir dar bendravardė bigsmile.gif Ir dar siuvinėtų darbų kiekio rekordininkė first.gif
Atsakyti
pabaiktukas ax.gif

user posted image

Atsakyti
Skirtuko spalva su darbeliu lb dera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 11, 14:00)
pabaiktukas ax.gif

va cia suprantu zmogus naktim nemiegantis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 11, 15:05)
Skirtuko spalva su darbeliu lb dera  smile.gif

4u.gif sukneles spalva turejo buti kaip skirtuko,tai keiciau,kad issiryskintu ax.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 11, 15:31)
va cia suprantu zmogus naktim nemiegantis thumbup.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif miegu,miegu,tik vakar prie bs reikejo pavakarot ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti