Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 04 10, 16:56)
thumbup.gif dar viena atsirado 4u.gif
cha,cha....o tai kas tada sake,kad nieko netruksta ir dadet nieko nereikia biggrin.gif

biggrin.gif va bendram kontekste žiūrint, va ir gražiai pakutis įsipaišytų...bet ir taip liux atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 10, 14:59)
doh.gif Siauliuse lotuliukas.gif tai mes su Averita tik dviese susitikt tegalim verysad.gif nebent visos Palangoj susibazuot biggrin.gif

Dag šiauluetė mirksiukas.gif

DMC 437 DAR NĖRA PIRKT doh.gif
Atsakyti
Zeruti thumbup.gif grozis,nugis dabar pasakok kaip darei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 10, 17:07)
Dag šiauluetė mirksiukas.gif

thumbup.gif greit visa kompanija bus 4u.gif

na parodau vidu,jei taip norit blush2.gif kazko netaip nuotrauka isikele blush2.gif visos pasukit galvas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 10, 16:07)

DMC 437 DAR NĖRA PIRKT doh.gif

tu cia apie interneta?ar apie mieste esancia parde?
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 10, 17:15)
na parodau vidu,jei taip norit blush2.gif kazko netaip nuotrauka isikele blush2.gif visos pasukit galvas lotuliukas.gif

pasukau... lotuliukas.gif o kuri spalva dezutes tikroji - pirmoj ar antroj foto? nes man antrojoj ji sviesesne atrodo g.gif bet vis tiek thumbup.gif paprasta ir dailu wub.gif primink, kuom klijavai medziagyte prie dezutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 10 balandžio 2013 - 16:24
QUOTE(zerutis @ 2013 04 10, 16:15)
thumbup.gif greit visa kompanija bus 4u.gif

nu liuks, ar padarei step by step?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 10 balandžio 2013 - 16:23
zerutis užmiršau pagirti thumbup.gif

o siūlų vėl per tris parduotuves ėjau, nes draugs skolinti baigės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 10, 17:22)
pasukau...  lotuliukas.gif o kuri spalva dezutes tikroji - pirmoj ar antroj foto? nes man antrojoj ji sviesesne atrodo  g.gif bet vis tiek  thumbup.gif paprasta ir dailu  wub.gif primink, kuom klijavai medziagyte prie dezutes  ax.gif

oi net nezinau katra tikroji g.gif medziagyte su piestukiniais kl.,o juostele su moment kristal kl. ax.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 10, 17:22)
nu liuks, ar padarei step by step?

blush2.gif viska man vaikas ikele,as dar neismokau ax.gif

aciu dar karteli visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 10, 16:56)
thumbup.gif dar viena atsirado 4u.gif

Esu aš čia jau seniai lotuliukas.gif Tik nedaug reiškiuosi, nes ne taip jau dažnai siuvinėju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 10, 17:43)
Esu aš čia jau seniai  lotuliukas.gif  Tik nedaug reiškiuosi, nes ne taip jau dažnai siuvinėju ax.gif

prispausim mes tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 10, 17:48)
prispausim mes tave lotuliukas.gif

Spauskit wub.gif
Jau užsikabliavau su tuo siuvinėjimu, rose fairy išsiuvinėjau ir išvažiavau studijuot į Bulgariją, ir čia nėra jokių rankdarbių parduotuvių doh.gif Jau net kartais sapnuoju kaip siuvinėju doh.gif bigsmile.gif Taaaip pasiilgau wub.gif
Atsakyti