Dūšia šiandien atsigavo , zeruti- puiki gėlytė, Debesėliai- nuostabūs darbai
QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 24, 11:54)
Mano seniai rodytas, neseniai įrėmitas (sorry už foto dydį, iš FBo keliant kitaip nemoku)
Gražus darbelis tik sutinku su merginom pasportas per didelis
QUOTE(zerutis @ 2013 04 24, 13:06)
parsiveziau savo ciuda,juda
Puikus darbelis ir įrėminimas puikus
Papildyta:
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 24, 16:39)
Ar galiu ir aš savo patirtimi pasidalinti? Siuvinėju jau apie 8 metus, pradžioje kol dar neturėjau pakankamai savos patirties , visiškai pasikliaudavau kitų patarimais ir rekomendacijom. O bet tačiau ...... Paskutinius porą metų visus darbelius lupu lauk iš rėmų, ir perdedu paprastus stiklus ( nes visi sudėti matiniai) . Matinis stiklas truputį "prigesina" patį vaizdą. Pačios paeksperimentuokit- rėminimo dirbtuvėse paprašykit gabalėlį paprasto stiklo ir matinio. Pakiškite po juo bet kokį daiktą, arba tiesiog ranką - pačios pamatysite, kaip po matiniu stiklu dingsta ryškumas.
Puikus darbai vauuuu ir tikrai kai skirtumas darbo stiklo dėka net neatkreipdavau dėmesio
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 24, 16:39)
Ar galiu ir aš savo patirtimi pasidalinti? Siuvinėju jau apie 8 metus, pradžioje kol dar neturėjau pakankamai savos patirties , visiškai pasikliaudavau kitų patarimais ir rekomendacijom. O bet tačiau .
zinau sita dvieju stiklu skirtuma,ir su tavim del spalvu riskumo,bet as reminu matiniu stiklu ne del fotografavimo,o del to,kad sauletam kambari man nepatinka paprasto stiklo spindesys
Debesėliai, nuostabus darbai
QUOTE(zerutis @ 2013 04 24, 20:23)
zinau sita dvieju stiklu skirtuma,ir su tavim del spalvu riskumo,bet as reminu matiniu stiklu ne del fotografavimo,o del to,kad sauletam kambari man nepatinka paprasto stiklo spindesys
Nu žinok aš irgi ne dėl fotografavimo paprastą stiklą dedu Dedu dėl elementariausio ryškumo .
Kiekviena iš mūsų turim savų niuansų, savų įsitikinimų, ir savų poreikių.
Gold fish, kaip smagu sutikt pažystamus veidus
Debesėliai, zerutis
QUOTE(zerutis @ 2013 04 24, 20:23)
Visiskai sutinku. Ir as zinau, kad su paprastu stiklu ryskiau matosi, bet renkuosi antirefleksini, nes sauletam, arba lempu apsviestam kambary mane erzina, kai nematyt paveikslo, o tik sviesa. Turi ziuret kaip atsistot, kad gerai kristu sviesa, nes kitaip nieko neiziuri...
mano sviezias atvirukas-pakvietimas. Jis skirtas draugei ir jos vyrui kaip kvietimas tapt musu dukrytes krikstateviais...iteiktas bus rytoj
dydis 15*15cm. siuvineta ant naturalaus lino.
dydis 15*15cm. siuvineta ant naturalaus lino.
QUOTE(Daisiuke @ 2013 04 24, 23:38)
Labai myliu šitą motyvą. o panaudoti jį tokiam gražiam tikslui puiki idėja.
Daisiuke, mano akimis - tobula , nei pridėsi , nei atimsi