Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 18:13)
na buvau sumanius su zvejyba ar vireju kanors,bet tokio smulkaus nieko nerandu,kad ant gatavo ruosinuko tilptu ax.gif

Va koki buvau radus...pakoregavus turetu tilpti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 23, 11:09)
Labas rytas  4u.gif

taisau žinutę smile.gif
taigi, mano procesas  blush2.gif

Puikiai procesuoji wub.gif jau didžiąją dalį įveikiei mirksiukas.gif

QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 17:04)

Siuvinejima buvau apleidus, nors bendram procesiuke sudalyvavau  ax.gif Dar teko nemazai serveteliu pasiuti jos labai imlios laikui  doh.gif
Stai

Puikiai atrodo žiurstukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai jums aciu merginos.teks ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 20:09)
Va koki buvau radus...pakoregavus turetu tilpti

buvau ir as sita serija radus,man labai patiko,jie trys yra,bet ne vienas netelpa ant mano turimo ruosinuko,o pakoreguot, as dar iki tiek nepriaugau blush2.gif
Atsakyti
As tau I a.z. nusiunciau keleta schemuciu su zvejyba mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos 4u.gif kaip jum ta mintis,sukonstruot,butelys salia meskere su zuvim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 23 balandžio 2013 - 20:35
Skirtukas (prastai matosi ne dienos viesoj):
user posted image

Atsakyti
P.Sh.-mielas wub.gif
Atsakyti
fainas skirtukas biggrin.gif
o jei patrauktum jį biški į šoną - dar ir receptą būtų galima įžiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 23, 22:21)
Skirtukas (prastai matosi ne dienos viesoj):

simpatiskas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nesu super patyrusi siuvinetoja, tai noriu pasikonsultuoti smile.gif patiko sitas darbelis http://club.osinka.r...78891?p=4575999 bet cvia labai idomiai ireminta, kaip manote ar taip smulkiai ispjaustytu pasporta? nes nesu niekad nesusi reminti darbu,tai nezinau. O gal nuplestu labai daug? kaipten iremintas tas paveikslelis paaikinkite kasnors blush2.gif aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2013 04 24, 03:01)
Sveikos  4u.gif  nesu super patyrusi siuvinetoja, tai noriu pasikonsultuoti smile.gif patiko sitas darbelisbet cvia labai idomiai ireminta, kaip manote ar taip smulkiai ispjaustytu pasporta? nes nesu niekad nesusi reminti darbu,tai nezinau. O gal nuplestu labai daug? kaipten iremintas tas paveikslelis paaikinkite kasnors  blush2.gif  aciu  biggrin.gif

taip čia pasportas ,turėtum ant išsiuvinėto darbo pasibraižyti ,o šiaip nueik arba paskambink ,paklausk ar taip pasportą gali išpjauti ,žinosi ar verta siuvinėt ax.gif
Atsakyti