Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

MAILUTE, o dar geriau pasieskok kokybiskos schemos ta tematika.
konkreciai SITAI schemai tikrai laiko, pinigu ir darbo nesvaistyciau schmoll.gif
Atsakyti
Planuoju siuvinuka det ant dezutes. Tik galvoju darinejant gali issipurvinti. Siaip padetai dulkes krenta. Kaip galima darba issaugoti unsure.gif Gal purskiat laku g.gif O gal zinot kitokiu budu, be stiklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 23, 14:13)
ia tos rivijos ? nea  blink.gif  apsaugok tik nuo jos user posted image

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 23, 14:41)
Ddziuljeta dabar supratau tave ,šuo gan normaliai gavos ,tik kad fonas gražiai gavos nepasakyčiau  g.gif na už riviją tikrai ,kad gražiau  lotuliukas.gif
ot klaust reikėjo  tongue.gif

lotuliukas.gif

o man nepatiko ant to suns tie perejimai schmoll.gif maciau vienoj grupej stebejau procesa....nekas mano akim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 16:04)
Planuoju siuvinuka det ant dezutes. Tik galvoju darinejant gali issipurvinti. Siaip padetai dulkes krenta. Kaip galima darba issaugoti unsure.gif Gal purskiat laku  g.gif O gal zinot kitokiu budu, be stiklo  g.gif

as savo chebrai prisakiau, darinejat uz spinutes,visada atlenkta laikysiu lotuliukas.gif o dulkes sakiaiu kiekviena diena nupusiu biggrin.gif

ar masiniuka jau pradejai judint? smile.gif
Atsakyti
Nuostabus darbai ir procesai merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 16:28)
ar masiniuka jau pradejai judint? smile.gif

Nepirma kart pastebiu, kad pas tave atmintis laaabai gera biggrin.gif Aciu, kad priminei 4u.gif Kita savaite bandysiu imtis masiniuko. Dabar gaminsiu pora dovanikiu, todel baisiai idomu kaip su tom dulkem rolleyes.gif
Siuvinejima buvau apleidus, nors bendram procesiuke sudalyvavau ax.gif Dar teko nemazai serveteliu pasiuti jos labai imlios laikui doh.gif
Stai
user posted image
O cia daugiau i "tema" biggrin.gif Dar dvieju nenutraukiau....veliau

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 17:04)
Nepirma kart pastebiu, kad pas tave atmintis laaabai gera  biggrin.gif Aciu, kad priminei  4u.gif Kita savaite bandysiu imtis masiniuko.

sauniai pasidarbavai thumbup.gif wub.gif
gal galetum man to buteliuko su taure schemute imest,jei turi 4u.gif
Atsakyti
As is dvieju schemu padariau viena + savo minciu pridejau wink.gif O pagal ka siuvinejau, ziurek a.z.
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 17:24)
As is dvieju schemu padariau viena + savo minciu pridejau  wink.gif O pagal ka siuvinejau, ziurek a.z.

reiks kazka bandyt g.gif nes as nezinau kur ieskot tokiu mazu schemuciu,kad tiktu tiem ziurstukam blush2.gif
Atsakyti
Nemazai laiko praleidau paieskose. Norejau su mintim, bet...vienijau ziurstukus violetine spalva. O tu gal kazko konkretaus nori? Gal esu uzmacius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 23 balandžio 2013 - 17:09
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 18:06)
Nemazai laiko praleidau paieskose. Norejau su mintim, bet...vienijau ziurstukus violetine spalva. O tu gal kazko konkretaus nori? Gal esu uzmacius  g.gif

na buvau sumanius su zvejyba ar vireju kanors,bet tokio smulkaus nieko nerandu,kad ant gatavo ruosinuko tilptu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 19:13)
na buvau sumanius su zvejyba ar vireju kanors,bet tokio smulkaus nieko nerandu,kad ant gatavo ruosinuko tilptu ax.gif

tai turi ieškot tarp atvirukų ,jų schemos mažos ax.gif
Atsakyti