MAILUTE, o dar geriau pasieskok kokybiskos schemos ta tematika.
konkreciai SITAI schemai tikrai laiko, pinigu ir darbo nesvaistyciau
Planuoju siuvinuka det ant dezutes. Tik galvoju darinejant gali issipurvinti. Siaip padetai dulkes krenta. Kaip galima darba issaugoti Gal purskiat laku O gal zinot kitokiu budu, be stiklo
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 23, 14:13)
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 23, 14:41)
Ddziuljeta dabar supratau tave ,šuo gan normaliai gavos ,tik kad fonas gražiai gavos nepasakyčiau na už riviją tikrai ,kad gražiau
ot klaust reikėjo
ot klaust reikėjo
o man nepatiko ant to suns tie perejimai maciau vienoj grupej stebejau procesa....nekas mano akim
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 16:04)
Planuoju siuvinuka det ant dezutes. Tik galvoju darinejant gali issipurvinti. Siaip padetai dulkes krenta. Kaip galima darba issaugoti Gal purskiat laku O gal zinot kitokiu budu, be stiklo
as savo chebrai prisakiau, darinejat uz spinutes,visada atlenkta laikysiu o dulkes sakiaiu kiekviena diena nupusiu
ar masiniuka jau pradejai judint?
Nuostabus darbai ir procesai merginos
QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 16:28)
ar masiniuka jau pradejai judint?
Nepirma kart pastebiu, kad pas tave atmintis laaabai gera Aciu, kad priminei Kita savaite bandysiu imtis masiniuko. Dabar gaminsiu pora dovanikiu, todel baisiai idomu kaip su tom dulkem
Siuvinejima buvau apleidus, nors bendram procesiuke sudalyvavau Dar teko nemazai serveteliu pasiuti jos labai imlios laikui
Stai
O cia daugiau i "tema" Dar dvieju nenutraukiau....veliau
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 17:04)
Nepirma kart pastebiu, kad pas tave atmintis laaabai gera Aciu, kad priminei Kita savaite bandysiu imtis masiniuko.
sauniai pasidarbavai
gal galetum man to buteliuko su taure schemute imest,jei turi
As is dvieju schemu padariau viena + savo minciu pridejau O pagal ka siuvinejau, ziurek a.z.
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 17:24)
As is dvieju schemu padariau viena + savo minciu pridejau O pagal ka siuvinejau, ziurek a.z.
reiks kazka bandyt nes as nezinau kur ieskot tokiu mazu schemuciu,kad tiktu tiem ziurstukam
Nemazai laiko praleidau paieskose. Norejau su mintim, bet...vienijau ziurstukus violetine spalva. O tu gal kazko konkretaus nori? Gal esu uzmacius
QUOTE(rituker @ 2013 04 23, 18:06)
Nemazai laiko praleidau paieskose. Norejau su mintim, bet...vienijau ziurstukus violetine spalva. O tu gal kazko konkretaus nori? Gal esu uzmacius
na buvau sumanius su zvejyba ar vireju kanors,bet tokio smulkaus nieko nerandu,kad ant gatavo ruosinuko tilptu
QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 19:13)
na buvau sumanius su zvejyba ar vireju kanors,bet tokio smulkaus nieko nerandu,kad ant gatavo ruosinuko tilptu
tai turi ieškot tarp atvirukų ,jų schemos mažos