http://www.cross-sti...ree-Design.aspx
apie sita .tik as nenoriu tu spinduliu daryt kur aplink juodame fone
Papildyta:
ar gal kuri zinot kitokia schema butent sio paveikslo
QUOTE(sobieska @ 2013 04 23, 13:55)
o aš buvau grynai įsitikinusi, kad penkiom kvietkom esančiom 39 psl.komentarą buvau dėjusi....niekaip kitaip, kaip kažkas mane bus pratrynę...iš to, kad ilgų debatų nebuvo po mano menamu postu, vadinasi ten buvo teigiami atsiliepimai
kaip prajuokinai
QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 13:58)
na jei gerai,tai gerai,bet mum tavo komentarus idomu skaityt,uz tai ir laukiam taves pasirodant etery
QUOTE(MAILUTĖ @ 2013 04 23, 16:02)
apie sita .tik as nenoriu tu spinduliu daryt kur aplink juodame fone
Papildyta:
Papildyta:
ir iš kur traukiat tokius puslapius 150x214 kryžiukų perniek,kad veidas kaip išfarširuotas atrodo
na viedas ir man nelabai patinka,bet nieko geresnio neradau.reikia butinai sio paveikslo
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 23, 15:09)
ir iš kur traukiat tokius puslapius 150x214 kryžiukų perniek,kad veidas kaip išfarširuotas atrodo
siuliuku gadinimas ir laiko gaisimas
skambino is reminimo centro,mano MTSA ireminta,sake idomiai atrodo bijau net vaziuot pasiimt,ko ten prisidirbus busiu meistriukas sake kodel pasparto ji nedejo,iprato,kad mano darbus su paspartu remina o gal tikrai pasparto reikejo pirmas lininis darbas,kuri reminau,nezinau kas tinka,o kas ne,jus man nepataret
QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 16:18)
siuliuku gadinimas ir laiko gaisimas
skambino is reminimo centro,mano MTSA ireminta,sake idomiai atrodo
skambino is reminimo centro,mano MTSA ireminta,sake idomiai atrodo
MTSA beveik visi be pasporto ,toks dizainas ,dar jiems vietos daug paliekama rėminant.
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 23, 15:21)
MTSA beveik visi be pasporto ,toks dizainas ,dar jiems vietos daug paliekama rėminant.
tai va vietos ir nebuvo daug palikta,nes ne tam skirtas buvo
ryt ryte pamatysiu kokia ciuda gavos
Ddziuljeta dabar supratau tave ,šuo gan normaliai gavos ,tik kad fonas gražiai gavos nepasakyčiau na už riviją tikrai ,kad gražiau
ot klaust reikėjo
QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 16:18)
pirmas lininis darbas,kuri reminau,nezinau kas tinka,o kas ne,jus man nepataret
ot klaust reikėjo
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 23, 15:41)
ot klaust reikėjo
tai kad klausiau,prasiau patarimo
QUOTE(zerutis @ 2013 04 23, 16:44)
tai kad klausiau,prasiau patarimo
Turbūt gal kitoj temukėj,arba praleidau
QUOTE(MAILUTĖ @ 2013 04 23, 15:10)
na viedas ir man nelabai patinka,bet nieko geresnio neradau.reikia butinai sio paveikslo
na jei imsies sita siuvinet,tai manau juoda aida imk
Uodegyte praleidai,praleidai as versdama temute atgal ir ziuriu viena averitos posta praleidus,kvietima i az parasyt