Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 22, 14:29)
šaunuolė thumbup.gif  thumbup.gif negi ir man rieks susigundyti išsiuvinėti

hihihi.gif
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 22, 15:25)
Aushrita, su pabaigtuvem  man ir labai grazios spalvos sitos orchidejos

Dekui,galvojau bus violetine kai nusipirkau siulus supratau kad gausis rozine lotuliukas.gif
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 22, 16:22)
siltas darbelis

4u.gif
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 22, 19:07)
Gražumas,ir spalvos tokios gražios ir sodrios wub.gif Sveikinu užbaigus mirksiukas.gif

Dekui,man rezultatas irgi patinka mirksiukas.gif
QUOTE(Katusik @ 2013 04 22, 20:30)
mano mama tokią turi ant palangės  thumbup.gif
tik be tų kiaušiukų po žiedais mastau.gif hihihi.gif

Kunkolai buvo schemutej,man tai vysnias primena hihihi.gif
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 22, 20:38)
gražuuuuu  wub.gif labai man patinka orchidėjos, ale joms pas mane nepatinka, neauga  doh.gif

Pas mane tas pats,todel ir siuvinejau kad tureciau nors viena zydincia lotuliukas.gif
QUOTE(elzeda @ 2013 04 22, 20:50)
Labai gražu  wub.gif

4u.gif

Dabar imsiuos biskorno,reik tik iki galo issiaiskinti kaip tas daiktas susiuvamas,Zeruti,ko gero kreipsiuos i tave pagalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 22, 15:09)
Mano pabaigtukas

wub.gif Pamačiau orchidėją ir iškart niūniuot pradėjau ....kaaaaaip aš mylėjau

gražuuuu

katusik...pildosi plokštuma dailiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 balandžio 2013 - 12:23
sveikos jusu mergaites.norejau paklausti jusu patarimo.
zadu siuvineti juodame fone stovinti zmogu.schemoje parodyta kad ta juoda fona r eik isiuvineti,bet jo gan nemazai.gal geriau imti juoda medziaga.
dar neikad nesu suvinejusi juodai.tad labai buciau dekinga jei patartumet.is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2013 04 23, 15:25)
sveikos jusu mergaites.norejau paklausti jusu patarimo.
zadu siuvineti juodame fone stovinti zmogu.schemoje parodyta kad ta juoda fona r eik isiuvineti,bet jo gan nemazai.gal geriau imti juoda medziaga.
dar neikad nesu suvinejusi juodai.tad  labai buciau dekinga jei patartumet.is anksto dekoju

aišku geriau imt juodą aidą ,bet ar patempsi ant juodos siuvinėt ,daug kam nepatinka ,nors man tai geriau nei ant baltos ,vizualiai atrodo smulkesnė nei balta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 23, 12:21)

ech taip laukiau sobieskos ir jos komentaro ax.gif o ji mane praleido cry.gif lotuliukas.gif

uodegyte nori pasakyt tau tas suo patiko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 23 balandžio 2013 - 13:36
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 23, 14:27)
aišku geriau imt juodą aidą ,bet ar patempsi ant juodos siuvinėt ,daug kam nepatinka ,nors man tai geriau nei ant baltos ,vizualiai atrodo smulkesnė nei balta  ax.gif

siuvinejau ant juodos aidos,man tai jokio skirtumo,tik vakare apsvietimo geresnio reikia mirksiukas.gif parsisiunciau juodo lino,darbeliui pamaisyt,va ant jo tai nesiimciau siuvinet,nieko nesimato,siuliuku neina iziuret schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 23, 14:35)
ech taip laukiau sobieskos ir jos komentaro ax.gif o ji mane praleido cry.gif lotuliukas.gif
uodegyte nori pasakyt tau tas suo patiko? g.gif

ir mane praleido,o ir taip norejau isgirst jos nuomone,kad ir kritikuojancia verysad.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergos- nesinervuokit 4u.gif , gal ji kaip mano vyras- jei nieko nesako, reiškia viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
aciu merginos.bet jei ant baltos siuvineti juodai,ar graziai atrodys tas siuvinejimas.vistiek kazkiek prasisvies balta medziaga kiek suprantu blush-anim-cl.gif
Papildyta:
beja jusu darbeliai super visu.dabar perverciau temute wow kiek grozybiu
Atsakyti
QUOTE(MAILUTĖ @ 2013 04 23, 14:46)
aciu merginos.bet jei ant baltos siuvineti juodai,ar graziai atrodys tas siuvinejimas.vistiek kazkiek prasisvies balta medziaga kiek suprantu blush-anim-cl.gif
Papildyta:
beja jusu darbeliai super visu.dabar perverciau temute wow kiek grozybiu

aciu 4u.gif tai imesk paveiksliuka koks turi but ,lengviau bus patart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 23, 12:21)
wub.gif Pamačiau orchidėją ir iškart niūniuot pradėjau ....kaaaaaip aš mylėjau
gražuuuu

Dekui 4u.gif Man iki tavo grozybiu dar toli,o ir atsidavimo tokio musiet neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 23, 14:35)

cool.gif o aš buvau grynai įsitikinusi, kad penkiom kvietkom esančiom 39 psl.komentarą buvau dėjusi....niekaip kitaip, kaip kažkas mane bus pratrynę...iš to, kad ilgų debatų nebuvo po mano menamu postu, vadinasi ten buvo teigiami atsiliepimai user posted image
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 23, 14:45)
mergos- nesinervuokit  4u.gif , gal ji kaip mano vyras- jei nieko nesako, reiškia viskas gerai  biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif ...negaliu nesutikt
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 23, 14:49)
Dekui  4u.gif  Man iki tavo grozybiu dar toli,o ir atsidavimo tokio musiet neturiu  blush2.gif

musiau pati nežinai dar ką turi mirksiukas.gif
Atsakyti
na jei gerai,tai gerai,bet mum tavo komentarus idomu skaityt,uz tai ir laukiam taves pasirodant etery mirksiukas.gif
Atsakyti