Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Bianca @ 2013 04 21, 10:06)
g.gif o man dar rikejo gerai isiziuret kas cia.... (gal ir per karstai, bet mano nuomone, ne itin vykes rezultatas)

aš, kai žinau, ką siuvinėjau, tai matau biggrin.gif ir jaunieji žino biggrin.gif bet sakau, jei dabar tai vyktų, tai tikrai nesiimčiau ax.gif
Atsakyti
Mano orches eina i pabaiga,liko keli kryziukai,dabar bus vel galvos skausmas ka siuvinet lotuliukas.gif Noreciu kazko diiiidelio bet bijau uzmest po kurio laiko blush2.gif O ir motyvo neisgimdau koki noreciau ant sienos matyt biggrin.gif

Del siuvinejimo is nuotraukos,as irgi buvau uzsikepusi issiuvinet dukrytes kokia foto,bet apsvarsciusi viska manau geriau jau ant drobes kelsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 04 21, 11:24)
aš, kai žinau, ką siuvinėjau, tai matau biggrin.gif ir jaunieji žino biggrin.gif bet sakau, jei dabar tai vyktų, tai tikrai nesiimčiau  ax.gif

tuomet - tai ir svarbiausia drinks_cheers.gif
as irgi viena schem pati dariau - seniai seniai seniai smile.gif bet tik dabar prisiruosiau siuvinet, bet dar neaisku koks galutinis rezultatas. sakiau bus pirmas ir paskutinis eksperimentas, nes gaila pinigeliu ir ypac laiko, kai nezinia kaipatrodys pabaigus blink.gif o mano eksperimentinis procesas stai koks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 21, 10:29)
Del siuvinejimo is nuotraukos,as irgi buvau uzsikepusi issiuvinet dukrytes kokia foto,bet apsvarsciusi viska manau geriau jau ant drobes kelsiu  wub.gif

protingas sprendimas mirksiukas.gif aš turiu keletą foto ant drobės, tai nepalyginsi su foto, man laaaabai gražu wub.gif kažkada prekybcentry buvo fotografė, vaikus ten pat vietoj fotkino, keletą foto ant drobės atspausdino, tai vieną laaabai didelę ir kelis kadrus į vieną sudėjo, tai išvis nerealiai atrodo wub.gif jokia siuvinėta foto jai neprilygsta schmoll.gif
Atsakyti
pasirodau savo procesą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 21, 15:20)
pasirodau savo procesą  4u.gif

Alatėja, grooooožis auga 4u.gif Nuostabus procesas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 21, 15:20)

vau.... koks grozis,nebedaug ir liko thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ka tik nuo adatos:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 21, 14:20)

thumbup.gif greituole mirksiukas.gif

mano jau mirksta clap.gif clap_1.gif bis.gif vacation4.gif yahoo.gif ploja.gif sokiai.gif aciuks.gif assa.gif didis.gif karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Bianca @ 2013 04 21, 15:08)
Ka tik nuo adatos:

keeeeeeip daiiiiiiiiiiiluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 21 balandžio 2013 - 15:10
QUOTE(Bianca @ 2013 04 21, 16:08)
Ka tik nuo adatos:

ooo....nuostabus darbeliai,servetele wub.gif uzrasiukas 4u.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 21, 16:09)
mano jau mirksta clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  vacation4.gif  yahoo.gif  ploja.gif  sokiai.gif  aciuks.gif  assa.gif  didis.gif  karsta.gif

thumbup.gif user posted image sveikinu 4u.gif
Atsakyti
o kiek vel groziu uzderejo thumbup.gif wub.gif saunuoles 4u.gif
Bianca, o tos su braskem staltieseles krastus ir pati siuvinejai, ar taip jau buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 21, 16:49)
Bianca, o tos su braskem staltieseles krastus ir pati siuvinejai, ar taip jau buvo?  g.gif

Na, pirkau as cia toki rinkinuka (del to, kad gavau kaip uz aciu lotuliukas.gif ), o krastai - kuryba.. vykus ar ne, jums spresti, o as megavausi paciu procesu, nes pati nezianau ar rezultatu esu patenkinta g.gif
user posted image
Atsakyti