Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 20, 12:24)
Sveikutės,

pocesas labai dailus thumbup.gif bus grazus paveikslelis 4u.gif

QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 20, 13:08)
The cricket collection-eggs.... etera

zavyngas darbelis 4u.gif ,remelis thumbup.gif niekada nebuciau pagalvojus,kad smulkiam darbeliui taip nuostabiai deretu stambesnis remelis wub.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 20, 15:34)
rodau ir cia blush2.gif

bigsmile.gif gra.....zu wub.gif isivaizduoju kaip nuostabiai jis puos tavo namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinelt @ 2013 04 20, 18:00)
Sveikos, nežinau, ar turėsite kantrybės padėti pradedančiajai, bet labai tikiuosi, kad užvesite ant kelio šiek tiek.. smile.gif

realiai per keletą mėn. nespėtumėte ax.gif duodu el. paštą s.step81@gmail.com kuri daro schemas ,pagal nuotrauką blush2.gif o pačiai nesiūlau jokių būdu daryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 balandžio 2013 - 16:28
QUOTE(ausrinelt @ 2013 04 20, 16:00)
Sveikos, nežinau, ar turėsite kantrybės padėti pradedančiajai, bet labai tikiuosi, kad užvesite ant kelio šiek tiek.. smile.gif

Labai laukiu jūsų nuomonių smile.gif

aš esu photoshop pagalba padarius iš foto tokius kontūrus, kaip kad Elvį įdėjai. Vėliau schemą pasidariau su Pattern Maker, aišku, dar pasėdėt reikėjo, kol viską nušlifavau. Mano rezultatas toks: (originalo nedėsiu)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 20, 16:24)

QUOTE(InDovi @ 2013 04 20, 17:04)

Ačiū abiems smile.gif InDovi - labai gražu, ir man labai į temą šis pavyzdys - jaunavedžiams dovaną ruošiu.. smile.gif Per kiek laiko pavyko viską atlikti?
Uodegyte, ar tuo paštu ir dėl nespalvotų schemų galima kreiptis? Ar tiesiog rašyt ir tiesiogiai išsiaiškinti kas ir kaip? smile.gif
Atsakyti

Žavingas darbelis wub.gif

rodau ir cia blush2.gif
na va liko dar gelyte ir 4 spalvos:)kita karta jau isplauta parodysiu po kokios savaiteles biggrin.gif

Na va šaunuolė thumbup.gif kiek jau daug padarei ir visai nebe daug liko wub.gif

QUOTE(InDovi @ 2013 04 20, 18:04)
aš esu photoshop pagalba padarius iš foto tokius kontūrus, kaip kad Elvį įdėjai. Vėliau schemą pasidariau su Pattern Maker, aišku, dar pasėdėt reikėjo, kol viską nušlifavau. Mano rezultatas toks: (originalo nedėsiu)

Visai neblogai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinelt @ 2013 04 20, 17:00)
Labai laukiu jūsų nuomonių smile.gif

Jūs nepykit, bet man tai žinokit yra baisūs tie tokie darbai iš foto. Jei jau taip jų norisi ant sienos, spausdinkit ant drobės, tempkit ant porėmio ir bus kuo puikiausia dovana. Kam reikia daryti kažkoias nesąmones, kurių nei pats neturi kur dėti, nei kiti vertina. Būkime biednos bet teisingos- kokie turi būti namai , kad ant sienos tokius darbus kabinti? Šitiek gerų firmų kuria nuostabius dizainus, pasirinkimas milžiniškas, bet kokiai progai ar šventei pritaikomi.
Beje, Sels tikrai kuria nuostabias schemas iš nuotraukų. Bet ji dizainerė, turi daug patirties, tai yra žmogus, kuri net pati kuria ir leidžia schemų rinkinius rinkoje. Jos schemomis visiškai pasitikiu.
Tai yra tik mano nuomonė, todėl į jokius debatus nesileisiu ir nediskutuosiu. Visiškai toleruoju ir kitokį požiūrį į šį reikalą. Gyvenkime draugiškai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 20, 18:16)
Jūs nepykit, bet man tai žinokit yra baisūs tie tokie darbai iš foto. Jei jau taip jų norisi ant sienos, spausdinkit  ant drobės, tempkit ant porėmio ir bus kuo puikiausia dovana. Kam reikia daryti kažkoias nesąmones, kurių nei pats neturi kur dėti, nei kiti vertina. Būkime biednos bet teisingos- kokie turi būti namai , kad ant sienos tokius darbus kabinti? Šitiek gerų firmų kuria nuostabius dizainus, pasirinkimas milžiniškas, bet kokiai progai ar šventei pritaikomi.
Beje, Sels tikrai kuria nuostabias schemas iš nuotraukų. Bet ji dizainerė, turi daug patirties, tai yra žmogus, kuri net pati kuria ir leidžia schemų rinkinius rinkoje. Jos schemomis visiškai pasitikiu.
Tai yra tik mano nuomonė, todėl į jokius debatus nesileisiu ir nediskutuosiu. Visiškai toleruoju ir kitokį požiūrį į šį reikalą.  Gyvenkime draugiškai.  4u.gif

Ačiū, puiki nuomonė, visokių nuomonių laukiau, svarbiausia - pagrįstų drinks_cheers.gif

Parašiau tuo el. paštu (sels?), bus matyti, ką patars/pasiūlys. O gal ir atkalbės.

Drobė neblogas dalykas, bet žymiai greičiau suorganizuojamas, pasiliksiu kaip atsarginį variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 20, 17:59)
Visai neblogai gavosi mirksiukas.gif

su dabartinėm žiniom būųb buvęs geresnis rezultatas unsure.gif

QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 20, 18:16)
Tai yra tik mano nuomonė, todėl į jokius debatus nesileisiu ir nediskutuosiu. Visiškai toleruoju ir kitokį požiūrį į šį reikalą.  Gyvenkime draugiškai.  4u.gif

pritariu. jei tos vestuvės būtų dabar, nemanau, kad rinkčiausi siuvinėti jaunuosius... kai ateina patirtis, susipažįsti su schemu galybe, noras siuvinėti nuotraukas akimirksniu išgaruoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau, kaip jaunas mėnulis biggrin.gif Laiko neturiu visai, bet gražius darbelius pakomentuoti vis tiek norisi smile.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 04 10, 16:57)
pirmas is dezuciu pabaiktukas

Patiko labai dėžutė, atrodo dailiai ir tvarkingai. smile.gif Kaži kaip atrodytų jei viršus būtų paminkštintas? g.gif Bet jaučiu sudėtinga būtų tai padaryti.

QUOTE(sobieska @ 2013 04 10, 20:47)
Močiučių palangių gėlė

Labai gražu wub.gif Ir siuvinukas, ir juostelės labai dera. Kita atvirutė taipogi puiki wub.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 11, 11:17)
Štai dar visai mažas mano procesiukas ... Lėtokai judu į priekį nes mažylis nelabai leidžia pasiuvinėti.

Po truputį, po truputį judėsi ir pabaigsi smile.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 13, 00:53)
atnešu mažytę smulkmenėlę  sekmadienį eisim leliuko lankyt 

Gražu smile.gif

QUOTE(romadra @ 2013 04 13, 13:57)
dar 2 lapus

Greitai judi smile.gif

QUOTE(cindy @ 2013 04 15, 14:35)
MTSA dizaino kvepianti pagalvėlė 

Labai labai patiko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(pakstaite @ 2013 04 15, 21:14)
Nuotraukų albumas jaunavedžiams Pirmą kartą traukiau medžiagą ant daikto, gavosi pusė bėdos

Puikus smile.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 15:18)
ka tik baiktas  blykste kazko nesuveike g.gif viduri plemas kazkoks gavos

Labai patiko wub.gif Rėminsi?

QUOTE(Averita @ 2013 04 16, 18:07)

Dailios pėdutės smile.gif

QUOTE(Toli @ 2013 04 18, 21:45)
mano pirmas, bet tikrai ne paskutinis nimukas.

Fainuolis thumbup.gif , jis mano planuose yra vienam alaus mėgėjui.

QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 11:31)
Nors ir sunkiai siuvinejosi, bet rezultatas jau matosi  biggrin.gif

Gražus leliukas smile.gif Dar Taviškės aguonos labai patiko wub.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 20, 13:24)
Pradingus esu, kažkaip perėjau prie knygų skaitymo. Pastauoju metu daug patinkančių radau, tai siuvinėjimas nukentėjo Vis dar siuvinėju DMC virtuvinį paveikslėlį, šiek tiek pasistūmėjau, tai rodau procesiuką. Vasara artėja, bus dar mažiau laiko, bet noriu dar skirtuką sau išsiuvinėti, tai jis greitai turėtų būti padarytas

Bus gražu smile.gif

QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 20, 14:08)

Nuostabus debiutas temoje wub.gif Kuklus, bet įspūdingas.

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 20, 16:34)
rodau ir cia
na va liko dar gelyte ir 4 spalvoskita karta jau isplauta parodysiu po kokios savaiteles

Šaunuolė thumbup.gif Labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 04 20, 20:14)
su dabartinėm žiniom būųb buvęs geresnis rezultatas  unsure.gif

Na taip būtų buvę ir geriau dabar 4u.gif , bet neblogai ir su anksčiau turėta menka patirtimi mirksiukas.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 04 20, 20:41)
Sveikos, pasirodau, kaip jaunas mėnulis  biggrin.gif Laiko neturiu visai, bet gražius darbelius pakomentuoti vis tiek norisi  smile.gif

Po truputį, po truputį judėsi ir pabaigsi  smile.gif

Na taip judu vis į priekį 4u.gif šiek tiek jau pasistumėjau mirksiukas.gif
Atsakyti

Oi koks trapumas - grožis wub.gif

rodau ir cia

Bus gražus darbelis. Man labai patinka vazonėlių spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 04 20, 18:04)
[url=http://www.part.lt/perziura/d587872b51467e3ffedb82891806dba3596.jpg]

g.gif o man dar rikejo gerai isiziuret kas cia.... (gal ir per karstai, bet mano nuomone, ne itin vykes rezultatas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 21 balandžio 2013 - 10:08