Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 20, 13:24)
Sveikutės,

Pradingus esu, kažkaip perėjau prie knygų skaitymo. Pastauoju metu daug patinkančių radau, tai siuvinėjimas nukentėjo smile.gif Vis dar siuvinėju DMC virtuvinį paveikslėlį, šiek tiek pasistūmėjau, tai rodau procesiuką. Vasara artėja, bus dar mažiau laiko, bet noriu dar skirtuką sau išsiuvinėti, tai jis greitai turėtų būti padarytas smile.gif

Žinau šį rinkinį rolleyes.gif ,nepaprastai gražus bus ax.gif

teisingai biggrin.gif per karščius nebus įmanoma siuvinėt unsure.gif db kai nei šilta ,nei šalta ,pats tas dėliot kryžiukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 balandžio 2013 - 11:50
The cricket collection-eggs.... etera

user posted image

P.Sh. labai gražus man šis rinkinys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesėliai: 20 balandžio 2013 - 12:10
Debesėliai, nu kur aš galėjau matyti tavuosius darbus...vaizdas matytas, o vat kur nepamenu g.gif ...bloge, veidaknygėj rolleyes.gif

Graži paveiksliuko visuma, gražus siuvinukas
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 20, 14:08)

P.Sh. labai gražus man šis rinkinys  4u.gif

Nuostabiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 20, 13:39)
Debesėliai, nu kur aš galėjau matyti tavuosius darbus...vaizdas matytas, o vat kur nepamenu g.gif ...bloge, veidaknygėj rolleyes.gif

Graži paveiksliuko visuma, gražus siuvinukas

Visų pirma, tai nuoširdžiai ačiū už tokį įvertinimą. Nes kažkada FB užmačiau, kad keletas mano pažystamų vis pakomentuoja tamstos darbus . Įlindau į pačios puslapiuką- ir jomajo su visais jomajukais blink.gif Darbai iš kojų verčiantys, nuotraukos- griūk negyvas iš pavydo ... Tuo momentu pasijutau tokia bezdelnikė , kad oj.... Skambinau vienai fotografei, sakau ar tu gali mane pamokyt nufotografuot siuvinėtus darbus , bet ji daiktų nelabai fotkina, tai ir likau be pamokų. Užsispyriau, paėmiau fotiką į rankas ir eksperementavau . Kartais gaunasi, kartais nelabai lotuliukas.gif
Po to pasiprašiau pas tamstą FB į draugus, tai gal ten ir užmatėt kažką .
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2013 04 20, 11:24)
Sveikutės,

Pradingus esu, kažkaip perėjau prie knygų skaitymo. Pastauoju metu daug patinkančių radau, tai siuvinėjimas nukentėjo smile.gif Vis dar siuvinėju DMC virtuvinį paveikslėlį, šiek tiek pasistūmėjau, tai rodau procesiuką. Vasara artėja, bus dar mažiau laiko, bet noriu dar skirtuką sau išsiuvinėti, tai jis greitai turėtų būti padarytas smile.gif

dailu 4u.gif

QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 20, 12:08)

wub.gif
Atsakyti
Debesėliai, koks nuostabus paukštukas! bigsmile.gif
Atsakyti
rodau ir cia blush2.gif
na va liko dar gelyte ir 4 spalvos:)kita karta jau isplauta parodysiu po kokios savaiteles biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 20, 16:34)
rodau ir cia blush2.gif
na va liko dar gelyte ir 4 spalvos:)kita karta jau isplauta parodysiu po kokios savaiteles biggrin.gif

šaunuolė ,na ir paplušėjai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 20, 15:34)
rodau ir cia blush2.gif

Labai gražu . Kruopštu ir tvarkinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesėliai: 20 balandžio 2013 - 14:52
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 20, 14:45)
šaunuolė ,na ir paplušėjai  thumbup.gif

QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 20, 14:51)
Labai gražu . Kruopštu ir tvarkinga  wub.gif

aciu abiem 4u.gif laaaabai malonu skaityt tokius zodzius wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nežinau, ar turėsite kantrybės padėti pradedančiajai, bet labai tikiuosi, kad užvesite ant kelio šiek tiek.. smile.gif Labai noriu išsiuvinėti portretą dovanai. Prisiieškojau visokių schemų generatorių internete, pasibandžiau pasidaryti iš nuotraukos schemų.. Viskas labai gražu ir labai gerai, bet turiu limituotai laiko - iki birželio vidurio. Ar realu išsiuvinėti spalvotą portretą per tiek laiko? Jei taip, kokio dydžio rinktis, iš kiek spalvų, kad suspėčiau..? Visgi labiau įsivaizduoju atsakymą "nerealu", tai apsvarščiau kitą galimybę - nespalvotą portretą. Arba iš viso tokį beveik siluetinį veido variantą tik iš juodos spalvos, pvz. - nuorodą į paveiksliuką. Bet ar tokią schemą įmanoma pasigaminti internete, ar čia jau reikia padirbėti su photoshop'u? Koks geriausias varinatas..? Patarkite, prašau, man, pasimetusiai.. 4u.gif

Tiesa, dar svarsčiau galimybę, pasikonsultuoti siūlų ir kt. parduotuvėse. Gal žinote, kur Kaune kokia geresnė parduotuvė, kur pardavėja ir patarti galėtų?

Labai laukiu jūsų nuomonių smile.gif
Atsakyti