Labai labai aciu uz komplimentus mano siuvinukams kaip Sobieska sake, labai jau smagu matyti ta rausva veiduka
Zeruti, o ko suliudai?
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 17:48)
Zeruti, o ko suliudai?
sori,norejau sita smailika uzdet, matai ka nuovargis padaro
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 15:01)
liuks
pasidalink skaičiukų ir raidelių schemute
aciu dar karta
ji popierine is seno lenkisko zurnalo ir neturiu kur nuskanuoti (jei kada rasiu kur galima tai butu padaryt pas mus miestely, tai butinai nuskanuosiu ir ikelsiu)
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 19, 18:56)
pasidalink skaičiukų ir raidelių schemute
ji popierine is seno lenkisko zurnalo ir neturiu kur nuskanuoti (jei kada rasiu kur galima tai butu padaryt pas mus miestely, tai butinai nuskanuosiu ir ikelsiu)
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 18:13)
aciu dar karta
aiškutis
RasuteK užskaitau Žavūs darbeliai
Rasutek aguonos
RasuteK, gražios aguonėlės Tik sekantį kartą kai paveiksluosit, išneškit į lauką - spalvos bus gyvos, neprigesintos. Jei nėra galimybės lauke nupaveiksluot- tai bent jau į balkoną
Sveikutės,
Pradingus esu, kažkaip perėjau prie knygų skaitymo. Pastauoju metu daug patinkančių radau, tai siuvinėjimas nukentėjo Vis dar siuvinėju DMC virtuvinį paveikslėlį, šiek tiek pasistūmėjau, tai rodau procesiuką. Vasara artėja, bus dar mažiau laiko, bet noriu dar skirtuką sau išsiuvinėti, tai jis greitai turėtų būti padarytas
Pradingus esu, kažkaip perėjau prie knygų skaitymo. Pastauoju metu daug patinkančių radau, tai siuvinėjimas nukentėjo Vis dar siuvinėju DMC virtuvinį paveikslėlį, šiek tiek pasistūmėjau, tai rodau procesiuką. Vasara artėja, bus dar mažiau laiko, bet noriu dar skirtuką sau išsiuvinėti, tai jis greitai turėtų būti padarytas