Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labai labai aciu uz komplimentus mano siuvinukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip Sobieska sake, labai jau smagu matyti ta rausva veiduka wub.gif biggrin.gif
Zeruti, o ko suliudai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 17:48)
Zeruti, o ko suliudai?  unsure.gif

sori,norejau thumbup.gif sita smailika uzdet, 4u.gif doh.gif matai ka nuovargis padaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 16:01)

Puikus darbai ir reminimas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 15:01)

Labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 15:01)
Siandien tebunie mano eterio laikas hihihi.gif

liuks good.gif
pasidalink skaičiukų ir raidelių schemute 4u.gif
Atsakyti
aciu dar karta aciuks.gif 4u.gif
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 19, 18:56)
pasidalink skaičiukų ir raidelių schemute 4u.gif

ji popierine is seno lenkisko zurnalo ir neturiu kur nuskanuoti (jei kada rasiu kur galima tai butu padaryt pas mus miestely, tai butinai nuskanuosiu ir ikelsiu)
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 18:13)
aciu dar karta aciuks.gif  4u.gif

ji popierine is seno lenkisko zurnalo ir neturiu kur nuskanuoti (jei kada rasiu kur galima tai butu padaryt pas mus miestely, tai butinai nuskanuosiu ir ikelsiu)

aiškutis 4u.gif
Atsakyti
RasuteK užskaitau wub.gif Žavūs darbeliai wub.gif
Atsakyti
Rasutek aguonos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 16:01)

Labai gražūs darbai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
RasuteK, gražios aguonėlės 4u.gif Tik sekantį kartą kai paveiksluosit, išneškit į lauką - spalvos bus gyvos, neprigesintos. Jei nėra galimybės lauke nupaveiksluot- tai bent jau į balkoną drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Pradingus esu, kažkaip perėjau prie knygų skaitymo. Pastauoju metu daug patinkančių radau, tai siuvinėjimas nukentėjo smile.gif Vis dar siuvinėju DMC virtuvinį paveikslėlį, šiek tiek pasistūmėjau, tai rodau procesiuką. Vasara artėja, bus dar mažiau laiko, bet noriu dar skirtuką sau išsiuvinėti, tai jis greitai turėtų būti padarytas smile.gif

user posted image
Atsakyti