Nimukas ir as dekojame uz pagyrimus.
Darbelio buvo labiausiai su kojom. kazkaip labai teko ardyti. O tada susibraiziau medziaga ir gerai buvo. Anksciau niekaip nesuprasdavau kokio velnio kitos siuvinetojos braizosi, bet paskutinais metais pradejau, nors siuvineju jau nemazai metu. labai labai susitaupo laiko, nes taip vis gali pasitikrinti, ar nenusigrybavai visai, o tuo paciu ir ardyti kuuur kas maziau tenka. o ardyti tai man peilis. fuiiiii.
dar kart aciu.
QUOTE(Toli @ 2013 04 18, 20:45)
mano pirmas, bet tikrai ne paskutinis nimukas.
Wow koks fainas...ir as planuoju ji issiuvineti
Toli, super, viskas tarpusavy labai dera ne be reikalo tokį rėmą tampeis
QUOTE(Toli @ 2013 04 18, 19:45)
mano pirmas, bet tikrai ne paskutinis nimukas.
Rema parsitysiau is Lietuvos ir uzsiknisau tampydama po oro uosta, kai atsauke skrydi, o sitas ir kitas remas buvo rankiniame bagaze.
ir dar nimuko pagalba siandien pagaliau ismokau su siuvimo masina siuti ir net adata nulauzta pasikeisti, bo medziagos is krastu truko, tai teko pridurti.
Rema parsitysiau is Lietuvos ir uzsiknisau tampydama po oro uosta, kai atsauke skrydi, o sitas ir kitas remas buvo rankiniame bagaze.
ir dar nimuko pagalba siandien pagaliau ismokau su siuvimo masina siuti ir net adata nulauzta pasikeisti, bo medziagos is krastu truko, tai teko pridurti.
QUOTE(Debesėliai @ 2013 04 18, 19:51)
kelk per radikal.ru ir nukopijuok 3 nuoroda taip ikelsi cia,arba per part.lt
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 18, 21:50)
kelk per radikal.ru ir nukopijuok 3 nuoroda taip ikelsi cia,arba per part.lt
aš visada 8 nuorodą kopijuoju
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 18, 22:17)
aš visada 8 nuorodą kopijuoju
as 3 nes tada cia ikelia maza nuotrauka o ant jos paspaudus pasididina
Zavus Nimukas
Nesu nimukų gerbėja ,bet jie tikrai žavi TOLI puikus darbelis ,o su medžiagos prisiuvimu ,idėja gera
Nors ir sunkiai siuvinejosi, bet rezultatas jau matosi
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 11:31)
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 19, 09:31)
zavu ir tikrai graziai atrodo